Scudo Sports

Hatchback Araç İçin Bisiklet Taşıyıcı Önerisi

1600856060498.pngO bağların dışında 2 adet bunlardan atıyorum aralara sünger koyarak bisikletten tutarak arabayı sallamışlığım var.

• Beğen
Tepkiler: Snr U
Scudo
Selamlar. Güncel durumda hatchback araç için 2 li taşıyıcı önerisi olan var mı.. Korkunç pahalı olmayan.. (400 500 bandını geçmeyecek)

Rüzgarlık olan araçlarda sıkıntı olur mu

17 haziranda A101 e bisiklet taşıma aparatı gelecekmiş. bu ürün nasıldır. tavsiye edermisiniz.
tasimaap.jpg

17 haziranda A101 e bisiklet taşıma aparatı gelecekmiş. bu ürün nasıldır. tavsiye edermisiniz.
266834 dosyayı görüntüle
Bisikletin kadro üst borusunu oturtmak için yuvaları olmayan bu tarz taşıyıcıların sıkıntı yaratacağını düşünüyorum. Market ve/veya çocuk bisikleti taşınacaksa belki değerlendirilebilir.

• Beğen
Tepkiler: sccetin
266834 dosyayı görüntüle
Tavsiye etmem. Km lerce bisiklet taşıdım ama o kadar uzun uzun uğraştım ki bağlamaya. Bisiklet çizilmesin diye sarıp sarmaladım. Saris solo aldım kafam rahat artık.

BNB RACK marka üçlü taşıyıcı almıştım 4-5 sene önce, gayet memnunum. Hem hatchback hem de sedan araçla birlikte de kullandım. Ayarlanabilir olduğu için sorun olmadı.

BNB RACK marka üçlü taşıyıcı almıştım 4-5 sene önce, gayet memnunum. Hem hatchback hem de sedan araçla birlikte de kullandım. Ayarlanabilir olduğu için sorun olmadı.
Hatchback araçta rüzgarlık kısmına takılınca sıkıntı olmaz mı

• Beğen
Tepkiler: everhard
Rüzgarlığa takmıyorsunuz, bagaj kapağı ile tavan arasında kalan boşluğa takılıyor üst kancalar.

Ben de öyle bi boşluk yok bu sekilde.

images.jpeg.jpg

@Seyda Ünlü
Hocam aracınızın marka ve modeli nedir bilmiyorum. Ancak spoiler ile bagaj kapağı arasında az bir boşluk varsa takılabilir. Eğer yoksa üst kayışlar (ki en çok yük o iki üst kayışta oluyor) bisiklet yüklediğinizde rüzgarlığı kırabilir. Aslında bir fotoğrafını atsanız daha net yorumlar gelebilir.
Bunun yanısıra @Ozbf nin önerdiği bnb rack iyi taşıyıcılar üretiyor. Ancak daha makul bütçeli bir ürün alayım derseniz topp rack ya da acs pro markalarıyla satılan yerli üretim bir çözüm de mevcut. Acs pro ikili taşıyıcıyı iki yıldan uzun süredir sorunsuz kullanıyorum. Defalarca şehirler arası bisikletimi taşıdım. Yani tavsiye edebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Seyda Ünlü
Tavsiye etmem. Km lerce bisiklet taşıdım ama o kadar uzun uzun uğraştım ki bağlamaya. Bisiklet çizilmesin diye sarıp sarmaladım. Saris solo aldım kafam rahat artık.
Hocam saygılar. Hatchback aracım için kaliteli bir taşıyıcı arıyorum. Konuda yorumlarınızı da gördüm. Sizce hangisi?

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Bende şu ürün var hatchback (Seat Leon) aracımda kullanıyorum: (link)

Epey memnunum iki bisiklet rahat taşıyor. Bisikletlerin araca değmiyor taşıma sırasında, mesafeli duruyorlar, o güzel. Daha önce başka bir dandik taşıyıcıyla aracı çizmiştim.

• Beğen
Tepkiler: Demir Atlı
Geri