burock2318
Üye
- Tepki
- 13
Bisikletimi aldığım 2. gün yaptım kazayı.Bisikleti beylikdüzünden almıştım ve gaziosmanpaşa oturduğum için otobüsle götürmek zorundaydım. Bizim oraya direk otobs yoktu attım otobüse bisikleti ve yeşilpınara kadar geldim. 5-6 km yol vardı gideceğim yere. Bisikletle giderim dedim. Bisikletle hafif bir yokuşu iniyordum birazda hızlıydım ama önüm boş olduğu herhangi bir durumda durma mesafem vardı. Aynamdan 2 arabanın yanyana geldiği gördüm ikisikapışıyorlardı ve hızlılardı ana cadde olmasına rağmen hızları yüksekti. İlerdede eski 302 otobüs yolun kenarına park etmişti yanı o arabalarla yanyana hayatta gecemezdım birden panik yaptım vearka freni sıktım tabi arka teker kaymaya basladı otobuse ıyıce yaklasmıstım fakat hala hızlıydım,on frenım yenı olmasında dolayı ayarlı değildi. o iki araba tam yanıma kadar gelmişlerdi, otobusle aramda da 6-7 mt vardı ve mecburen otobusun arka stop lambasına gideonun sağ tarafıyla carptım. sağ elimin serçe parmağı kanlar içindeydi. Akşam olmasında dolayı etrafta kimse yok ilerde benzinci vardı oraya kadar gidersem iyidir dedim ve zarzor benzıncıye vardım herkes basıma toplandı. Bütün elim kan içinde olunca iyice panikleidm ve telefonla abimi aradım 5-10 dk abim geldi ve hastaneye gittik serçe parmağımın içinden,kırılan stop lambasının parçası geçmişti serçe parmağımda iki tarafı kesikti. Neyse 5 dikiş atıldı. iyileşmesi 1,5 ay sürdü ama sinir damarları hasar gördüğü için kesilen yeri hissetmiyorum.