Scudo Sports

Haydi herkes lisans çıkartmaya...

Herkese merhaba, ben de çelo arkadaşımızın çağrısına uydum ve lisans çıkarttım, artık ben de federasyona üye lisanslı bisikletçiyim :)

Scudo
@ahmetdogan
Teşekkürler yarın Denizli' deki lisans kervanınan ben dahil 3 kişi daha katılıyor. Hedefimiz: Bütün Denizli Bisiklet Grubu üyeleri

Bendeki şansa bak bugün il spor müdürlüğüne gittim bütün evraklar tamam, kadın interneti bi açtı "sayfa görüntülenemiyor" şansıma internet yok, akşamüstü birdaha gitcem.

@Ali Menemen

Ali, grupda lisanslı kaç kişi olduk bilgin varmı?

@HAKAN ATMACA
Benim bildiğim kadarıyla:
Ali Aktaş(lisansı yoksa yuh derim:) garanti vardır)
Ali Menemen
Hakan Atmaca
Gökhan Üresin
Kerem Gürgüt
Ahmet Kılınç
Emre Yılmaz(daha katılmadı ama lisansı var diye biliyorum)
Diğer yaza doğru lisanssız kimse kalmaz diye tahmin ediyorum.
(Birkaç kişi vakit bulamadığı için çıkartamıyor)

• Beğen
Tepkiler: HAKAN ATMACA
@Ali Menemen

hımmmmm!!!!
7 kişi çok az..biraz daha..en azından aktif olarak beraber bindiğimiz arkadaşlarımız tamamlarsa en az 15..hatta 20 hedef(minimum)

Bende varım :) Emre yılmaz kim herhalde yıldız yazacak tınız :D bıde lısans almak ıcın bı gıttım kadın bana senın baya lısans varmı dedı :D bende benım lısınssım yokkı dedım atletızm,yüzme,futbol,tenis saydı :D biri benden habersiz benım adıma lisansmı cıkartıo anlamıorum :D

• Beğen
@HAKAN ATMACA
Ben minimum 15 olarak hesapladım. Hatta ileride grup tarafından uygun görülürse grubumuzla lisanssız bisiklet binecek kişileri almayız, önce lisans sonra biz:)

• Beğen
@Emre Yıldız
"Yıldız" yanlış yazmışım affola:D. Orda lisans çıkartan kadın hamileydi 1-2 ay sonra yokum dedi:)
Not: Doktor onayı 6 ay geçerli. Yani lisans yenilemesi onay tarihinin 6 ay içerisine
denk geliyorsa tekrar doktor onayı gerekmiyor.

merhaba arkadaşlar,

bu sayfayı okuduktan sonra bende lisans çıkarmaya niyetlendim.

sormak istediğim 3 soru var.

- herhangi bir ücret isteniyor mu ?
- lisans nasıl birşey? kimlik gibi mi? şekli nasıl?
- doldurulacak alanda teşekkülü diye bir yer var, buraya "bisiklet sporcusu" mu yazacağız?

• Beğen
Faydalı bir başlık olmuş. Bilgiler için teşekkürler. En kısa sürede bende lisans çıkartacağım.

Bu arada herkese selamlar . Aranıza yeni katıldım

• Beğen
@ErsoyBulduk

Hoş geldin..
Lisans çıkartmak için herhangi bir ücret ödemiyorsunuz. Size en yakın Gençlik Spor Müdürlüğü' nden alacağınız bir formu dolduruyorsunuz..Formun arkasına bir doktordan imza ve kaşe yaptırıyorsunuz 2 fotoğraf ile Müdürlüğe müracat ediyorsunuz..Hepsi bu kadar 5 dakikada ferdi lisansınız hazır..Artık federasyonda lisanslı bir sporcusunuz..Her yılın 12. ayına kadar vizelidir, ve 6 ayda bir dr.onayı gerekir. Hayırlı olsun.
(link)

Bu arada bu konuyu açan "ÇELO" kullanıcı isimli arkadaşa teşekkür etmek gerekir..
Teşekkürler "çelo"...

Geri