Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@robinthegreen

Sağol kaptan:) sen ayarla birşeyler oraya gidelim hepberaber:D
Selçuk abiyle konuştum biraz önce, kapıdağ yarımadası turunu tamamlamış, evde dinleniyormuş:)

selçuk abinin sesi soluğu çıkmıyorr..
Selçuk abi nerelerdesin özledik wallaa ya.

@arda taşan

Abide hepinizi ozledim.Ben KAMBER bu hafta sonu 7 kisi bir gece kalmali,Kapıdagı Turu yaptik.toplam 160 km ve tum gezi ortalamasi: 4,5 %,İlk gun ortalamasi 7 % idi.Ben hayatimda boyle rampalr gormedim...Yolun tamami toprak-mıcır ve kum idi.ve ENGEBELI idi.siz parkuru dusunun...Bazi yerler 11-12 egimli idi.km lerce devam ediyordu.Tabi bu yollarda benim slik lastiklerle inis ler kabus gibi idi.neyseki bir sorun olmadi.Ertesi gece 02:00 de evlere donebildik.....

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Apak
@Sarpedon

Eyvaaahh:D abi sen şimdi o antrenman ve kondüsyonla bizleri perişan edersin yine perşembe akşamı:D

Arkadaşlar bu haftaki gibi güzel organizasyonlar için böyle bir makine şart.Fiyat yüksek ama lazım walla

(link)(link)

@Sarpedon

Vaaaay çok sağlammış abi, tebrikler. Darısı başımıza :)

@robinthegreen

Forum engelliyor bu tip şeyleri:) sanki ticaretini yapacağız, hükümetin youtube u yasaklaması gibi salak bir uygulama bana göre:D

İlan numarası ver arda:)

Merhabalar
Bu persembe aksamı işimizi ayarlayabilirsek bir arkadaşımla bizde tura katılacağız, ortalama ne hız oluyor acaba gecen mesajlarda 35 falan gorunce bu bizi asar dedik biraz:)

Bu arada kameralı kask super biseymis.

@ugurm

Öyle düşünmenize gerek yok, gurup halinde gidildiğinden öndekiler rüzgarı kırıp sizinde o hızlara çıkmanızı sağlıyorlar;) ama kaçırırsanızda pendikte küçük bir molamız var soğumadan dragos avşar kafeye dönüyoruz. Boztancıya kadar ısınma şeklinde gidiyoruz zaten, sonra kademeler halinde hızlanıyoruz, olmadı ilk hafta direk avşar kafeye girer çaylara başlarsınız:D yada duruma göre kartaldan da dönebilirsiniz.
üçüncü hafta en önde gidersiniz merak etmeyin:)

• Beğen
Tepkiler: ugurm
Tesekkurler. Biz simdi bu aksamda biraz antrenman yapalım umarım gorusuruz persembe aksamı.

http://www.sexygadgets.net/wp-content/uploads/2009/10/VholdR-Contour-HD1080P-1.jpg

@kadir tekiner

Arkadasımın isten gelisine gore 8.30 -9 gibi cıkacagız

merhabalar, bu perşembe bende katılmayı düşünüyorum. zaten hemen hemen her gün o yolda gidiyorum, sizlerle gelirsem oldukça eğlenceli olacağını düşünüyorum. inşallah perşembe günü görüşürüz :)
20:30 ta bisiklet yolunda mı buluşuyorsunuz?

Geri