hamlet2006
Cırbağa dedesi
- Tepki
- 35.931
- İsim
- Süleyman
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
o yüzden ben kendime bir standart belirleyip imkanım ve ulaşımım olsa da o standartı koruyorum, üzerine de çıkmıyorum sadece bisiklette değil kullandığım her şeyde.Hayallerin sonu yok, hayal ettiğine ulaştığında, başka hayaller başlıyor
Sistem bunun üzerine kurulu.
İnsan doyumsuz varlıktır. Nerdeyse her şeye bunu diyebilir. Her zaman bir üst daha cazip gözükür.Hayallerinizdeki bisikletlere ulaşmanıza elbette yardımcı olamam ancak hayalinizdeki bisiklete ulaştığınızda, o bisikletin hayalinizdeki bisiklet olup olmadığını anlamanıza yardımcı olacak sihirli sözcükleri size söyleyebilirim. "Bu muymuş? "derseniz o bisiklet hayalinizdeki bisiklet değildir.
Bu sözcükleri her hayalinizin sağlamasını yapmanızda kullanabilirsiniz.
Birkaç parçam hariç bitti toplamam, sele borum, ön fren diskim ve furş spacerları kaldı. Hayallerinizdeki bisikletler inşallah hepinize nasip olur. Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış. Furşta gelen bir aparat sayesinde konik kadroya düz maşa taktık. Kısa süreliğine iş böyle. Sele borusu ve spacerı nereden alacağımı bilmiyorum, satan varsa iletişime geçerse güzel olur.Bu elemanın toplu hali hayalim. Birinci adımı geçtik, sıra diğer parçalarda. Hayalinizde olan bisikletler hepinize nasip olsun inşallah. 328958 dosyayı görüntüle

Hayallerinizdeki bisikletlere ulaşmanıza elbette yardımcı olamam ancak hayalinizdeki bisiklete ulaştığınızda, o bisikletin hayalinizdeki bisiklet olup olmadığını anlamanıza yardımcı olacak sihirli sözcükleri size söyleyebilirim. "Bu muymuş? "derseniz o bisiklet hayalinizdeki bisiklet değildir.
Bu sözcükleri her hayalinizin sağlamasını yapmanızda kullanabilirsiniz.