Scudo Sports

Hayallerinizdeki bisiklet

Hayalinizdeki bisiklete ulaştığınızda "Bu muymuş?" derseniz; yarı fiyatına cash on the table alırım :D

Kendimi kedi sanıyordum, çakallık da varmış bende.:hımm:

Scudo
1990 lardan thomisus ya da apennin

Hayallerin sonu yok, hayal ettiğine ulaştığında, başka hayaller başlıyor :)
Sistem bunun üzerine kurulu.
o yüzden ben kendime bir standart belirleyip imkanım ve ulaşımım olsa da o standartı koruyorum, üzerine de çıkmıyorum sadece bisiklette değil kullandığım her şeyde.

Keşke gerçek olsa

Dosyalar

• supreme-dh-v5-signature-ltd.jpg
    supreme-dh-v5-signature-ltd.jpg
    101,6 KB · Okunma: 17
  • Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Hayallerinizdeki bisikletlere ulaşmanıza elbette yardımcı olamam ancak hayalinizdeki bisiklete ulaştığınızda, o bisikletin hayalinizdeki bisiklet olup olmadığını anlamanıza yardımcı olacak sihirli sözcükleri size söyleyebilirim. "Bu muymuş? " :ckskc: derseniz o bisiklet hayalinizdeki bisiklet değildir.

Bu sözcükleri her hayalinizin sağlamasını yapmanızda kullanabilirsiniz.
İnsan doyumsuz varlıktır. Nerdeyse her şeye bunu diyebilir. Her zaman bir üst daha cazip gözükür.

Ayağı olmayan adam, motoru olmayan, arabasi olmayan cart curt hikayesi bilir herkes. O hesap yani

Bu elemanın toplu hali hayalim. Birinci adımı geçtik, sıra diğer parçalarda. Hayalinizde olan bisikletler hepinize nasip olsun inşallah. 328958 dosyayı görüntüle
Birkaç parçam hariç bitti toplamam, sele borum, ön fren diskim ve furş spacerları kaldı. Hayallerinizdeki bisikletler inşallah hepinize nasip olur. Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış. Furşta gelen bir aparat sayesinde konik kadroya düz maşa taktık. Kısa süreliğine iş böyle. Sele borusu ve spacerı nereden alacağımı bilmiyorum, satan varsa iletişime geçerse güzel olur.
IMG_20250726_093508.jpg

Dosyalar

• IMG_20250726_093508.jpg
    IMG_20250726_093508.jpg
    124,9 KB · Okunma: 8
geçmiş yıllarda hayalimdekine yakın bir bisiklet toplamıştım, şu anda pek binmiyorum.

Bu sene de hayal denmese de iyi bir bisiklet topladım, içok stediğim bir bisikletti ve şimdi binmiyorum.

Sonuç olarak kendi adıma konuşacak olursam galiba ben hayalimdeki bisikleti istemiyorum, ya da o şey nasip olana kadar çok istiyorum fakat nasip olduğunda aslında bumuymuş len diyorum.

hayal seviyesinde değil belki ama şu bisikleti gerçekten çok merak ediyorum.

hobootleg_geo_side_900x(1).jpg

• Üzgün
Tepkiler: hamlet2006
Hayallerinizdeki bisikletlere ulaşmanıza elbette yardımcı olamam ancak hayalinizdeki bisiklete ulaştığınızda, o bisikletin hayalinizdeki bisiklet olup olmadığını anlamanıza yardımcı olacak sihirli sözcükleri size söyleyebilirim. "Bu muymuş? " :ckskc: derseniz o bisiklet hayalinizdeki bisiklet değildir.

Bu sözcükleri her hayalinizin sağlamasını yapmanızda kullanabilirsiniz.

Hunharca güldüğünüz Kedi Hamlet biliyor işi. :D
For example @Awacs7n

Örnek olarak seni göstermek istemezdim. @Awacs7n Keşke "hayalim buymuş" demek içine sinseydi.

Hunharca güldüğünüz Kedi Hamlet biliyor işi. :D
For example @Awacs7n

Örnek olarak seni göstermek istemezdim. @Awacs7n Keşke "hayalim buymuş" demek içine sinseydi.
bana garip gelen ertesi gün kargo gelecek diye uyuyamadığım şeyin bu kadar kısa sürede değersizleşmesi.

• Beğen
Tepkiler: MUSA Ç.
Geri