Scudo Sports

Haydi performansçılar mayıs kartepe otel

Tamamdır abi ben yarın yaparım ferdi bir çalışma

Scudo
(link)

21 nisan belli değil....7-14 nisan rüzgar 30 km in üstünde...nisan ayı bir adet bıçkıdere gibi gözüküyor yapılacak bir şey yok ,hava şartları bu gün uygun idi ama erkanın spd si yoktu...şimdi mayıs 5-12 tarihlerinde bıçkıdere olabilir...

İnsanlarımızın hayatlarında dışarıda yürüme yaya olma bisiklet ile ulaşım alışkanlığı buna benzer sosyal ortam kalabalık aktivite düzenleme alışkanlıkları çok ucube karşılanıyor artık.Öyle ki sıradan bisiklet kullanıcısı bile basit ifadeler ile yargılanıyor.Bir grup halinde sokak içinde eğlence yapıldığında bu kişilere türlü yakıştırmalar edinilmeden geçinilmiyor.Bu hale getiren yönetim anlayışlarına imalı bir teşekkür borçluyuz.Hayatımda farklı bir yaşam çizgisine sahip dengesiz asi bir insan olarak gözükmem sanırım hep bu aykırılığımdan olmuştur belkide.Herkesten biraz farklı şekilde her işimi bisikletimle görmeye çalışırım.Ama nedendir bilmediğim kültür bekçisi insanlar bisikletime zarar vermeye yine kalkmışlar bilindik tablo ama komşunla böyle olmak insanı üzüyor.Yazık bu insanların hallerine yazık

engin bisikleti eve al tabi odana, ama evdekiler ne diyecek yatağımın baş ucunda scott duruyor evli olsa idim hanım beni boşardı valla şanslımıyım bilmiyorum uzun yollara gittiğimde evde beni bekleyen olmaması güzel yorgun gelip oturup kendi yaptığım yemeği yemek işte hayat bu, ha ordinary people yani sıradan insanlar zati sıradandır onlara takılma pedala bas..

(link)

31 mart rüzgar 23 km bu pazar ben herhalde durmam ferdi takılırım...20 derece tam bisiklet havası tabi değişmez ise kartepe için vakit kısalıyor yetkin -hasan her an hazır ali emre tamam dedi orta kanaldan ,
soner burayı unuttu kesin cevap bekliyorum erkan- bahtiyar tamam engin özen tamam ,,kareye 9 uncu olarak özkan kanki takılabilir dün beraberdik...

etabı güncelleyelim...

suadiye köyü -kartepe otel güzergahı-----18 km rampa bu yol çok önemli...burada yalnış yollara girmeyerek kartepe otele ulaşacağız bu harita ilk gidenler için önemli....

aşağıda uydu görüntüsü..

(link)

aşağıda gidiş ve dönüş yolumuz yalova-suadiye köyü-yalova

güzergah güncellemesi...

(link)

@bahtiyar közen

bahtiyar o.k dersen bıçkıdere iki kişi yaparız bu pazar,
erkanın spd sinin kaybolması iyi olmadı..

@bahtiyar közen

aynı anda mesaj attık....

bahtiyar o.k dersen bıçkıdere iki kişi yaparız bu pazar,
erkanın spd sinin kaybolması iyi olmadı..

alternatif....
pendik feribotta 19 mayıs günü başka bisikletliler olursa , özkan kanki gelirse 9 kişi olacağız 10 bisikletten fazla almıyorlar ,,,direk eskihisar toplam 38 km olur tabi bize yazar bana erkana bahtiyara engin özene ,
korsan hasana yetkine ali emre ve sonere gelirse özkana pendikten 22 km yazacak eskihisar aslında bir şey değil sadece gidişte 10 km fark yaparki bence fazla değil bostancı-pendik-eskihisar 38 km ve topçular suadiye köyü 60 km toplam 98 km sonra 14 km rampa çıkılacak 18 değil goggle maps uydu haritadan rampanın başlangıç yerini saptadım aşağıda ,,,,
şimdi bostancı -pendik yolu 16 km düz yol oradan yalova ve yalova -suadiye köyü 72 km, toplam 88 km sonra 14 km lik rampa alınacak öteki güzergahtan 10 km fark ediyor duruma bakarız bisikletli yoksa pendikten geçeriz...dönüş kesin yalova ama baktık geç kaldık o vakit mecburen topçular ...topçularda tur biter gebzeden sonrası serbest sürüş 22 km var pendiğe yol riskli olduğundan burada artık süratli sürüş olmayacak saat 23.00 de evde olurum...eğer yalovaya erken varılırsa mecburen bana erkana bahtiyara ve engin özene uyan deniz otobüsü ,
4 bisikleti alırlar...araçları pendikte bırakan dostlar yalovadan pendik feribotu ile geçerler.ali emre -hasan-yetkin-soner-gelirse özkan kanki...gerek yetkin gerekse ali emre araç ile gelirlerse çok şık olacaktır dönüşte sorun yaşamazlar kartepe stratejimiz budur iskender bizi nerde bekleyeceğini biliyor onunla 10 kişi olacağız..iskender suadiye çeşmesinde bekler,,,,

14 km rampanın başlangıç yeri ve kartepe otel...

(link)[/URL]

elimizde olmayan sebeplerden ötürü kartepe otel etabı kontenjan sayısı 10 kişi şu an 9 kişi var ama durumu kesin olmayan özkan kanki ...soner 160-200 km lik mesafelerde çalışma yaptımı ve ne kadar zamanda aldı....yetkin antremanda korsan hasan bu pazar şile etabını devirmiş 160 km artı hanesine yazıldı beri tarafta aytek çanakkaleyi gene devirmiş valla eski tüfekler takır takır kurşun sıkıyor ,,,,,ali emre 270 i 14 saatte yemiş idi...bu moral ona yeter...evet engin özen dostum kesin olarak bıçkıderede olacak kendi menfatine..ya da ferdi devirecek 160-200 arası zamana karşı......bahtiyar sahil yolları yalan biliyorsunki şile -teke dir olay bir sürü rampayı 4 kasım 2012 de yedik ama epey ay geçti çalışmalıyız..170 km bana yazdı 11 saatte aldım taş çatlasa kartepeyide 13 saate sığdırırım..şimdi niye 10 kişi çünki feribot en çok 10 bisiklet alıyor ücret yok...

(link)

bu pazar korsan hasan ile çalışma olacak tabi müsait olursa ,,,,

Nerde çalışılacak abi bu pazar ?

@Ozan Güner

ozan, orta kanal face den korsan hasan ile irtibattayım iki güzergah birincisi kısa olan beşiktaş-garipçe-kilyos-maslaktan beşiktaş......diğeri bıçkıdere ama ben üsküdara gideceğim buluşma yeri saat 09.00 da motor iskelede olacağım ...karşıda olursa saat 09.30 da beşiktaş barborosta...

(link)

bu pazar etap 130 km ye eşdeğer yetkin hazır hasan hazır her şey kartepe için süratli antreman olacaktır ......

genede cyclo-cross scott....http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/10605_485558514810061_1841267404_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/602336_339608872802498_207500900_n.jpg
burayı hatırlayanımız var mı :)

Abi ben bu haftaiçi bi ballıca yapayım uzatarak 80 90 ları göreyim, 130 a gelip gelemeyeceğime karar vereyim.Dün çok güzel dereceyle 50km yaptım ama iş km artınca değişiyor tabi

@Ozan Güner

ozan,bir anda 130 km ye eşdeğer etap seni zorlayabilir..yavaş yavaş 80 e başla sonra 100 sonra 100 artılar 160 km ise grafiğin üst noktası olur ,,,

Geri