Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@RSY Ersoy

Ulaş, yağış nedeniyle vazgeçilen turdaki bisikletini bana ödünç verirse o tur için Küçükyalı'ya gelmeyi düşünürüm. Tabii ki saati belli olmalı. Yarın hem bilimsel araştırma yapmak, hem de spor yapmak amacıyla bisikletle Sabancı Üniversitesi'ne gitmeye niyetliyim. Vakitli dönmek için erken kalkmam gerekecek. Düşündüğüm güzergah Sahilden Pendik-Kaynarca-Güzelyalı-Esenyalı-Aydınlı-Orhanlı üzerinden olacak. Dönüşü Şekerpınar-Balçık-Tepeören-Ballıca yolu-Sultanbeyli-Akpınar Mahallesi-Aydos Ormanı-Uğur Mumcu Mah.-Soğanlık-Karlıktepe Mah.-Esentepe Mah. üzerinden yapmayı düşünüyorum.

@Alp Aslan

gercekten cok guzel bir tur oldu. ulas in cay motivasyonu cok etkili oldu ve 22:10 da saray da olabildik. ulas geleneksel tur verilerini musait oldugunda verebilirsen sevinirim. c.tesi gorusmek uzere...

not: ahmet'in mazereti var ama yine de geliyor , diger arkadaslardan neden ses yok ? :) isim isim aciklamayalim simdi , ozlettiniz artik. yavas yavas toparlanalim ...

iyi geceler

evet kaynarca ekibi yarın başı büyük var ise gelirim olmaz ise sağlık olsun pazar günü 10.15 de kırmızı urbayı sollayarak ideal tepe köprüsünden devamla, sahilde esecek olan 40 km lik rüzgara ve yağan kara rağmen basacağım iyi bir deneyim olacak yalnız mesafeyi kısa tutarım ve başı büyükte rampanın bittiği yere kadar basar ordan bodoslama aşağı ve minibüs yolundan dönerim....

Merhaba arkadaşlar,

Bir saat önce eve geldim ve çok yorgunum. Düşündüğüm rotayı gerçekleştiremesem de 12.55'te başladığım turda Sabancı Üniversitesi'ne gittim ve 17.05'te vardım. Ama Cuma günü için kütüphanenin saatini kaçırdığım için güvenlik kulübesinde 65 dakika dinlendikten sonra eve vakitli yetişmek için Şekerpınar üzerinden Fatih istasyonuna indim ve oradan banliyöye bindim. Cevizli'de inip oradan eve kadar pedalladım. O turun ayrıntılarını cep telefonumdan çekilen fotolarla birlikte yarın paylaşacağım. Yorgunluğum nedeniyle yarınki Başıbüyük turuna gelemeyeceğim.

Geri