Teşekkür ederim paylaşımın için bende lisans çıkarmayı düşünüyodum ama ne nedir diebide tembellikten araştırmadım o yüzden öyle kaldı ama en kısasürede çıkartıcam lisans
abicim daha yeni gördüm mesajını kusura bakma
çıktıları aldım fakat daha bırakmadım spor mudurlugune
arkadasımla beraber bu hafta ici bırakırız bi gün..
teşekkürler..
Trafikte de olası bir kazada işinize yarar. Lisanslı bisikletçiyim demek polisler üzerinde psikolojik bir ampülün yanmasına neden olur.
Ayrıca bisikletinizin de temiz ve bakımlı olması da bu duruma artı bir katkı sağlar. Ki ben bazı bisikletçilerimizin buna pek özen göstermediğini görüyorüm ve buna üzülüyorum.
Daha ötesi A2 ehliyeti de alınabilinir. Bir de üstüne motosiklet lisansı alırsanız şukela olur Hem de iki tekerli bir başka araç olan motosikletin de lisans sayısının fazlalaşmasına neden olmuş olursunuz.
Uzun zamandır şehir içinde ulaşım amaçlı bisiklet kullanıyorum, çoğu kezde farklı sorunlar yaşıyorum ve şikayet merci bulamıyorum yada ciddiye alınmıyor.sizin mesajınızdan sonra lisanslı olmanın anlamını ve önemini anladım ,en kısa zamanda lisans alacağım.teşekkürler...
Peki lisansımız var ama süresi doldu farklı il gsim lerden yenisini nası çıkarcaz yine sağlık vs.raporlar gereklimi?Aydınlatırsanız memnun olurum arkadaşlar....
Narlıdere'de çalışıyorum. Buralarda çıkarmanın bir imkanı yok mu? Balçova'da falan var mı federasyon temsilciliği? Yada Alsancak'taki yer Pazar günü açık mı?
@\\\q.v.n///
İlçelerde lisans çıkarmayla ilgili detaylı bilgi verseler, eminim okuyan herkes 1 hafta içinde bir zamana sıkıştırıp, lisanslı sporcu olacaktır.