Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
Arkadaşlar,
dün 21:30 a kadar süren yoğun bir programım vardı. tura katılamadım.
Madem dün kaçırdım. Ben bu gece (4 haziran cuma) çıkarım.
BEKLERİM.

bugün cuma olması nedeni ile karşıya geçerken iyi trafik olur...Ama genede sizlerle olmaya çalışacağım. :)

sizinle pedallamak güzel ve keyifliydi performansı yüksek bi tur oldu :) bu akşam yine çıkıcam eğer denk gelirsek dönüşte pendiğe kadar beraber pedallayabiliriz.

• Beğen
Tepkiler: binRR
Güzel bir tür oldu kalabalık olunca daha eğlenceli oluyor su bisiklet olayı :)

Ben hergun 20.30 da Kartal-Bostancı-Kartal yapiyorum Karsilasilastigimiz yerde size katılırım

evet grup olarak sizinle takılmak güzeldi :)

katılım fazla olunca daha zevkli oluyor,

sürü psikolojisi sanırım:D

• Beğen
Tepkiler: binRR
@Sedat Şencan

sedat abi o sürü piskolojisinde 2 defa kafa kafaya girme tehlikesi yaşadım banamı denk geliyor anlamadım biri fenerbahçede biride maltepede hele bitanesini zor anda sıyırdım burun buruna gelmiştik grubun içinden biri çıktı karşıma resmen :D maltepedede karşıdan gelen sağ tarafa attı kendini bende sağa attım sağındayım dedim ama üzerime gelmeye devam etti durduk spd leri çıkartamadım kayalıkların duvarına tutunarak durdum :D

@binRR

dün bende aynı bankı gördüm içimden bi küfrettim siz demekki benden sonra ordan geçtiniz tabi ben saat 7 civarında ordan geçiyordum...
tekrar geçmiş olsun

@Can Özbek

Teşekkür ederim:( üzücü bir durumdu:(

Bu arada biz hala bekliyoruz sizide turumuza:D

ya biliyorum inan benimde her perşembe aklıma geliyor ama işten gelmem 7 yi buluyor ve hemen çıkıyorum sizden biraz daha erken oluyor tabi umarım bir dün denk getiricem :)

@samet_özdemir

Takip sırasında oluyor malesef böyle şeyler, özellikle yaya ve bisiklet trafiğinin bol olduğu sahilde, önünüzdeki bir anda çekilince siz 2 merte mesafede burun buruna kalıyorsunuz, karşıdakide deneyimsizde kaza kaçınılmaz olabiliyor bazen:(
Geçmiş olsun:)

@Can Özbek

İnşallah çok memnun oluruz vede bekleriz:)

Arkadaşlar ben bu akşam 17:30 da caddebostan migros arkasından başlayıp Kartal a gidip geleceğim. (dönüşte avşa cafe de soluklanırız.)
katılan olursa beni 0532 6637949 dan arasın lütfen

@Sarpedon

Selçuk abi süpersin:D ben malesef ofisten çıkamam o saatte, yoksa güzel bir antrenman olurdu:(

turu erkene çektiniz ben gelemeyeceğim bu durumda.20:30 da çıkan olursa haberleşelim çıkarız..

Geri