Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@Alper Bilikser

Dur bakalım vardır belki başka, ben çektim hatırlıyorum, zira tam karşımda oturuyordunuz ikinizde:)

Birol yaramaz çocuklar gibi çıkmışsın:D:D

@binRR
abi bütün makineyi boşalttım walla newar ne yok.Ama görmedim 2sinide :(

Sağlık olsun, birdahaki sefere inşallah:)

Arkadaşlar, ben yarın karga bokunu yedikten az sonra (7 civarı) bostancı'dan çıkıp yüksek tempoda tersane'ye kadar gidip dönmeyi düşünüyorum (toplam 40 km civarı). Bizim gruptan ilgilenen olur mu?

Yok abi meşgulüm akşam. Zaten pazar akşamı sahil ana baba günü olur kesin, pek keyifli olmaz.

Pazar günü tatlı uykusundan feragat edip sabahın köründe antrenmana çıkmak konusunda kimse pek istekli değil sanırım :)
Neyse son dakikada görüp gelmek isteyen olur belki, ben 7:05'te Bostancı Adalar iskelesinin önünden Kaynarca'ya doğru hareket edeceğim.

sanırım türkiyenin her ilinde perşembe akşamları gezileri yapılıyor bu çok güzel bir şey gerçekten

Bende tuzlaya köfte yemeye gideyim diyordum ama daha geç sanırım:(

Arkadaslar isterseniz bu aksam bir ufak tur atalim. Avsar da cay molali...02.05.10 çar...20:30 da.....

• Beğen
Tepkiler: binRR
@Sarpedon

Muhtemelen gelirim abi, hava yağarsa da mühim değil macera olur:D

bende yetişmeye çalışırım gene sizlere.20:30 olunca haraket daha rahat yetişirim trafik azizlik yapmazsa ;)

Oh oh maşallah:D biraz rüzger var, ben şimdi oradan geldim ama olsun;)

Ben işler yüzündeden gelemiyorum klasik, size iyi pedallar arkadaşlar :)
Ama yarın akşam için yoklama almaya başlayayım yavaştan?

Ben bir arkadaşımla geliyorum bu akşam, yarın zaten geliyorum:D belki o arkadaşım da eşlik eder bize yarın akşamda;)

Geri