Scudo Sports

Haydi performansçılar mayıs kartepe otel

şimdi 7 nisan hava durumları nedir şile ulupelitmi bıçkıderemi yapacağız

Scudo
@Kudret Kurtcebe
arkadaşlarda yol mu mtb mi vardı

öncelikle belirteyim ruble ile arka aktarıcı sorun çıkarmaz ama zincir çıkarır, ruble değişiyorsa zincirde sıfır alınmalı, çünkü eski zincir eski ruble ile çalışıp ona göre aşınmıştır, bu yüzden değişmesi şart.

birde ben fatihte oturuyorum, altımda 700 28 lik lastik bir yol canavarı var el yapımı, kudret abi sizi cumartesi günü sahilde gördüm ancak biriyle muhabbet halinde olduğunuz için rahatsız etmek istemedim. yapılacak turları antrenmanları duyurabilirseniz gelmek isterim, erken saatte çıkılmamak şartı ile, saatlerde ileri alınmışken yeterince gün ışığının tadını çıkarabiliriz,

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güner
@Erkan Közen

alışırsın erkan 23 ün stabilizesi varmı dün hasanın siliği patladı kömürlük tarafında seninde patamıştı...

@Erkan Közen

evet ulupelit hava şimdilik uygun..

(link)

saat 09.00 dudullu start ama hasan için 10.00 olur anca yetişirler onlar serbest yetkin -hasan onlar bayağı idmanlı çünki..erkan ulupelit sana zor gelecek önce bıçkıdere derim eğer hasanlar gelirse saat 10.00 çıkış dudullu gelmezler ise 09.00 dudullu çıkış..

@Erkan Közen

hasanda yol 23 silik teker ama riskli o yol için nitekim patladı ..yetkin 26 silik teker mtb 26 da uçuyor yetkin yola geçerse dehşet gider tabi ona cyclo-cross lazım benim etaplar o bisiklete göre..

@cparlakgul
selamlar dostum ,
şimdi bu pazar antreman yerimiz şile-bıçkıdere hava lingini yukarda verdim genelde rüzgar 30 km yi geçince antreman yapmıyoruz karşıdan gelebilmek için en erken üsküdara varmak gerekecek ve saat 09.00 bostancı adalar iskelede olunmalı orada buluşacağız ve 9 km sonra antreman çıkış noktamıza gideceğiz..10.00 çıkış olacak buraya link vereceğim aşağıya ,
etap tam rinktir.. saat 10.00 dudullu çıkış.hiç durma yapmadan göçbeyli köyü çıkışında duruyoruz 6-7-10-19 eğimler üst üste gelecek şile rampalarından sonra kömürlüğü geçtikten sonra yol stabilize olmakta siik tekerler patlıyor bu yolda bu antremanların amacı 180 km lik kartepe-otele hazır olmak..tarih-5-12 mayıs hava önemli özellikle rüzgar-ısı yalovaya pendik feribottan geçilecek..

etap link....antreman rota ilk 60 km ye eşdeğer etapta durmayacağız..

(link)

genel etap....72 km rampalar ile 100 ü aşar...

(link)

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/575731_414012218695496_2116505792_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/484013_414011518695566_46063655_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/485355_414012605362124_2098899907_n.jpg

dün eve geldiğimde yanımda kalan arkadaş protein tozu getirmiş idi 8 çorba kaşığı mataraya döktüm mataraya su koydum çalkaladım bi güzel içtim bol bol geğirdim kaslarda dizlerde tek bir yorgunluk kalmadı....bu gün gnc ye gittim 11 kilo protein tozu aldım 80 kağıt bayıldım özel kaşığı var 100 gram toz alıyor evet mataraya hazırlayacağım ....yolda yemek filan hikaye protein tozu suyla karıştırılıp içilecek anında kana karışıyor.....

valla arkadaş tekerler tam stabilize maxxis over-driver 700x32 bu pazar banamısın demedi

http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/537238_564046016961310_926481307_n.jpg

erkan ,bahtiyar ile durumunuz kritiğe giriyor bu pazar hava bozar ise 28 nisan belli değil o zamana kalır antreman ve 5 mayıs antreman ben 12 mayısta aport diyeceğim hava uygun olursa arka sayfada engin özen bıçkıdereyi takip edeceğim dedi ses çıkmadı bu pazar iki adamın şilede temposu müthişti ikisi aynı kondüsyonda fırtına oldular bora oldular çalışmayan sınıfta kalır benim tarzım ve etaplarım zordur erkan bu ayak yanması hoşuma gitmedi kartepe senin için bence iptal olmalı bu kartepede biliyorsun kimse kimseyi beklemez arkada bi şey olursa cep ile haberleşilir gerçi silik teker ikinci dez avantaj suadiye iniş sakat tekerin patlar.. şimdi 3 pazarın durumu....7 nisan şimdilik iyi..14-21 berbat geriye 28 nisan ve 5 mayıs kaldı ..orta kanaldan haber geldi aytekin erzan geliyor...5500 irtifa yarışı alplerde olacak o yarışa katılacak antreman için kartepe-uludağ yapacak..

@Kudret Kurtcebe

kudret abi şimdi evde trainer çalışıyorum daha 2ay var ozamana kadar hazır olurum kartepeye enerji jeli protein jeli bunları yanıma alacağım ozaman fişek oluruz

@Kudret KurtcebeAbi bu protein tozu, protein barı gibi şeyleri kullanmak doğru mu? Özellikle de tur esnasında, diyelimki 200km yol gittik bacaklar bitmek üzere dahada yol var bunları kullanıp turu bitirdiğimiz zaman,aynı mesafeyi giderken yine bu ürünlere ihtiyaç hissedilmez mi ?200km yol gittikten sonra daha gidemiyorsak mola verip dinlenerek, ondan sonra aynı mesafeyi bacaklar dinlendikten sonra tekrar deneyip bu ürünleri kullanmadan almak daha iyi değil mi ?Tamamen öğrenmek için soruyorum yargılıyormuş gibi anlaşılmasın bu ürünler hakkında bilgi sahibi olmak için.Yani eğer bu ürünleri kullanırken gelen kas gelişimi, enerji yapay değilse, yani diyelim 1 ay kadar kullandıktan sonra kullanmayı bırakınca güce ve kuvvete birşey olmuyorsa kullanmak çok mantıklı.

@Erkan Közen

bu protein tozu acaip yahu kendime geldim çok işime yarayacak kartepe rampasında valla acımadım paraya 80 kağıt verdim..erkan muhakkak treynır çalış hafta içi ,bahtiyar ne yapacak....bir buçuk ay kaldı erkan..

protein tozunu antrenman sırasında kullanmak zararlıdır Kudret abi daha çok antrenmanlardan 20 dakika sonra yapıcı olarak alınır protein tozları, aksi takdirde karaciğeri ziyadesiyle yoracaktır, gaz yapar biraz ama gerçekten yüksek nabızlı antrenmanlarda almak oldukça tehlikeli, aman diyeyim. karbonhidrat içerikli enerji jellerini öneririm, onlar çok daha destekleyici olur enerji açısından, antrenman sırasında bunlardan kullanıp eve dönünce temizlendikten sonra kullanılan dozda protein tozu kullanmak çok daha faydalı olacaktır.yaşınızdan çok daha genç ve enerjiksiniz abi ama yinede dikkat etmek şart,

7 nisan doğum günümdür, bir plan yapılmaz ise gelebilirim, herkese bol pedallar, iyi antrenmanlar dilerim kolay gelsin

@Ozan Güner

sen beni takip et ben deneğim ölürsem ölürüm ..şimdi benim metabolizmada işe yarayan power gell bar oldu..60 km tempolu sürüş üzerine bir tane emdim gölçüğü fişek gibi geçtim kartepe rampasına ulaştım ama protein tozum yoktu şimdi bu pazar dabıl kurtdoğmuş olacak orada deneyeceğim kesildiğimi hissettiğim an su ile karıştırılmış protein tozunu içeceğim ...kartepede deney olacak power gell beni kartepe rampasına kadar ulaştırdı...ikinci deney rampada olacak protein tozu devreye girecek neticeleri yazacağım ama herkezin metabolizmasını bilemem ..

@cparlakgul

çok teşekkürler 71 km sonra kontrollü bir biçimde az az kartepe rampasında içeceğim..bakalım ne olacak...7 nisan kurtdoğmuş offroad olacak

bıçkıdere bu pazar ,,,,fişek hasan...

http://m.ak.fbcdn.net/sphotos-c.ak/hphotos-ak-prn1/163496_578145358870972_1056593086_n.jpg

ultra yetkin..

http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/164270_578146122204229_707398873_n.jpg

klasik dudullu çıkış noktamız yetkin ile...

http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/c172.0.403.403/p403x403/7382_578144628871045_1058474819_n.jpg

Geri