Scudo Sports

Hayatta en çok nefret ettiğim 3 şey...!

1- Tanışır tanışmaz hemen "Nerelisin" diye sorulması. Aklınca memleketine göre seni sınıflayacak, herşeyinle tanıyacak ya.
2- İki kişi konuşurken alakasız birinin araya girip yorum yapması.
3- Kaldırımlarda şişe parçalamaktan ne zevk aldığını anlamadığım şeyler...

• Beğen
Tepkiler: Yunus YILMAZ
Scudo
1- Kiraz yerken içinde yarım kurt görmek.
2- Nisanın ortasında bile Eskişehirde havanın hâlâ buz gibi olması.
3- Esnaf olmaktan nefret ediyorum.

İlk mesajdaki gitar konusuna şiddetle katılıyorum :).
bunun haricinde

1) Sivrisinek sesi...
2) Bir insanın bana herhangi bir şeyi yapamayacağımı iddia etmesi ...(sonuçta uçakları da (biz) insanlar icat etti...)
3) 100 beklediğim sınavdan 20 alıp sebebini öğrenememek :)...

"Samimiyet ve laubaliliği karıştıran insanları sevmiyorum.
Arkamdan konuşup yüzüme gülen insanları sevmiyorum.
Yüzüme gülerken içten içe kıskançlık besleyen insanları sevmiyorum.
Kompleksli insanları sevmiyorum.
Çaktırmadan dolandırmaya çalışan insanları sevmiyorum.
Stratejik oyunlar oynayan insanları sevmiyorum."

• Beğen
Tepkiler: krankmili
1-Aradığım şeyi bulamamak
2-Birşeyi yapmaya başladığımda yanımdaki insanın boşver yarın yaparsın demesi yada köstek olması
3-Elektriklerin ve/veya internetin,suyun vb. Aniden kesilmesi.
4-Satın aldığım malın, başka biryerde daha ucuza satılıyor olması veya bana sorun çıkartması.
5-sinemada senin önünde senden daha uzun birinin oturması veya arkadaş çevresiyle gelenlerin sinemanın akustigini bozacak derecede kahkahalar atması.
6-Uzun bir yolculukta Müziksiz kalmak.
7-Lastik değiştirmek
8-Bilgisayarımın virüs kapması yada nero'da cd/dvd yazdırırken başarısız olması :)

• Beğen
Tepkiler: krankmili
1. maddeyi yaşadım, bisikletçi arka teker patlağını onarırken askıya astı bisikleti, askıda boyayı kazıdı attan aliminyumu cıktı. neyseki kadrosunun alt kısmındada görünmüyor deli oldum, birde kaldırıma yaslayıp bir dükkana girdiğimde bisikleti düşürüp yerden kaldırma nezaketinde bulunmadan yoluna devam edenler var, öldüresim geliyor resmen

1-Trigonometri
2-Her gün arka arkaya yapılan ortak sınavlar.

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
Ortak sınavlar :D
1.dengesiz hocalar :)
2.Sınavı stajyerlerine hazırlatıp ben hazırladım diyen dengesiz hocalar
3.Sınavı hazırlamayı unutup sınav soruları sordu iptal ettim diyen dengesiz hocalar :D
Amma dengesiz hocalarım varmış ha :D

@M.Burak KARADAĞ

Trigonometri beni felç etti. :D

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
1. ''Merhaba sizden çok hoşlandım, acaba birşeyler içebilir miyiz ?'' şeklindeki son derece kibar bir soruya hadi oradan gerizekalı edasıyla cevap verip '' Ya siz bu Ruslarda ne buluyorsunuz? '' diye soran asık suratlı Türk kızları :)
2. Cebinde interrail bileti ile Avrupayı gezip lüks otellerde kalan ve dönüşte ''abi sakın Roma terminide kalmayın çok tehlikeli, Paris'de zenciler kafa koparıyor'' diye şekil yapmaya kalkan züppeler,
3. Babanın yanında sigara içilmez kuralını çıkaranlar,
4. Türkiye'nin katıldığı dünya kupası maçlarını izlemeyip internet cafede wolfenstein oynadığım için beni vatan hainliği ile suçlayan ev arkadaşım :)

1.Bisikletin ve bisiklet sürmenin sonsuz derecede tutkunu olduğumu bilmesine rağmen, "bisiklete o kadar para verilir mi? O parayla gidip araba alınır." diyen birileri. (ya sabır Yarabbi)
2. Fiziği ve matematiği çok sevdiğimi bilmesine rağmen, onlardan nefretttt ettiğini bastıra bastıra söyleyen birileri.
3. Bisiklet yolunda giderken önüme yayaların çıkıp " burası Bisiklet yolumu be? Hayret birşey" diye çıkışmaları.(hepsinin ben ta ...)

1) Bisikletle kask,eldiven ve gözlük takıp yola çıktığında insanların tuhaf tuhaf bakması ( buna trafik polisleri de dahil) motorla kasksız kullansan gördüğü anda çekerler kenara ama :D

2) 1-2 ay boyunca kızın bana yazar gibi davranması sonrada kıza açılınca hayvanca cevaplar almak

3) Hafta içi her gün okul-iş-dershane vb. gitmek zorunda olmak.

4) Geçer not beklerken kalmak. nedenini öğrenememek.

Vay arkadaş ne çok nefret ettiğimiz şeyler varmış böyle :)

1.tamire gelen telefonların,sorunlarının söylenmemesi ve ''bak işte'' denmesi

2.''bir bisiklet 200 tl'yi gecmez'' anlayışı

3.''ben demiştim'' kelimesinin denmesi

@Özgür Kaan SİREL

Abi hiçbirimizinki bitmeyecek herhalde öyle gözüküyor :)

1-Serseriler.
2-Arabesk rap dinleyenler.
3-Kendini Kurtlar Vadisi moduna almış insanlar.

1. Yürümek için kaldırımın sağı ya da solu yerine ortasını tercih eden insanlar
2. Turistlere '' vodır, vodır, vodır'' diyerek zorla su satmaya kalkan ayılar. Buna haftasonu bizzat şahit oldum, sonrasında gidip turistlerden o ayı adına özür diledim.
3. ''Eeeee evlilik ne zaman?'' diye soranlardan :)

• Beğen
Tepkiler: Ali AKTAŞ
Geri