Scudo Sports

Hayaldi gerçek oluyor (Türkiye Sahil Turu)

@Tasogare

Karşılaşmamız için nerden geçmemiz lazım :)

@vizeli gezgin
Yüksek ihtimalle geçeceğiz.İstanbul a trakyadan varmayi dusunuyoruz çünkü

• Beğen
Tepkiler: gezgino28
Scudo
Hayalimi gerçekleştiriyo adamlar . kıskandım valla :) yolunuz açık olsun. iyi eğlenceler. Zonguldak tarafından geçerken bi yemek söyleyebilirim :)

@Rehaserdar

Yemek sözü iyiymiş :) tavsiye etmem :) Ama geçerken selam vermeden gecmeyiz.

Siz zonguldaktan geçerken haber verin. muhtemelen daha çok var gelmenize tabi ama unutmassanız bi tanışırız. yemek isterseniz değil olmadı çay kahve :)

@Rehaserdar

Olur tabi olmadı biz demleriz çayı sıkıntı yok :)

@Tasogare
Izmirde 2-3 gece kalacaz büyük ihtimalle.Haberleşiriz olmazsa bisikletseverlerle karşılaşmak güzel okuyor çünkü

• Beğen
Tepkiler: Rehaserdar
@Gezginiks

msj atın bana bi gün önceden, rotanıza göre şehir merkezi ya da daha yakın bi yerden size eşlik ederim

Tamamd
@Tasogare
Tamamdır hocam 1-2 gün öncesinde haberleşiriz

@SELO64
İyi dilekleriniz için teşekkürler

Yolunuz açık olsun. Allah kaza ve sıkıntılardan muhafaza etsin.

• Beğen
Tepkiler: Gezginiks
Yolunuz açık olsun, umarım kolay ve umduğunuzdan daha güzel olur.

• Beğen
Tepkiler: Gezginiks
@özgürakt
Şimdiye kadar çok keyifliydi,trakya be karadenizden de com umutluyuz :)

@Gezginiks istanbul.. Beklemedeyiz. Buradayken bir ihtiyaciniz olursa haberleselim.

@Kuzey Ege
Teşekkür ederim hocam.

@Gezginiks Yolunuz açık ve keyifli olsun.
Benim de 18 yıllık bir hayalim kıyı şeridinden İskenderun-İzmir yapmak ama bakalım ne zamana ya da kısmet olacak mı? Tecrübeleriniz çok yardımcı olacaktır. Takipteyim.

@dkelleci

Benimde ortalama 15 yıllık bir hayal.Gemileri yakmazsan hiçbir zaman hayalleri gerceklestiremiyorsun.Bütün şartların oluşmasını beklemekle bir 18 yıl daha geçer ben diyim :) Bu güzergah üzerinde tür yapacaklara gerekli bütün bilgileri detaylı bir şekilde anlatacam tür sonrasında

@near cosmos
Teşekkürler

Side de boğaz kamping kesinlikle tavsiye edilir.Çadırın hemen yanında elektrik su,Ayrıca duş mutfak ,çamaşır makinası buzdolabı,Ayrıca :) doğal güzelliği ile bizden tam not aldı.Belediyenin yeri olması sayesinde giriş ücreti muadillerine göre çok ucuz 10 tl cik :)

Side antik tiyatrosundan sonra Aspendos'u görünce güzel ülkemin neden bu kadar değerli olduğunu anladım.Yılların eskitemediği bir coğrafyada yaşıyoruz.
Side yarimadasi hem şirin hem tarih kokuyor.Apollon tapınağı ise yarimadanin ucunda akdenize selam duruyor.

GOPR3258_1466713123708_high.JPG

Sideden çıkıp Antalya yoluna geçtiğimizde ilk durakta Aspendos vardı.Aslında köprülü kanyonu esgecmek kötü oldu ama 43 km içerde olduğu için turu hem maddi hem zaman olarak sıkıntıya sokacagi için askıya aldık.Serik ilçesine varmadan 5 km önce,kuzeye doğru 4 km lik bir mesafede kalan Aspendosa bisikletle ulaşım kolay ve eğer geçerseniz buralardan kesinlikle uğramadan geçmeyin derim

GOPR3325_1466683823111_high.JPG

Geri