Tebrik ediyorum, güzel bir rota, yapmak istediğim bir rota. Kazasız, sorunsuz, tadı damağınızda kalacak güzel bir tur olmasını diliyorum. İzmit'te eşlik etmek istiyorum size, haber etmezseniz darılırım Yolunuz açık olsun, keyifli pedallar.
@Gezginiks hangi saatler arasında pedallıyor, ne zaman mola veriyorsunuz ? sıcakla nası başa çıkıyorsunuz serik diyince aklıma geldi de, serik'in ismi serin olmalıymış, tabelaya klimamı koymuşlar nedir geçer geçmez esmeye başlıyo
Teşekkür ederim hocam.Izmite gecermiyiz bilmiyorum.Istanbuldan sonra Karadeniz kıyısından devam edecez çünkü
@SerhatAtan
Çok fotoğraf varda fırsat bulamıyorum
@Tasogare
Güneş doğmadan basliyor,Hava kararmadan bir merkezde olmaya çalışıyoruz.Genellikle 11-2 arası yolda olmamaya çalışıyoruz.Sıcağa alistik,amele yanığı bütün vucudumuzda özellikle ayaklarimizdaki sandalet izi garip dövme şeklini aldı.Serik te esinti görmedik olduysada sıcak etmiştir
Bugün Antalyada konakliyoruz , Perge antik kenti ve Kurşunlu selalesini ziyaret edeceğiz.Bakalım degecekmi
Kurşunlu şelalesi çağlayan olarak tatmin edici değildi ama doğası gerçekten muhteşemdi.Giriş ücretli 6 tl kişi başı
Perge antik şehri ise gerçekten öle 1-2 saatte bitecek biryer değil.Zamanımız orta derece kasabası kadar büyük.Büyük bir caddesi var,Tam ortada fiskiyeden akan suyu taşıyan uzun bir havuz,havuzun iki yanında parke taşlı yol,yolların kenarında dükkanlar.Muhteşem bir dizayn.heryerde dikili taşlar.Dünyanın en sağlam kalan stadyunlarindan biri pergede,Ayrıca büyük bir tiyatro yada sahip.Kesinlikle gezilmesi gereken biryer.
Şuan Kemere doğru pedalliyoruz,varsa tavsiye edebileceğiniz kamp alanı açığız
Çok büyük cesaret ... Hayranlık duydum ... Trakya Tekirdağ Merkezdeyim . İhtiyaç ne olursa olsun elimden geleni yaparım ...Ulaşmanız yeter ...Yolunuz açık olsun ....
Yolunuz açık olsun İnşaallah. Bende birkaç resim ekleyeyim pergede gezdiğim yerler ile ilgili. Mükemmel bir yer. Tabi Antalya nın mükemmel olmayan yeri yok gibi
Kumlucada orman yangını duymustuk,şimdi adrasan civarında da yangın başlamış,bulutların rengi değişmeye başladı,caanim ormanlar kul oluyor yazık.Umarım olimposta sıkıntı yoktur