Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@Sarpedon

Sabiha değil F1'e gittik :)
Gayet iyi ve keyifliydi, molalar dahil yaklaşık 3,5 saatte tamamlayıp Avşar Kafe'de noktaladık.

@robinthegreen

Bizim nokta biraz uzun sürdü gerçi ardayla:D yedik içtik birazcık:D
Kaptan kendimizi aştık sayende:D senden sonra benim ön lastik gitmiş bu seferde:D selçuk abiyi duymuş olmalı:D dıgıliden tamir ettim geldim ama evde yine yerlerde ön lastik. Yarın artık takviyeli bir lastik alayım bari, bu camlar bitirdi beni:D

@binRR

abim bilmem kaçıncı kez geçmiş olsun :))

abi walla değiş 3-5 katlı bişey al artık ta kurtul sende :D

Arkadaşlar Ertan abi ben ve ulaş çok güzel bir F1 turu yaptık.Çok keyifliydi.Avşar kafedeki kahwaltıda ayrı bir güzeldi.

Arkadaşlar çekirdek kadroyu tamamlayıp gidelim bundan sonra inşallah.

• Beğen
Tepkiler: binRR
ertan abi lastik patlak işi öyledir. bir kere muzdarip oldun mu yapışır yakana. açıkcası biraz da şans işi bu patlak bence. jant için gerekli önlemleri aldığını varsayarak diyorum bunları tabi :)

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Apak
@neutralife

Yarın gidip patlamayan cinsinden lastik alayım diyorum:D artık 3 gramın hesabını yapmayalım, olmuyor böyle:D

@binRR

Ne demek abi, her zaman. Arayı fazla açmadan yine uzun bir gezi yapalım tez zamanda.
Evet iki günde üç kere patlaması hiç normal değil, daha dayanıklı bir lastik edinmek en mantıklısı gibi duruyor.

@neutralife

Bu baharda benim lastik de dört haftada üç kere patlamıştı, hem de her seferinde evde fark ediyordum. Neden sonra fark ettim ki bizim kediler ısırıp hallediyormuş. Artık önlemimi alıyorum, bir daha sorun olmadı :)

Lastik işi tamamdir:D hem kevlar katkılı dış lastik aldım hemde sıvı katkılı iç lastik:D
ayrıca birde pedal ve spd ayakkabıda aldım bittiniz:D

@binRR

Ooo özellikle SPD harika olmuş abi, güle güle kullan :)

Hep birlikte inşallah:D önümüzdeki cumaya kadar yağış gözüküyor, inşallah cumartesi sorun yaşamayızda bende test ederim şunları:D bu arada perşembe de yağışlı sanırım:)

@binRR

Abi walla buna en çok ben sewindim.Senin lastik patlamaları benim bile çok canımı sıkmaya başlamıştı :)

Spd gerçekten çok iyi olmuş.Artık yanyana gidemeyeceğiz desene :p

Neyse hayırlı olsun abim.

@arda taşan

Bir ayakkabı uçuracak değil ya:D yine gideriz beraber işte:D en azından beraber gideriz bir faydası olursada:D

@binRR

eee ozaman bu akşam için hawa we yol durumu kontrolü yapalım :)
Dün yattık akşama kadar sıkıldım bugün yağmur yoksa ekşınnnnn hırn hırnn yapalım :D

Geri