Scudo Sports

Hayatta en çok nefret ettiğim 3 şey...!

@Yunus YILMAZ

ben de insanların yüzüme yüzüme solumasından nefret ederim. bazı insanlar ne kadar pis koktuklarının farkında değil mi?

Scudo
1.İnsanlara selam verince,kendilerini benden daha üstün zannederek ''abisi'' moduna girmeleri,ki bunu onu insan yerine koymamdan dolayı yapıyorum...
2.Benzin fiyatlarının zırt pırt değişmesi ve faiş vergiler.
3.Türkiye şartlarındaki yolların mazgallarının yola dik yapılacağına paralel yapılmasından dolayı ön lastiğin mazgala takılması...!!!

1.Yüzüne gülüp, arkandan atıp tutan insanlar ve yine aynı insanların senin yüzüne baka baka yalan söylemeleri.

2.Birini bedeniyle, giyim kuşamıyla, yaptığı iş veya başka bir şeyi ile ilgili aşağılayanlar ve kendilerini diğer insanlardan üstün görenler.

3.Israrcı, düşüncesiz, empati kuramayan insanlar.

• Beğen
Tepkiler: Samet Horasan
1
1 ay boyunca hoş sohbet ettiğin kendini ifade ettiğin kızın reddetmesi

2
Saçma sapan eğitim sistemi yüzünden hayatımda hiç kullanmayacağım bilgileri öğrenmekten

3
Bisikleti fakirlik olarak görüp ezikleyenlerden

NEFRET EDİYORUM ...

• Beğen
Tepkiler: İ.Mutlu DEMİR
1- O paraya araba alırdım!!!
2- Kaç basıyor!!!
3- Manyak mısınız? diyorlar ya bu 3 soruya gıcık oldum artık :D

• Beğen
Tepkiler: AZONİC
1- O paraya araba alırdım!!!
2- Kaç basıyor!!!
3- Manyak mısınız? diyorlar ya bu 3 soruya gıcık oldum artık :D

• Beğen
Tepkiler: AZONİC
2. bisikletimin lastiginin patlaması
1. bisikletimi temizledigim gün eski haline dönmesi
3. yokuş çıkarken arkada kalmak

Black ops oynarken faremin pilinin bitmesi

Yazları çaıştğım dükkanda tam sıcacık yemek yiyecekken gevezenin birinin gelip 2 saatimi alması, hem de alışveriş yapmadan gitmesi

Tuzluk mu karabiberlik mi olduğu anlaşılamayanlardan hep yanlış olanını tuzluk zannetmem.

1 - Mahalledeki bisikletçinin en ufak bi şeyden bile çok para alması..

2 - Bisikletle gezerken milletin bana tip tip bakması

3 - Bilgisayarımın ekran kartının yanması ( oyun oynayamıyorum ) :S

1. Yolda karsilasan iki insanin hal hatir sormadan birinin digerine ne yapiyon calisiyonmu demesi.

2. Yuzune gulup arkandan dedikodunu yapan kendini insan sinifina koyanlardan.

3. Birine hizmet is yaptiginda parani maasimi alip veririm deyip aradan 5 ay gecmesinden...

Cok ama cok nefret ediyorum

1:Haftanın dört günü öglen salı günü ise sabah okula gitmemden
2:hergün iett şöfürü beni gördügünde ''mücahit işini hallettinmi'' demesinden (Adım sefa bu arada)
3:Her salı sabahı meslek dersim olan ve haftada 23 saati olan derse geç kalmamdan

1) hava çok güzel diye şort tshirt evden çıktıktan sonra yağmur yağması

2) yeşil yanar yanmaz kornaya basan insanlar

3) kaldırımda üstüme üstüme yürüyen birazcık kenardan yürümeyi akıl edemeyen teyzeler

1.Tekerleklerimi çıkarttıktan sonra hidrolik frene basan insanlardan

2.Bisikletime 1 tur binip arka frene ölümüne basanlardan

3.Yolda giderken tekerleğin dönüyor diye bağıran akıllı şahsiyetlerden

1 - herhangi bir üniformayı giyip kendini diğer insanlardan üstün gören ego delisi şahsiyetler.

2 - sürekli olarak tartışmaya meyilli, karşısındaki insanı sürekli ezip kendisini onun yerine koymayan şahsiyetler.

3 - yol kenarında içki içen ve sapıtıp o içki şişelerini yol kenarında kıran düşüncesiz şahsiyetler.

...

Herşeyi çok bilip, aslında hiçbirşey bilmeyenlerden...
Yolda giderken göz göre göre sıkıştıranlardan...
Ters yönden gelip çarpcak gibi üzerime sürdükten sonra dikkatli ol demeleri (şeytan diyo indir herifi aşağı bi güzel döv).
Şahin, doğan ve kuş serisi araba alıp modifiye edip öküz gibi egzos takıp yerli yersiz gece gündüz her seferinde arabayı bağırta bağırta ara gaz vere vere kalkmalarından ve kullanmalarından, (artık b...kunu çıkardılar)
Gece gündüz abartı egzozlu motorlarla bağırta bağırta gezip ters ters baktığın zaman ne var birader diyenlerden
Gece gündüz abartı egzozlu motorlarla bağırta bağırta gezenleri polisin görmeyip masum kendi halinde giden insanlara sırf formalite icabı ceza yazan (bazı)polislerden
(bazı)polislerin insana insan gözüyle bakmaması sırf egosunu tatmin etmek için ben polisim bana bağıramazsın demesi kendini büyük görmesinden binlerce kez nefret ediyorum

Yüksek sesle konuşan, agresif, sinirli, herşeyden şikayet eden ve etrafına sürekli negatif enerji yayan düşüncesiz insanlardan.
Çalışmak zorunda olmaktan.
Hayatta sürekli herşeyin ters gidip sürekli önüme engeller çıkmasından.

Ama düşündüm de bunlar da hayatın tuzu biberi bunlar olmasa güzelliklerin tadına varamayacağız sanırım :)

1. Özel eşyalarımı paylaşmaktan
2. Sebepsiz sonuçlardan
3. haksızlık yapan, artistlik yapan, bilimum sorun çıkaran insana gücümün yetmiyceğni düşünmemden.

1-) Evimden uzakta olmak.

2-) Görünüşte insan gibi durup insanlıktan nasibini almamış olanlardan.

3-) Kendisine saçma gelen bir düşüncenin, başkaları içinde saçma gelmesini isteyen bir insanın bu tutumunda ısrarlı olması ve farklı bir görüşe saygı duymaması. Kendisiyle aynı fikirde olmuyor diye o insana farklı bir gözle bakması!

Geri