Scudo Sports

hepsiburada.com da fiyatlar kafayı yemiş :D

Tepki
1
salcano ng 650 26v katalog fiyatı 569 iken hepsiburada.com da İNDİRİMLİ fiyatı 579 görünüyor ki birçok bisiklette de öyle görünüyor :)

Scudo
Başlığı görünce yeni bir Hepsiburada.com hatası mı diye düşündüm :D

@Mustafa T. Erhan

bende bir an heycanlandım :D bir ghost vakası dahamı dıye :D

@FURKAN D.

:D Ghost olur, Cube olur, Scott olur beklemedeyiz Hepsiburada :D

Böyle bir hata bir daha olmaz bence. :D

Zaten ucuz fiyat araştırma sitelerinde fiyat araştırması yapmadan hiçbir şey almayın.
Büyük firmaların %50 indirim yaptığından daha uygun fiyatlara diğer sitelerden alabiliyorsunuz.

@Berke Kazankaya

Öncelikl merhaba Berke abi. O fiyatlardan alan olmuş mu ki ? Bence iptal olmuştur siparişleri. Ben de bir sitede bir ara havale ile 5,90 TL'ye BMX görmüştüm carraro. Keşke alsaydım :D

Hepsiburada.com bisikletleri yolladımı acaba ?

@enes savaş

Enes 20 tane Ghost modeli vardı hepsinden en az 10 stok olduğunu düşünsek en az 200 bisiklet siparişi aldılar. Tabi adamlar iptal etmek istiyorlar, şöyle bir hediye verelim diyorlar başka bir şey alın %25 indirim yapalım gibi şeyler diyorlar bazı kişiler iptal etmiş olabilir ama forumda en az 10-15 kişi var konunun üstüne giden ve onlar da büyük ihtimal teslim alacaklar.

Millete yedirmeye çalışıyorlar herhalde o fiyattan. İyice sapıttılar. Ghostları halen göndermediler bu arada, beklemedeyiz.

1 Haftada bir kargo gitmezmi ya ? mahkemelik olmak istiyorlar sanırım

Baslıgı Whıstle bısıklet olarak degıstırelım. :D Fıyatlar asırı yanlıs yazılmıs :D :D

(link)

Geri