Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
Vayyyy be, turun saatini bile unutmusum:D

bisiklet sezonu açıldı turlar devam ediyor mu forum sakinleri :)

Merhaba arkadaşlar turlar devam ediyor mu acaba bende iştirak etmek isterim görüşmek üzere...

Perşembe akşamı bisikletçileri Şaşkınbakkal Beltur dan Kartal a sahilden Perşembe akşamları 20:00 da sürekli tur yapıyor. Çarşamba akşamları da aynı saat ve güzergahta Pedalşör lerin turu var. Diğer günleri bilmiyorum.

Bilgilendirme için teşekkürler Rıdvan düzenli katılmaya özen göstereceğim...

Sahil yolunda Pendik-Kaynarca arasındaki asfaltlama çalışmasının tamamlanması şerefine oldukça uzun zamandır atıl kalmış turumuzu gelecek Salı yeniden başlatıyoruz.
21 Temmuz Salı günü 20:30'da Bostancı sahilinde büfelerin ilerisindeki baloncu kamyonunun önünde buluşarak 20:45'te Kaynarca istikametine doğru pedallayacak ve yine Bostancı'ya geri döneceğiz. Turumuz yol bisikletlilere yönelik olup ortalama hız 30 ila 35 kilometre civarında olacaktır. Günün stresini keyifli bir antrenmanla atmak isteyen bütün arkadaşları bekleriz.

Ramazan biter turlar baslar geliyorum bende :)

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Apak
bende arkadasımla pazar sabahları fenerbahce kartal arası gıdıp gelıyorum

bende bazı akşamlar katılabilirim bostancıda çalışıyorum evim avrupa yakasında o yüzden her zaman katılamam turlar genelde kaçta bitiyor son vapuru kaçırmayayım :D

@Hasan Tunalı

En geç 22:10-22:15 civarı Bostancı'ya ulaşmış oluyoruz.

herkese merhabalar. adim alper 25 yasindayim ve acibadem de oturuyorum bu aksam bir yakinimin atil vaziyette duran bisikletini (ihlas bisan mountain cat :) )alip haftada 3-5 gun moda, yogurtcu parki ve cadde bostan arasi turlucam. ilk basta sadece bisiklet imkan buldukca ve tecrube edindikce de diger gereken eksikleri tamamlamaya calisacagim. denk geldikce size de katilmak isterim tabi acemi ve donanimsiz beni araniza kabul ederseniz.
degerli gorus ve tavsiyelerinizi esirgemezseniz sevinirim.

Aslinda cok isterim cunku hep kendim gidip geliyorum ve tek takiliyorum. Ama belki ileride cunku cin mali dag bisikletiyle size ne kadar yetisebilirim bilmiyorum.

yakında xrs040 ımı alıcam alır almaz bende katılacağım . Fakat forma ve kask ım yok şu an problem olurmu ?

Forma neyse de kask biran once temin ederseniz iyi olur once emniyet:harika:

Geri