trainspotting35
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 23.711
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Orbea
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Bagaj kapağı üstüne 2 kanca atılıyor, rüzgârlık plastik kırılabilirRüzgarlık olan araçlarda sıkıntı olur mu
Başka çözümü yokmu peki rüzgarlığı olan araçlarda nasil tasiyabiliriz.Bagaj kapağı üstüne 2 kanca atılıyor, rüzgârlık plastik kırılabilir
(link)Başka çözümü yokmu peki rüzgarlığı olan araçlarda nasil tasiyabiliriz.
Başka çözümü yokmu peki rüzgarlığı olan araçlarda nasil tasiyabiliriz.
Başka çözümü yokmu peki rüzgarlığı olan araçlarda nasil tasiyabiliriz.
Bisikletin kadro üst borusunu oturtmak için yuvaları olmayan bu tarz taşıyıcıların sıkıntı yaratacağını düşünüyorum. Market ve/veya çocuk bisikleti taşınacaksa belki değerlendirilebilir.17 haziranda A101 e bisiklet taşıma aparatı gelecekmiş. bu ürün nasıldır. tavsiye edermisiniz.
266834 dosyayı görüntüle
Tavsiye etmem. Km lerce bisiklet taşıdım ama o kadar uzun uzun uğraştım ki bağlamaya. Bisiklet çizilmesin diye sarıp sarmaladım. Saris solo aldım kafam rahat artık.17 haziranda A101 e bisiklet taşıma aparatı gelecekmiş. bu ürün nasıldır. tavsiye edermisiniz.
266834 dosyayı görüntüle
Hatchback araçta rüzgarlık kısmına takılınca sıkıntı olmaz mıBNB RACK marka üçlü taşıyıcı almıştım 4-5 sene önce, gayet memnunum. Hem hatchback hem de sedan araçla birlikte de kullandım. Ayarlanabilir olduğu için sorun olmadı.
Hatchback araçta rüzgarlık kısmına takılınca sıkıntı olmaz mı
Hocam saygılar. Hatchback aracım için kaliteli bir taşıyıcı arıyorum. Konuda yorumlarınızı da gördüm. Sizce hangisi?Tavsiye etmem. Km lerce bisiklet taşıdım ama o kadar uzun uzun uğraştım ki bağlamaya. Bisiklet çizilmesin diye sarıp sarmaladım. Saris solo aldım kafam rahat artık.
Thule.Hocam saygılar. Hatchback aracım için kaliteli bir taşıyıcı arıyorum. Konuda yorumlarınızı da gördüm. Sizce hangisi?
(link)
(link)