Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@binRR

Bizim patronlarda sorun olmazda abim senin patron ne der bilmiyorum...
Ama senide düşündüm ...senin 8 çayı senin patrona fatura ettiricem :):D :in:

Scudo
Arkadaşlar şu perşembe avşar turumuzu pazartesi perşembe avşar turu yapsak nasıl olur.Böylece 2 bardak daha fazla çay içmiş oluruz :p :D

Valla benim haftada 2 akşam gelmem mümkün değil şu an için. Siz yine çıkın isterseniz, ben de fırsat buldukça katılmaya çalışırım.

Ewet arkadaşlar pazartesi katılan varmı ozaman.Ulaş katılabilirsen harika olur müsait oldukça en azından

Pazartesileri genelde işten geç çıkmak durumunda kaldığımdan katılamayacağım maalesef. Ancak vakit buldukça o gün sizlere eşlik edebilirim.

@arda taşan

Ben hala ofisteyim klasik:D bu gece de sabahlamaca, ama yarın akşam proje teslimim var;) sonraki günler müsaitim, her türlü uyar bana:)

Birde bu başlığa akşam çıkan yazsın isterseniz, mutlaka birimiz misait olur geliriz;) ulaşa da soralım, patron o sonuçta:D

@Alper Bilikser

Nasıl oldun sen, iyileştimi yaraların

@Alper Bilikser

Oh oh maşallah:D benimde sanırım ofisteki son gecem olacak bu gün, tabi bir aksilik çıkmazsa:D yarından itibaren kırmızı yollara döneceğim inşallah:D

@arda taşan

Kim kimi kovuyor, patron benim yahu:D elemanlar çıkıp gidiyor, ben kalıyorum zaten:D

@binRR

:) eee Büyük patron :d

Ewet arkadaşlar bu akşam Bostancı Kartal 08:30 haraketle ne dersinizz...Ben gidiyorum gelmek isteyen 18:15 e kadar buradan yazabilir veya
0507 784 08 77 den beni arasınlar.Bostancıda toplandığımız noktada görüşürüz.:in:

@arda taşan

Ben yine gündüz çıkacağım, artık yarın akşam görüşürüz.
Bu arada yarın akşam biraz daha erken saatte (20:15 mesela) çıkıp güzergahı Kartal'dan Pendik'e uzatmayı oylamaya açmak istiyorum :)

@robinthegreen

Dudulludan caddeye yetişemeyebilirim.Ama yetiştiğim yerden katılırım bence sorun yok :)

@arda taşan

bu akşam bizden katılan yok sanırım bana.Bende gece dürüşü grubunun peşine takılmaya çalışacağım.Takılacak varsa arkalarından gideriz :) 25 le :d

Tamam millet, o halde yarın 20:15'te hareket edip pendik'e uzanıyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: binRR
Geri