1.Ben düz yolda normal bir tempoda giderken karşımdan alman kurdu kovalıyormuş gibi gelip bir anda sağa kıran dengesiz bisikletçilerden hoşlanmıyorum ama arkalarından dikkat et la ezecem demek hoşuma gidiyor
2.Bir konuda hiç bilgisi olmadığı halde , duyduğu birşeyin %100 doğruymuş gibi inanıp gelip şu şöyle şu böyle demesinden ve nerden biliyorsun nerde okudun nerde gördün diye sorduktan sonra , bir yerden öğrendim işte doğru diye cevap verince , herşeye inanma dediğinde karşı taraftakinin sende herşeye muhalefet oluyorsun demesinden nefret ediyorum
3.Bisiklete binmenin saçma sapan ve anlamsız birşey olduğunu söyleyenlerden ayrica bu kişiye , kardeşim senin hoşuna gidiyor futbol oynuyorsun ben hoşlanmam oynamam , benim hoşuma gidiyor bisiklete biniyorum sen hoşlanmazsın binmezsin bu kadar normal bir durum diyip güzelce anlatmama rağmen hala saçma sapan konuşmasından nefret ediyorum
1) Usul usul sağdan giderken ZANK! diye arabanın önünüze fırlaması.
2) Arabasını park eden şoför ün tam yanına geldiğinizde kapıyı ZANK! diye açması
ve iyi bir halt etmiş gibi sırıtması
3) Bir dozer almaya paramın yetmemesi ...
1) Uykumun yada rüyamın en güzel yerinde telefon alarmının çalması
2) Bankamatikten para çekmeye gittiğimde istediğiniz parayı veremiyoruz. şu kadar verelim mi demesi
3) Yurttaki GÜRÜLTÜ yüzünden uyuyamak...
Birinin de aklına gelipte sorarsa dozer i alıp ne yapacaksın diye yukarıda yazdığım kendini insan sananların yavaş ve acı vererek üzerlerinden geçeceğim. (Biraz canice mi oldu ne ? )
1) İnsanların benden çok kısa olmasından bu yüzden insanlarla konuşurken kamburdurmaktan
2) Ulustan akşam geçerken güzel kız dediğimin travesti çıkmasından.
3) Ve Liseli olmaktan nefret diyorum.
1. Kimse yakınına park etmesin diye iki arabalık yer işgal edenler...
2. Evde biriktirdiği ambalaj malzemelerini, apartmanın içindeki geri dönüşüm kutusunun dışına bırakanlar...
3. Az kuyruklu bankamatikte beklerken, çok kuyruklu bankamatikdekilerin işini yapıp yapıp gitmeleri...
1) insanların birbirlerine karşı hoşgörülü olmaması
2) bisikletle gezerken insanların ters ters bana bakması
3) araba kullananların bisiklet sürücülerine karşı saygısız olması
1:bi kızın sabah akşam beni kesmesi telefon numarasını isteyince ya git işine demesi:Z
2:bisikletle ilerlerken yoluma çıkan şişe kırıkları:Z
3:ALLAH KİTAP küfür eden .... çocukları.:z:z
1-İnsanların işime karışmaları,bilmedikleri iş ile ilgili saçma sapan önerilerde bulunmaları.
2-Bisiklet sürenlere dar kafalı insanların yorum yapmaları(bisiklete o kadar para verilir mi?,o kadar uzun yolu nasıl gideceksin,tayt giyilmesiyle dalga geçmeleri)
3-Aptal insanlar...
1- Bilgisayarımı izinsiz açıp kullananlar (Akşam eve geldiğimde hiç bişi olmamış gibi bana bakanlar)
2-Sinyalcilerden
3-Trafikte en sağ şeritte giderken sıkıştıranlardan...
Birgün en sağ şeritte gidiyorum ayaklarımı direksiyona koydum ve gögsümü dizlerime yasladım elimde telefon gidiyorum mesaj yazarak, freeride bisiklet kullanıyorum bu arada neyse adamın biri ailesi var arabada geldi resmen duvara sokucak beni yol boş ama, küfür mü edersin sabaha mı bırakırsın Kızdım bende bastım tamponunun dibinden gidiyorum bilerek frene basıyor bide böyle bi olay geçti başımdan paylaşayım dedim saygılar..