Scudo Sports

Haydi performansçılar mayıs kartepe otel

erkan dostum ,ferhat dostum 1 ay içinde istanbula geliyor nisanda olacak bi pazar olursa, gelebilirsen sevinirim bostancıda saat 13.00 de buluşup 39 km pedal basarak gebze tem yolu üzerinde buluşacağız eskihisar feribot yoluna giden kavşakta bekleriz..14-21-28 nisan hava şartları önemli..3 tarihten biri..

Scudo
ok kudret abi gelirim kudret abi yeni ayakkabı almam için ay başını bekliyorum o zaman alacağım buda şu demek mart içinde tur yapamayacağım ayakkabısız zor oluyor

@Erkan Közen
zati havalar berbat bu günki hava çok iyi idi ,pt iyi idi hafta sonu bozuyor,24 mart yerler kuru olmaz şile tarafında,
31 mart gene 30 km in üstünde rüzgar 7 nisan aynı şekilde bu sene resmen çakıldık kaldık...

baba yarın çıksak mı bir yerlere fransızların sesten hızlı concordesi gibi hava muhalefeti yüzünden çakıldık eve yav

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@engin güner

(link)

yarın şakır şukur yağmur boğuluruz....;)

(link)

pazar aydos çıkarması yapabiliriz...

(link)

erkan durum vahim..pazarları ,40 km rüzgar 7 nisan, 14 nisan 32 km şimdi mecburen bıçkıderede 5-12 mayısta havaya bakıyoruz 12 mayıs uygunda hava muhalif olmaz ise bıçkıdereyi kurtdoğmuştan alırız nisana gelince 21 -28 nisan klasik bıçkıdere olur 2 adet tur gözüküyor ..7-14 nisan şimdilik güme gidiyor..

kartepe için bi aksilik olmaz ise anadolu yakadan engin özen, erkan, bahtiyar,ve ben varım.avrupa yaka ali emre akcan,korsan hasan,yetkin ve soner var,8 kişiyiz hep birlikte saat 07.00 de pendik feribotundan bineriz....19 mayıs ,yalnız dediğim gibi o gün kuru bir hava olması şart ,rüzgar 13-20 km arası olmalı hava en çok 23 derece olmalı ,,bu şartları yakalayamazsak b plan olacak o da haziran ayında olacak,hava sıcaklığını es geçeceğiz sadece kuru bir hava ve rüzgarın düşük olması gerekecek temmuz-ağustos ayı kartepe için zor olur...

@Kudret Kurtcebe
resmen çakıldık bu sene

@Erkan Közen

çakılmış olabiliriz ama senin bir yıldan fazla çalışma periyodun var 2008 den beri ben çalıştm 5. yılıma giriyorum bisiklet 5 yaşında uzun yollarda var olduk etapları avucumuzun içi gibi biliyoruz kartepe ise grafiğin en üst noktası...

Kudret Abi rötoru değiştiricemde kafama bişey takıldı sorayım sana.Şimdi bu frenlerin rötorları 6 vidalı veya centerlock şeklinde oluyo ya, eğer benim rötor vidalı ise ve ben centerlock bi rötor alırsam kullanabilir miyim ?

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/549777_409280559168662_1934287372_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/480947_409281189168599_527582615_n.jpg

bu gün biraz rampa çalıştım hava raporlarında artık oturan boğayı dinleyeceğim bir yerlere yağmur evet yağıyor ama nereye ben bilmiyorum.Hava o kadar kirliki şehirde sanki sisliymiş gibi gözüküyor

@Ozan Güner

senin sisteme yabancıyım ozan ,
ama benim kullandığım sistemler olsa idi iş kolaydı.bi mekanik uzmana danışacaksın velespit olabilir velespitin karşısında aktif pedal var oraya danışabilirsin ya da en sağlam kaçkar, kaçkarın bostancı üst sanayiye giden yolda sağda yeni mağazası var barış ile uğramıştık..

bu orada ozan ve engin pazar aydos derseniz varım..

(link)

pazar fena değil...

hava raporlarında kirlilikten ötürü ciddi tutarsızlık olduğu kanaatindeyim
(link)

İDO dan Bisiklet artık ücretsiz

İDO, bu yıl aldığı bir kararla, deniz otobüslerinde 3, hızlı feribotlarda ve Sirkeci-Harem, Eskihisar-Topçular Hattı araba vapurlarında ise 10 adet ücretsiz bisikletli geçiş kontenjanı ayırarak bisikletli yolcularına da yeni bir avantaj sağladı.

Marmara ve Avşa adaları da, adalardaki bisikletli ulaşım tercihine bağlı olarak, bisikletli yolcular için önemli merkezlerden biri konumunda bulunuyor.

evet kartepe 8 kişilik kontenjan ile kapandı 2 kişi olabilir ama antremanlı olmaları gerekecek,erkan şimdi pendik feribot ile geçiyoruz bisiklete para yok 10 bisikletten fazla artık almıyorlar ve ücret yok deniz otobüs ile dönemeyeceğiz ,gene pendik e döneceğiz ,deniz otobüsüne en çok 3 bisiklet alıyorlar 3 bisiklete ücret yok...

@engin güner

engin accu isabetli 1000 de bir hata yaptığı oldu..

@Kudret Kurtcebe
Yarın bisikleti hazır bi şekilde alırsam bisikletçiden varım abi ben,arkada kalırsam bırakırsınız beni yolu biliyorum zaten

@Ozan Güner
ozan bostancıya gelmen lazım saat 09.00 da bostancı sanayiden yukarı iç erenköyden devam ve kayışdağı çevresinden aydos dönüş aynı...

(link)

yerler ıslak olursa yatar..

@erolgeygel

bu tur ozan dostumuzun temposunda olacak ve düşük tempo bu topik aynı zamanda 19 mayıs kartepe topiğidir yalnız kontenjan kapalıdır etap ağırdır 200 km üstüdür ....bu pazar 50 km yi geçmeyiz. aydos çay ocağında duracağız aydos ormanına girmeyeceğiz. benim bisiklet 28 janttır ve amortisörü yoktur. ...parkur asfalt olacak ,,,,,,

Geri