Scudo Sports

Haydi performansçılar mayıs kartepe otel

erkan kafa karışıklığı olmasın kartepe olacak kontenjan kapalı süratli olanlar belli...şimdi sen şu spd ye ayar çek...bahiyardan ses yok...nisan ayı antreman diyoruz 7-14 nisan durum kötü...rüzgar bizi bitirir...şimdi ne yapacağız 21-28 nisan 5-12 mayıs 1 ay içersinde açıkçası 4 pazar ter dökmeliyiz nerede şile- bıçkıdere şile- ulupelit 2 turla biz kartepede seriliriz benden söylemesi...

Scudo
@Kudret Kurtcebe
kudret abi dediğim gibi nisan 1 de alacağım spd yi bahtiyar abi gelir kartepeye mesaj ları attığı na göre artık geri dönüş yok bu kartepeyi alacağız

@Erkan Közen

valla engin özen gelirmi gelmezmi bilemem ama 26 ile vakit kaybedecek gerçi yetkindede 26 var ama 28 ile baş eder korsan hasan, ali emre ,28 jant soner öyle ayrıca bahtiyar sen ben 28 sadece engın özen ve yetkinde 26 var valla yetkin 28 e geçerse çok hızlı gider tekirdağ turunda bayağı sürat yaptı ...şimdi kesin çalışacağız el mahkum kafaya koyduk...

@Kudret Kurtcebe
Abi bisikleti almaya gittim aldım ama yağmura yakalandık sırılsıklam olduk =/ Bide bostancı sanayi ve içerenköyden neden gidiyoruz, kayışdağı yokuşlarını çıkmayacak mıyız ?

@Ozan Güner

etabı başıbüyüktende yaparız dönüş aynı olur klasik olayımız....ideal tepe köprüsünde buluşuruz girişte sahilde ...pazar sabah yerler ıslak olursa iptal....

Tamamdır o zaman hava şartları uygun olursa aydos yapıyoruz

kartepe antreman ....

1- 7 nisan ayı hava şartları şimdilik iyi .... ilk etap bıçkıdere...
2- 21 nisan gene bıçkıdere.....130 km ye eşdeğer
3- kesin olacak olan güzergah şile-ulupelit 160 kmye eşdeğer...
4- 5 mayıs bıçkıdere ..
5-12 mayıs şile-ulupelit ..kesin olmalı aksi takdirde kartepede zorlanırız tek olumsuzluk hava şartları..

nisan ayına 2 adet bıçkıdere ve mayısa bir adet bıçkıdere ve şile-ulupelit sığdırmalıyız...

(link)

7 nisan şartlar şimdilik iyi bıçkıdere olabilir 21 nisanda bir adet daha olur ...19 derece diyor soğuk diyor hava kapalı rüzgar 14 km yağmur yok..nisan ve mayıs aylarında öncelik hava koşullarının iyi olması üst üste bıçkıdere yapılabilinir yeterki hava iyi olsun..

nisana 2 mayısa 1 adet bıçkıdere yapmalıyız kudret abi hafta sonkarı güme gidiyor

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
kudret abi 23 nisan bana tatil istersen değerlendirebiliriz o zaman hava nasıl olur

@bahtiyar közen

nisana 2 olur ,mayısta, 12 mayısta dinlenme olabilir hava durumuna göre ,
19 mayıs koşullar iyi olmalı..ağır turun 1 hafta öncesinden dinlenme olabilir..

@Erkan Közen

23 nisana bakarız koşullar iyi olursa bıçkıdere..

mart ayı geçit vermedi.topu topu 6 pazar var 1.5 ay, bu 1.5 ayda havalar müsait olmaz ise eski çalışmalara yazarız olayı onun verdiği psikoloji ile kartepe yollarına düşeriz gerek suadiyenin gerekse maşukiyenin rampalarında bulunduğum için ve 11 .sefere gitmenin verdiği tecrübe ile animallah kartepe elimden kaçmaz bahtiyar-erkan görüyorsunuz bu topik ne zaman açıldı milletten çıt çıkmıyor ,cesaret edipte bir mesaj atamıyorlar niye çünki sele üstünde kaç kişi spor amaçlı biniyor spor yaptığını zannedenler var peki biz ne yaptık en zor etapları seçtik bu forumda şile-bıçkıdere bize artık çocuk oyuncağı gelirken bu forumda ve facedeki bisikletçilerin çoğuna bıçkıdere zor gelir bir günde 233 km yi yediniz bu az bi şey mi şimdi siz bu olayı anlattığınzda milletin ağzı açık kalıyor .
.bazı teknikleri yeni yeni öğrendiğimiz oluyor özellikle ayak açısı ,aşağı doğru kullanma spd de tabi..tecrübe edindik rüzgardan faydalanma gibi, bahtiyar unutma tavşanlı dönüşünü vakumlandın ,tabi herkez yapamaz senin yaptığını hatırla tavşanlı rampalarını durma yapmadan 30 km boyunca 10-19 eğimler ile boğuştuk..ve şelalede durduk sonra ekip ile boyalıcada buluştuk üstüne 3 km lik rampa sonda eğim 23 oldu orayı bizim ekip yemekle kalmadı yalovaya tam sürat birlikte girdik bizim moral kaynağımız bu olaylardır daha çok var tabi ..şile-tekeyi kim yapmış acaba altında 10.000 liralık bisiklet ile güzergah arayan var o yol bisikleti bu ülkede her yolda gidebilir mi..neden kafa patlatıyorum cyclo-cross diye her yolun parisi odur..kendisini tek bir güzergah ile kısıtlamayanların bisikleti cyclo-cross yoldur...bir yanım diyorki kudret bu işin öncüsü ol ve bırakma ve etaplarını burada aç sonsuza kadar..bakalım zaman ne gösterecek..

kudret abi dün lastik aldım bugün takarım 700c28 bu lastikle toprakta bile giderim bakalım hızımdan kesecekmi

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
bugün yeniden kar yağdı dışarıdaydım ve yine rüzgarı yedim morg gibi soğuk yav

@Erkan Közen

700x 28 asfaltta biraz hızını keser ama hatırla tavşanlı yolunu orada 700x28 in altı riskli.. scott cyclo cross lara baktım teker 700 x 32 standartı bu..

@engin güner

bugün çıktım sahil gerçekten soğuktu ama süratli sürdüm şimdi geldim alt-üst termaller sırıksıklam olmuş bu termalleri aslında artık giymemek lazım yarın alt termali giymeyeceğim üstüde, iki adet bisiklet forma içe,üste scott formayı çekerim..engin yarın aydosun karşısında çay bahçesi var minibüslerin kalktığı yerde.orada oluruz 10.30 gibi..

kudr abi bende her şey hazır ben birtek senden haber bekliyorum yetkinim hayde gidelim diye gözüm kulağım sende :)))))))))))

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@yetkin palgın
gerek burdan gerekse face -özelden haberleşmece 19 mayıs kesin tarih....güzel olan taraf pendik -feribotta 10 bisiklete izin var ücret yok 10 bisikletten fazla almıyorlar 8 kişi ile kontenjan kapalı...yetkin sen korsan hasan ile bi partner olurken bazen ben ali emre ile olurum bazende erkan- bahtiyar 3 lü oluştururum.soner ile engin özen ikili olur...

ozan yarın özel bir durum hasıl oldu ,,,,başka bir zaman program yaparız...

Geri