alternatif....
pendik feribotta 19 mayıs günü başka bisikletliler olursa , özkan kanki gelirse 9 kişi olacağız 10 bisikletten fazla almıyorlar ,,,direk eskihisar toplam 38 km olur tabi bize yazar bana erkana bahtiyara engin özene ,
korsan hasana yetkine ali emre ve sonere gelirse özkana pendikten 22 km yazacak eskihisar aslında bir şey değil sadece gidişte 10 km fark yaparki bence fazla değil bostancı-pendik-eskihisar 38 km ve topçular suadiye köyü 60 km toplam 98 km sonra 14 km rampa çıkılacak 18 değil goggle maps uydu haritadan rampanın başlangıç yerini saptadım aşağıda ,,,,
şimdi bostancı -pendik yolu 16 km düz yol oradan yalova ve yalova -suadiye köyü 72 km, toplam 88 km sonra 14 km lik rampa alınacak öteki güzergahtan 10 km fark ediyor duruma bakarız bisikletli yoksa pendikten geçeriz...dönüş kesin yalova ama baktık geç kaldık o vakit mecburen topçular ...topçularda tur biter gebzeden sonrası serbest sürüş 22 km var pendiğe yol riskli olduğundan burada artık süratli sürüş olmayacak saat 23.00 de evde olurum...eğer yalovaya erken varılırsa mecburen bana erkana bahtiyara ve engin özene uyan deniz otobüsü ,
4 bisikleti alırlar...araçları pendikte bırakan dostlar yalovadan pendik feribotu ile geçerler.ali emre -hasan-yetkin-soner-gelirse özkan kanki...gerek yetkin gerekse ali emre araç ile gelirlerse çok şık olacaktır dönüşte sorun yaşamazlar kartepe stratejimiz budur iskender bizi nerde bekleyeceğini biliyor onunla 10 kişi olacağız..iskender suadiye çeşmesinde bekler,,,,
14 km rampanın başlangıç yeri ve kartepe otel...
(link)[/URL]