Scudo Sports

'' haziran ayı kartepe ''

Scudo
1- mehmet ser ---money ayarlamaca
2- ..yedekte bekleyen mustafa ayvaz girdi ....
3- aydın ...kesin ,,,,,
4- cengiz...????????
5- engin özen-???????
6- volkan-????????
7- ali kıran...kesin....
8- atom ,,,,,kesin
9- kudret-kesin.....hasana bakar...
10- hasan...kesin

cengiz alo......
volkan alo.....
engin özen,,,,, alo...

ahmet akkılıç dostum yedekte beklemede eğer gelmeyen var ise son günde kontenjana girecek, kontenjan rakamı 10 da tutulacak, bunun nedeni dönüş çiledir ,adapazarından yük treni gelmemektedir gelen trende yük vagonu olmayınca, ikişerli gruplar halinde farklı kapılara dalıyoruz, akabinde diğer arkadaşlar birbirinden tabi kopuyor herkez partneri ile haydarpaşaya kadar gidiyor dönüş kalabalık olmaktadır ...tren doludur ayrıca istasyon duruşlarında kapıdan sepetli satıcılar girer koca koca sepetler ile varın siz düşünün o dar yerde nasıl bisikletinizi muhafaza edeceğinizi ben dönüşte arifiyeden gitme taraftarı olabirim tabi gelen olursa,,,böylelikle dönüşte çile çekmem yalnız avrupa yakadan gelenler ve pazartesi işi olanlar ne yapar geç kalır ve hatta avrupa yakadan gelenler karşıya geçemezler doğu ekspresi saat 23.30 da geliyor arifiyeye ....ben eve saat 02.00 de gireceğim durum bu ...yalnız anadolu yakası için uygundur doğu ekspresi........
ve 50 bisiklet alacak kadar büyük yük vagonu vardır tabi benle anadolu yakadan bi arkadaş gelirse arifiyeye fazladan 20 km basarız durum dönüş için budur

evet cengiz dost engin ve volkan alo durum nedir kesin geliyormusunuz....

turanza seni unuttuğumu sanma ...sen derbenttesin...bizi karşılıyorsun ...
ayrıca mesaj attım sana ama almadın yada dikkat etmedin iç lastik le pompa al yiyecek maşukiyeden depolamaca ....muz artı ben yanımda cevizli sucuk getireceğim evde hazırlayacağım ayran ve maden suyu karışım olacak yanımda .....

O üç arkadaş kendine dikkat etsinler bence. Suikast düzenleyebilirim kendilerine.:) Kudret abi eğer o üç arkadaş geldiği takdirde -yani suikast başarısız olursa :)- ben de turanza ile birlikte derbentte size katılsam olur değil mi? Bunun için önceki gece Gölcük te veya İzmit te kalmam gerekecek gerçi ama son çare olarak bunu yapabilirim.

@Ahmet Akkılıç

dönüşte ne yapacaksın tek olarak bi kapıdan girip partner olmadan devam edeceksin ta pendiğe kadar yalovaya en yakın pendik ...yalovaya döneceksin birde ....sorun şurda 10 kişi diyorum çünki ikişerli ikişerli dalacağız vagonlara sana bir partner gelirse olur o da kartal eğer kartal gelmez ise baştan söyleyeyim tek başına seyahat edeceksin vagonda yük vagonu yok ona göre bi kapıya dalacan ve bisikletin ile orda pendiğe kadar ayakta duracaksın .... üç kişi aynı vagona giremez bu imkansız çünki üç bisiklet almıyor kapı tarafı ona göre tek seyahat edeceksin dönüşte yada partner gelecek kartal buraya üye değil ........son gün belli olur senin durumun şu anda kontenjan kapalı ve üç kişiden hala mesaj gelmedi ......kesin olup olmadığını hala daha yazmadılar .....engin gelir büyük olasılık volkan 26 sı bana uygun değil dedi köprü geçişinde cengiz iranı iptal ettim geliyorum dedi....
evet ama onların teyid etmesi lazım sonuçta dönüşte tek seyahat etmeyi seven bi arkadaş ile yerini değiştirebilirsin amaç burda herkezin dönüşte vagonda partneri olması ,sayı ikidir üç kişi vagona sığmıyor .... ve makul sayı 10 dur ne fazla ne eksik ..

evet tekrar yazıyorum...saat tam 11.00 de tırmanışa geçiliyor ilk 14 km asfalttır ana yoldan ne sağa ne sola nede karşı yollara girmeden tırmanıyoruz ısı çok fazla olacak ve kavrulacağız güneş yağı sürmeyen piliç gibi yanar benden söylemsi,,, sıvı tedarikli olun ...19 haziran şansımıza yağmur olursa daha rahat çıkarız ama inişte vals yaparız....
çıkışta yağmur offroad alanı çamur yaparsa o vakit işte çilelerin büyüğüne gark oluruz 5temmuzda bu olay yaşanmıştır üstelik yolu bilmiyorduk zirveye kartepenin offroad çamurunu sakın olaki aşağıdaki çamurlara benzetmeyin bu çamur tepede acaip 404 gibidir tekere yapışır ve kalır dişli olanlar hepten çakılır benden söylemesi teker ağırlaşır asla süremezsiniz elinizde iterek çıkarsınız....

evet tabi yağmur bardaktan boşanırcasınada yağabilir temmuz ayında yakalandık sağanağa ,,,
ilk 14 km durmadan çıkılacak irtibat ceplerden ....kuzu yaylası girişinde toplanacağız ..ondan sonra kopmadan partnerli tırmanarak 3 yol ayrımına 3 adam dikilecek arkada kalanları alıp gelecekler,,, prosedür budur bu şekilde yapılan takdik 2 ağustos 2009 da işe yaradı ...

3- aydın ...kesin ,,,,,
4- cengiz...????????
5- engin özen-???????
6- volkan-????????
7- ali kıran...kesin....
8- atom ,,,,,kesin
10- hasan...kesin

cengiz alo......
volkan alo.....
engin özen,,,,, alo...
geliyormusunuz...

kontenjan kapandı...

@Kudret Kurtcebe

"kanbersiz düğün olmaz"
Bensiz de Tur olmaz...
Benim olmadığım tura ben tur demem:D
O Soru işaretleri ne öyle !!! Yazı tura bile atsanız benim için, hep TURA gelir:eek:

cengiz hocam face den mesaj atmasam uğrayacağın yok ha .......

:) :) :)

burayı boşlama volkanı ve enginide haber edeceğim irtibat burda biliyorsun face de duvar oluşturdum ama orada liste yapamıyorum nedeni kontenjan sınırlaması yok orda, toplam üyelerde bisiklete binenler oluyor ....
biraz sert çıkış yaptım face de burda spor yapan varmı diye bisiklet spor için ama bu benim için başkaları spor amaçlı binmez gezi amaçlı biner ona saygım var tabi ...ama ben gezi yapmıyorum- ki kartepe gezi değil 21 km acımasız rampa tırmanmak demek..
şimdi cengiz hocam zora hazırlan ......çünki 14 km durmadan çıkacağız ve kuzu yaylasında duracağız orda hasanın cebinden herkeze ulaşacağız tura başlamadan önce herkez cebini hasanın cep telefonuna yazdırsın telsiz yok kopma olacak rampada, herkez aynı tempoda çıkamayacak..irtibat cepten..

3- aydın ...kesin ,,,,,
4- cengiz...kesin
5- engin özen-???????
6- volkan-????????
7- ali kıran...kesin....
8- atom ,,,,,kesin
10- hasan...kesin

volkan alo.....
engin özen,,,,, alo...
geliyormusunuz...

kontenjan kapandı...

haydarpaşa saat 07.30 yük vagonu kapasite 10 bisiklet

19 haziran kartepe sonrası yaptığımız hataları bende dahil buraya yazacağım ....ki herkez faydalansın açık olacağız ağır turlarda yapılmayacak hataları başımızdan geçtikten sonra herkezi bilgilendireceğiz bu gezi lay lom lom değil ağır bi turdur rampadır ..rampada tekniğinizi göstereceksiniz.....nefes alıp vermeyi unutmayın aksi takdirde 6 km de tıkanırsınız eğim 9 dur hiç düz yol yoktur .....çıkarken birbirimize aşırı derece de yakın çıkmayalım....rüzgarın gelişine göre perdeleme yapmayan yorulur benden söylemesi eğer rüzgar yukardan esiyorsa tırmanma zorlaşır ..bunun için herkez partnerini bulacak ve onunla çıkacak ...rüzgar soldan esiyorsa paralel gitme ama değişmeli yalnız merak etmeyin yol geniştir ...paralel derken aşırı açıklık olmayacak arada...karşıden esen rüzgara karş 30 cm aralık olacak arka tren mesafesi ile .....gözünüz arka tekerde olsun ....ve arkadaşınızın yalnış hareketine konsantre olun ....

iniş ise son derece dikkat gerektirmektedir keskin dönüşlü viraj vardır süratli giren süratli gider tabi toplayamaz .......

19 haziran kartepe sonrası yaptığımız hataları bende dahil buraya yazacağım ....ki herkez faydalansın açık olacağız ağır turlarda yapılmayacak hataları başımızdan geçtikten sonra herkezi bilgilendireceğiz bu gezi lay lom lom değil ağır bi turdur rampadır ..rampada tekniğinizi göstereceksiniz.....nefes alıp vermeyi unutmayın aksi takdirde 6 km de tıkanırsınız eğim 9 dur hiç düz yol yoktur .....çıkarken birbirimize aşırı derece de yakın çıkmayalım....rüzgarın gelişine göre perdeleme yapmayan yorulur benden söylemesi eğer rüzgar yukardan esiyorsa tırmanma zorlaşır ..bunun için herkez partnerini bulacak ve onunla çıkacak ...rüzgar soldan esiyorsa paralel gitme ama değişmeli yalnız merak etmeyin yol geniştir ...paralel derken aşırı açıklık olmayacak arada...karşıden esen rüzgara karş 30 cm aralık olacak arka tren mesafesi ile .....gözünüz arka tekerde olsun ....ve arkadaşınızın yalnış hareketine konsantre olun ....

iniş ise son derece dikkat gerektirmektedir keskin dönüşlü viraj vardır süratli giren süratli gider tabi toplayamaz .......

Ne yalan söyliyim korktum. Biz bisiklete binmiyoruz. Yazdıklarınız la sizlere katılma olasılığım hiç yok gibi. Daha çok çalışmam lazım. Ama işin güzelliği de bu olsa gerek. Bir şeyi yapıyorsan tam yapmak lazım. Size turunuzda başarılar. Umarım birgün sizin seviyenize gelir sizlere eşlik etme fırsatı yakalırım.

Kazasız güzel turlar...

teşekkürler
gerçekten sıkı bi olaya gidiyoruz az buz değil zorluk 21 km rampa olması eğimin 9 kimi yerde 10 olması en kötüsü hiç düz yol yok hep tırmanış hep tırmanış hele hele sıcak 45 derecede olursa , bu dahada zor olacak ,temmuz ağustos da toplam 3 sefer yaptım zirveye 5 temmuz ,2 ağustos-30 ağustos ..dehşet sıcaklar oldu 30 ağustosda ama ne hikmetse 5 temmuzda sağanak yağmur ve 2 ağustosda yine yağmur yağdı şanslıydık ama 30 ağustosda piştik.......
5 temmuz zirve çok güzeldi kuru sıcak vardı....kartepe bisiklete binen herkezin görmesi gereken bi yerdir

3- aydın ...kesin ,,,,,
4- cengiz...kesin
5- engin özen-???????
6- volkan-????????
7- ali kıran...kesin....
8- atom ,,,,,kesin
10- hasan...kesin

volkan alo.....
engin özen,,,,, alo...
geliyormusunuz...

kontenjan kapandı...

19 haziran kartepe sonrası yaptığımız hataları bende dahil buraya yazacağım ....ki herkez faydalansın açık olacağız ağır turlarda yapılmayacak hataları başımızdan geçtikten sonra herkezi bilgilendireceğiz bu gezi lay lom lom değil ağır bi turdur rampadır ..rampada tekniğinizi göstereceksiniz.....nefes alıp vermeyi unutmayın aksi takdirde 6 km de tıkanırsınız eğim 9 dur hiç düz yol yoktur .....çıkarken birbirimize aşırı derece de yakın çıkmayalım....rüzgarın gelişine göre perdeleme yapmayan yorulur benden söylemesi eğer rüzgar yukardan esiyorsa tırmanma zorlaşır ..bunun için herkez partnerini bulacak ve onunla çıkacak ...rüzgar soldan esiyorsa paralel gitme ama değişmeli yalnız merak etmeyin yol geniştir ...paralel derken aşırı açıklık olmayacak arada...karşıden esen rüzgara karş 30 cm aralık olacak arka fren mesafesi ile .....gözünüz arka tekerde olsun ....ve arkadaşınızın yalnış hareketine konsantre olun ....

iniş ise son derece dikkat gerektirmektedir keskin dönüşlü virajlar vardır süratli giren süratli gider tabi toplayamaz .......

ahmet ...özel mesaj attım senin durumun kartala bakıyor ..ve sen izmitten bence önce git erken git bizi bekle derbentte ....ayrıca dönüşte kartal gelirse şanslısın gelmez ise tek başına bineceksin bi perona dalacan kapıyı açıyorsun o dar alanda kalıyorsun ordan hiç bi yere hareket edemezsin ....evet dönüşte çift sayı olması lazımki herkez partnerini alsın ... eğer bu durum hoşuna gitmez ise senle basarız bi 20 km daha ve arifiyeden doğuya bineriz ama saat 23.30 da gelir ,geç saatte eve varırız trenler böyle malesef buna çözüm gelmedi hala..

kudret abi listeye eklediğin için teşekkürler,büyük bir problem olmadıkça 19 haziran 07:30 da haydarpaşadayım...

eğim 9 mu eminmisiniz. Max. hangi viteste çıkan var ve hız ?

@turanza

turanza boşver sen bunları derbentte seni göremezsem korktuğunu ve gelmediğini buraya yazacağım ona göre ne yapacan 9 u .....sen gel bahtına ne 9 lar çıkacak bak ,düz yol yok zati ayrıca durmadan 14 km rampa çıkılacak ve kuzu yaylasında duracağız, bunun yarışı olacak kartepede evet bakalım 2 ağustosda yapılan yarıştaki taymingi kırabilecekmiyim evet 2 ağustos2009 da hiç durmadan 14 km yi bir saat 52 dakikada aldım hasan ise birinci oldu 1 saat 27 dakika ile ikinci kenan arpaç oldu bir saat 28 dakika ile ve üçüncü bayer oldu bir saat 42 dakika ile dördüncü oldum evet gençler beni geçti......

:) :) :) :) :) :) :) :) :)

bütün sonuçlar buraya yazılacak.......

3- aydın ...kesin ,,,,,
4- cengiz...kesin
5- engin özen-???????
6- volkan-????????
7- ali kıran...kesin....
8- atom ,,,,,kesin
10- hasan...kesin

volkan alo.....
engin özen,,,,, alo...
geliyormusunuz...

kontenjan kapandı...

19 haziran kartepe sonrası yaptığımız hataları bende dahil buraya yazacağım ....ki herkez faydalansın açık olacağız ağır turlarda yapılmayacak hataları başımızdan geçtikten sonra herkezi bilgilendireceğiz bu gezi lay lom lom değil ağır bi turdur rampadır ..rampada tekniğinizi göstereceksiniz.....nefes alıp vermeyi unutmayın aksi takdirde 6 km de tıkanırsınız eğim 9 dur hiç düz yol yoktur .....çıkarken birbirimize aşırı derece de yakın çıkmayalım....rüzgarın gelişine göre perdeleme yapmayan yorulur benden söylemesi eğer rüzgar yukardan esiyorsa tırmanma zorlaşır ..bunun için herkez partnerini bulacak ve onunla çıkacak ...rüzgar soldan esiyorsa paralel gitme ama değişmeli yalnız merak etmeyin yol geniştir ...paralel derken aşırı açıklık olmayacak arada...karşıden esen rüzgara karş 30 cm aralık olacak arka fren mesafesi ile .....gözünüz arka tekerde olsun ....ve arkadaşınızın yalnış hareketine konsantre olun ....

iniş ise son derece dikkat gerektirmektedir keskin dönüşlü virajlar vardır süratli giren süratli gider tabi toplayamaz .......

derbentte bekleyecekler ahmet -turanza saat 10.00 dan sonra derbent tren istasyonunda olacaklar biz saat 10.40 gibi derbente geleceğiz

Kudret Abi.. Geleceğim tabiki de.. Hem de gümbür gümbür :p

@engin özen

gozel gozel.....

:D :D :D :D

1- mehmet ser ---kesin....
3- aydın ...kesin ,,,,,
4- cengiz...kesin
5- engin özen-kesin
6- volkan-????????
7- ali kıran...kesin....
8- atom ,,,,,kesin
10- hasan...kesin

alo volkan bi sen kaldın sende teyid et..

kartepe beyazlar tarafından ele geçirilmiştir...

:D :D :D :) :) :) :) :)

şef oturan boğa ile (hasan) geronimo (kudret) ortak karar alarak kartepeyi ele geçirmeyi hedeflediler.
mücadele çok çetin olacaktır....

evet siyu ile apaçilerin ittifakı sağlanmıştır ugh ,,,,,,,,

selam sana kartepe ...

:D :D :D :D :D :D :) :) :)

@Kudret Kurtcebe

Şu Kartepeyi fazla zayiat vermeden bi ele geçirsek başka bir şey istemem :D :D :D

@Hasan Bahri Toros

hasan bana iki üç tüy lazım ....

kaska takacağım çok ciddiyim ...

Geri