Scudo Sports

Haydi performansçılar mayıs kartepe otel

Abi bisikletin siparişini bugün verdik ücreti ödendi.Kargolar kapalı olduğu için Pazartesi günü yollayacaklar salı günü elimde. Bu hafta baya sınavım ve iş görüşmesi var önümüzdeki haftasonu güzel bi yerde toplatıp sele kafesi,pedal gibi eksiklerini de tamamlayacağım.Bisiklet konuştuğumuz gibi Scott Cx Comp 2011 1231€ olan.Haber vereyim istedim uzun bekleyiş sona erdi akşam geleceğim eve konuşuruz

Scudo
@Ozan Güner

valla helal olsun hadi yırttın artık,
o bisiklete artık sahip çıkarsın...gözün gibi bakarsın..

http://images.bike-treks.co.uk/images/218129.jpg

scott cx comp 2011

@Kudret KurtcebeAbi seleyi değiştiricem bu scott'un yarış seleleri çok ağrı yapıyo, onun dışında aynakol değişebilir ama o çok sonranın işi, bide suluk kafesi ve pedal ekleyeceğim ve kullanıma hazır hale gelecek.

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
sele olayı kilodan kaynaklanır kaç kilosun ozan ben 70 kiloyum aynı yukardaki sele bendede var 194 km çevirdim çok rahat geldi bana ..tekirdağ turu....

@Kudret Kurtcebe
Abi bu selenin aynısı benim şuanki bisikletimde geldi, bi arkadaşa bisikleti verdiğimde aynısından o da şikayet etti.Ve normal kilosundan daha zayıf bi arkadaş bu.Onun kendi bisikletinde olan Trek 3700 ün üstünde gelen Bontrager sele yi aldım velespitten, gayet rahat bi sele.Bulabilirsem ondan alırım yine.

@Kudret Kurtcebe

Evet abi 36-46, ama bu ara baya şey aldığım için bisiklette dahil o aynakol değiştirme işi yazın sonuna doğru olur anca.

@Ozan Güner

ruble ufak ise rampada sorun olur..bence ayna kol kalsın 46 az sayılmaz yarış gidonuna bence alış, çünki nedeni var rüzgara karşı eğilme imkanın var ,stabilizede çalışma yaparak olayı dahada öğrenirsin erkan stabilize yollara yarış gidonu ile artık giriyor alıştı çünki..

@Kudret Kurtcebe
Evet çalışıp öğrenmek lazım, bu hafta okul-iş durumları çok yoğun onları atlattıktan sonra yoğunlaşıcam bu olaylara 12-25 galiba ruble bu arada

Rublelere baktım da üst viteslerin boyu ufak sanırım 25, 32-34 lere kadar çıkabildiğine göre ?

ozan arkaya bi adet ya lx 9 lu ya da xt 9 lu ruble ben ikisinide kullandım onlar rampa canavarları ruble arka büyük olacak 23 eğimleri yemek için....

evet gelelim kartepe meselesine isim isim yazacağım....

1- erkan közen........
kışın çalışma yaptık ama uzun fazla olmadı 20 ocak bıçkıdere oldu....polinezleri saymıyorum...spd nin kaybolması iyi olmadı tekrar tedarik edildi ama erkan bu gün formsuz olduğunu anladı..treynır çalışacak evde 7 nisana ulupelite hazır olması lazım..
2- bahtiyar közen
bahtiyar ne kadar çalışma yaptı 4 kasım 2012 den 31 martta dahil 2013 e kadar, uzun hiç yapmadı 130 yetmez 160 yapacak kartepe 180 km eşdeğeri 200 üstü 14 km rampayı çok iyi irdelemesi gerekecek bahtiyarın..önünde 1 ay 1 hafta kaldı..
3- engin özen nerde yok oldu yarın gelmesi lazım bıçkıderede bi kendini tartacak...onunda önünde 1 ay 1 haftası kaldı
4- soner kanar hiç ses yok..ne yapıyor ferdi çalışıyormu bilmiyorum
5-ali emre akcan hem maraton hem bisiklet devam..
6- yetkin ultra hazır
7- hasan ultra hazır

@Kudret Kurtcebe

kudret abi 7 nisana inşallah hazır olurum

kudret abi ben yüzde 65 gibi hazırım çalışmaya devam

Sevgili kudret abi bisiklet gördüğüm kadarıyla scott scale, maşa bisikletin kendi orijinal maşası değil. Tekerlerde değişmiş sanırım.Bildiğim kadarıyla bir cyclocross taraftarısın. Anlayamadığım neden bu kadar dolambaçlı bir yol tercih ettiğin. Muhakkak bir bildiğin vardır, veya biz yanlış düşünmüş olabiliriz.

@Erkan Közen

evet erkan 7 nisana odaklanalım ulupelit...valla başka çaremiz yok..hava iyi olacak tabi...

@bahtiyar közen

bahtiyar bence 71 km üzerine 14 km rampayı almak için ulupelitte pişmeliyiz...

@mehmetsunu

mehmet dostum haklısın,,,2008 mart ayında bilgi eksikliğinden araştırmadan balıklama large kadro scott scale 30 karbonu 4300 liraya aldım ama cyclo-cross bike gerçeği beni yıktı üzüldüm tabi 26 jant bisiklet almayacaktım benim tarzım hem asfaltta hem stabilizede hemde sert düz toprakta gidecek bisiklet idi tabi 28 jant ,,,,zararın neresinden dönersek kardır diyerek 26 jantları attık 28 e geçtik ve amortisör fox 100 lüğüde sattım bisiklet 10.700 den 10 kiloya düştü aliminyum çatal takdım 810 gram yalnız bisiklet eskisine rağmen haliyle hızlandı şimdi ilerde ayna kolu 46 dişe çıkarmayı düşünüyorum sistemler öldü tabi ruble zincir ve 46 dişe uygun ön aktarıcı olacak..

(link)

tam antreman havası 24 derece hissedilecek.....13 km rüzgar bekle bizi şile rampaları.....

7 nisan bozdu yağmur 35 km rüzgar şimdilik..

(link)

Geri