günaydın anadolu yaka....
kartepede var olmak isteyen 14-nisanda 160 km ye eşdeğer olan şile-ulupelite hazırsa gelsin kartepe adayları,,
1-erkan közen
2-bahtiyar közen
3- engin özen
5-12 mayıs bir adet bıçkıdere olur belli olmaz 12 mayısta hava şartları iyi olursa kartepe öne alınır bu durumda gerek erkan bahtiyar gerekse engin antreman eksikliklerini tamamlamaları kendi menfaatlerine soner kanar topiğe uğramıyor belkide gelmeyecek evet avrupa ile özelden irtibattayım kartepenin asları antremandalar onlar görebildiğim kadarıyle anadolu yakaya fark atacaklar bu farkı yememek için bu pazar hasan ve yetkin ile üsküdarda 09.00 da buluşacağız ve bıçkıdere antremanına soyunacağız gerek erkan gerekse bahtiyar ve engin özen nisan ayı 3 pazar var hava durumuna göre ben 3 pazarıda değerlendirerek programı açıklıyorum kesindir buna ister uyarsınız yada uymazsınız uymaz iseniz kartepede başarı şansınız yok demektir ,,,
kesin programdır.....kimse gelmez ise ferdi tek çalışacağım kriterlerimi yazacağım .....
1-14 nisan şile-ulupelit----160 km ye eşdeğer.
2-21 nisan şile- bıçkıdere 130 km ye eşdeğer..
3- 28 nisan şile-bıçkıdere
4- 5 mayıs şile-bıçkıdere
hava durumuna göre,,,
12 mayısa gidekmişiz gibi hazır olacağım hava o gün iyi olursa gideceğim tabi hazır olanlar ile olmaz ise 19 mayıs hareket ....10 mayıs 2009 da kartepe otelde idim zirvede kar vardı ama otel çevresinde kar yoktu evet erkan 14 ünden itibaren kampa gireceğim uyup uymamak senin elinde bahtiyar ve engin özen serbestler onları zorlamıyorum ama kampa girmezler ise bence kartepede şansları yok dost acı söyler eğer beni kaptan olarak nitelendiriyorsanız bu kartepe gemisinin dümeni bende ise derimki 4 pazar antreman şarttır....bu durumda bahtiyar gelmez ise söylesin aksi takdirde kartepe onun için işkence olur..son sözüm kesindir 14-21-28-5 tarihlerinde kampa gireceğim...