Scudo Sports

Hastanelik Kaza

burock2318

Üye
Tepki
13
Bisikletimi aldığım 2. gün yaptım kazayı.Bisikleti beylikdüzünden almıştım ve gaziosmanpaşa oturduğum için otobüsle götürmek zorundaydım. Bizim oraya direk otobs yoktu attım otobüse bisikleti ve yeşilpınara kadar geldim. 5-6 km yol vardı gideceğim yere. Bisikletle giderim dedim. Bisikletle hafif bir yokuşu iniyordum birazda hızlıydım ama önüm boş olduğu herhangi bir durumda durma mesafem vardı. Aynamdan 2 arabanın yanyana geldiği gördüm ikisikapışıyorlardı ve hızlılardı ana cadde olmasına rağmen hızları yüksekti. İlerdede eski 302 otobüs yolun kenarına park etmişti yanı o arabalarla yanyana hayatta gecemezdım birden panik yaptım vearka freni sıktım tabi arka teker kaymaya basladı otobuse ıyıce yaklasmıstım fakat hala hızlıydım,on frenım yenı olmasında dolayı ayarlı değildi. o iki araba tam yanıma kadar gelmişlerdi, otobusle aramda da 6-7 mt vardı ve mecburen otobusun arka stop lambasına gideonun sağ tarafıyla carptım. sağ elimin serçe parmağı kanlar içindeydi. Akşam olmasında dolayı etrafta kimse yok ilerde benzinci vardı oraya kadar gidersem iyidir dedim ve zarzor benzıncıye vardım herkes basıma toplandı. Bütün elim kan içinde olunca iyice panikleidm ve telefonla abimi aradım 5-10 dk abim geldi ve hastaneye gittik serçe parmağımın içinden,kırılan stop lambasının parçası geçmişti serçe parmağımda iki tarafı kesikti. Neyse 5 dikiş atıldı. iyileşmesi 1,5 ay sürdü ama sinir damarları hasar gördüğü için kesilen yeri hissetmiyorum.:(

• Beğen
Tepkiler: Onur Kahraman
Scudo
Çok geçmiş olsun..Umarım sorunsuz iyileşirsiniz..
Bisikletiniz ne marka?
"Ön frenim yeni olmasından dolayı ayarlı değildi" ne demek? Bunu satanlar size ayar yapmadan mı verdiler? Ön freni hiç mi sıkmadınız?
Ön frensiz orta ve yüksek süratlerde durmak mümkün değildir.
Frenleriniz düzgün ayarlı olsaydı, 2 sini birden sıksayadınız herhalde hiç bir şey olmazdı.

eh be abicim neden binersin daha yeni bisiklete ayarları yapılmadan neyse bu herkese ders olsun ..
büyük geçmiş olsun

• Beğen
Tepkiler: burock2318
Geçmiş olsun , umarım bir daha böyle kazalar yaşamazsın

• Beğen
keşke aldığınız yer daha sorumlu davransaymış da bisikletinizin gerekli ayarlarını sağlam bi şekilde yapıp da size verseymiş.

büyük geçmiş olsun. bu durum için kesinlikle bisikleti aldığınız yerin başını ağrıtın. başkaları da zarar görmesin bari.

en kısa zamanda eski sağlık durumunuza kavuşmanız dileğiyle...

• Beğen
geçmiş olsun inşanllah bu tür bir olayı bir daha hiç yaşamazsın.

Çok geçmiş olsun kardeşim. 2 hafta evvel ben de hastanelik bir kaza geçirdim. Kaşıma (bakmadım atarlarken) tahmini 6-7 dikiş attılar. Allah'a şükür bişey yok gibi şu an. En yakın zamanda sağlığına tekrar kavuşman dileklerimle. Geçmiş olsun.

• Beğen
geçmiş olsun arkadaşım yüzüne veya kafana bişey olmadıgı için şükret ben 2 sene evvel yüzüstü yere uçtum hala çenemde asfalt izi var

• Beğen
kardeşim çok geçmiş olsun,umarım bir daha böyle kazalar yaşamazsın.
(ne yazık ki böyle bilinçsiz araba sürücüleri türkiyenin her köşe başında mevcut.)

• Beğen
öncelikle geçmiş olsun.
Madem freninizin ayarsız olduğunu biliyorsunuz, ya binmemelisiniz ya da oldukça yavaş gitmelisiniz. Nedemişler "bir musibet bin nasihatten iyidir".

• Beğen
@burock2318

geçmiş olsun da bisikleti nerden aldın ayar yapıp vermeleri lazımdı

• Beğen
Çok geçmiş olsun arkadaşım. Trafikte kaza yapmak an meselesi. Neyse ki serçe parmakla kurtarmışsın. Daha kötüsü de olabilirdi.. Ama sen sen ol frensiz çıksan da kasksız çıkma.. Duran araçta kapısını açan olur, ara sokaktan fırlayan olur, herşey mümkün.. Sinyalin, kaskın olsun mutlaka yanında..Bu olay da bununla geçmiş olsun.. Kazasız sürüşler:)

• Beğen
geçmiş olsun umarım en kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun.sürüş güvenliği için kasksız,eldivensiz ve ayarsız bisikletle çıkmamak lazım yollara.

• Beğen
Nasrettin hocanın dediği gibi hırsızın hiç mi suçu yok. Arabayla kapışanlarda aslında suç zaten trafikte motorsiklet ve bisikleti kimse umursamıyor. Onlar dikkat etmediği için biz daha çok dikkat etmeliyiz. Geçmiş olsun.

• Beğen
Geri