Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@Ulaş Apak

o.k ulaş ben saat 11.00 de çıkacağım .....
kısmet değilmiş ...

Scudo
@Red Devil

Güzel geçen Perşembe turumuzun,finalinde ,aldığımız keyif hepimizin yüzüne yansımış.Teşekkürler Sarp.Sağolun gençler ,beni de aranızda genç hissettirdiğiniz için.

@Özgür_Aksoy

Çıkış saatini Ersoy'un işten çıkışına göre belirleyeceğiz, kendisinden haber bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
@Serdar AKGİRAY
Abi 14:00 ila 15:00 arası çıkacağız işte, Ersoy işten çıkıp geleceği için onun iş durumuna bağlı. Yazar herhalde birazdan.

@Ulaş Apak

Sizlere güzel bir gün geçirmenizi dilerim :)

Öğlenden sonra işim olduğu için sabah yol grubu ile çıkıp kaynarca yapıp döndüm hava mükemmel.

Saygılar
Erkan

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Odabaşı
@Nicotine34

Sağol, yalnız bu havada Kaynarca'dan dönerek yazık etmişsin :)

Soğuk hava dalgası öncesi biraz yoğun trafikli ama gene gayet güzel bir tur yaptık, gelen herkese teşekkürler.
Günün ilk medyası benden olsun. Huzurlarınızda çılgın Ersoy'un Aydos'tan inişi :)
(link)

adam enerji bombası :D. tur süperdi, benim açımdan yorucu geçti malesef, 1 aylık sakatlık arası çok şey götürmüş, haftaiçi antremanlarıyla toplamaya çalışacağım. böyle orman içi yol güzergahları keşfetmek lazım istanbul içi, o başıbüyük taraflarındaki orman yolu çok güzeldi.

@Ulaş Apak

süper oldu ya oraya çıkmamız yoksa içimde ukte olarak kalacaktı :D
herkese teşekkür ederim saatleri benim işten çıkışa göre ayarladığınız için

@Özgür_Aksoy

Elbette var ama gene Linux'tayım. Garmin Connect sitesinin plugininin sadece Windows versiyonu olduğu için buradan yükleyemiyorum. Birkaç saate Windows'a geçer yüklerim.

Geri