Scudo Sports

Hasan Söylemez/Bisikletle Türkiye Fotoğrafları Turu Yazı ve Resim Serisi

okan bayülgeni unutmamak lazım kii hasan abimize manevi olarak destek veren insanlardan(ünlülerden) bitanesii teşekkürler okan bayülgen....

Scudo
hasan bey çok güzel bir tur yapıyor kendisini teprik ediyorum

ama Tv proglarıma çıktığı zaman bir kaç söylemesini beklerdim mesela

Bisiklet kent içi ulaşım aracıdır

Bisiklet Sağlıktır

Bisiklet Çevrecidir

bunun gibi bir çok şey söyleyebilirdi sponsorları için bir çok şey söylüyor bu arada söylemeli ve bisiklet yolu istemeli o yayını binlerce kişi izliyor ve birilerinin kulağına su kaçırmak iyi olur bence

Gerçekten yaptığınız çok özel ve güzel bir şey yolunuz açık olsun Hasan bey.

İzmir'de yoğun bir katılımla çok güzel bir resim sergisi açılışı yaptı Hasan , herkese konunun önemini açıklayan doğaçlama bir konuşmaylada süsledi. Kendisini buradanda kutluyorum .

• Beğen
Tepkiler: Zeki Günaydın
Bisikletle parasız pulsuz Türkiye turuna çıkan Hasan Söylemez'in 12 Mart Cumartesi günü turunu tamamlayacağı bekleniyor. İlk olarak start verdiği Kadıköy Meydanı'na gelecek olan Söylemez daha sonra da Okan Bayülgen'in sunduğu Disko Kralına katılacak. Bizler de Bisiklet Forum Yönetimi olarak ve ayrıca Hasan Söylemez'e destek olmak adına programa katılacağız. Hasan Söylemez Marmara Bölgesi'ne girmiş bulunuyor bir aksilik olmazsa 12 Mart Cumartesi günü İstanbul'a varacak. Bu güzel tura başladığı Kadıköy Meydanı'nda son verecek. Sevenleri ve destekçileri ile buluştuktan sonra Okan Bayülgen'in sunduğu Disko Kralı'na katılacak. Bizler de Hasan'ın yanında olacağız. Son 3 haftadır her cümartesi Söylemez'i programına telefonla davet eden ve konuk olarak olan sesini duyurmasını sağlayan Okan Bayülgen'e de Bisiklet Forum adına teşekkürlerimizi sunarız. Yolun açık olsun Hasan.. Biliyoruz çok yoruldun.. Başarmak üzeresin... Şimdilerde daha dikkatli ol... SENİ ÇOOOK SEVİYORUZ

Ayakta alkışlanacak, şapka çıkartılacak bir işi başarmış, kendisiyle ne kadar gurur duysa azdır.İnsan gücünün neleri başarabileceğinin en somut ve en canlı hali olmuştur kendisi. İnşallah kalan yolunuda kazasız belasız tamamlayarak amacına ulaşır.
Tebrik ediyorum...

• Beğen
Tepkiler: tahirkaya
12 mart'ta saat kaçta kadıkoyde olacak?TAhmını bır saat soylersenız buyuk bı zevkle kendısını karşılamaya gelırım :)

Az önce Hasan Söylemez kardeşimiz Okan Bayülgen'in programına tel.ile katıldı..
Keşan'da konaklıyormuş..
İstanbul'a az kaldı.. Hayırlısı ile varacak inşallah..

Başından beri takip ediyorum ve tur fevkalade güzel gidiyor. Ayrıca bu kadar hızlı güncellenmesi, Hasan'ın bir twitter sayfası olması ve artık her hafta Okan Bayülgen'e çıkması da ayrı bir heyecan.

Ancak bir şey aklıma takıldı bu son video'da. Hasan turun 10bin kilometre civarında sonlanacağını söylüyor. Bu rakam biraz fazla değil mi? Takip ettiğim kadarıyla İç Anadolu'ya gitmediğini biliyorum Hasan'ın. Daha önce Serkan Taşdelen'in turunu da böyle takip etmiştim ve onun Anadolu'da yılan gibi dolaşmasına rağmen turun 8500km'yi geçmediğini hatırlıyorum. Acaba Hasan bahsettiğinden fazla yere mi gitti, yoksa ufak bir hesap yanılması mı var acaba?

Tebrik ediyorum, Trakya'daki son kilometrelerinde yolunun açık olması dileğiyle.

@Barış Kılınç

Senin yorumunu okuduktan sonra kabaca bir hesap yapmak istedim yaklaşık olarak 6000 km çıktı ama tabi Hasan kardeşimizin şehir içi gezmleri ve bu yoldan sapmaları buna dağil değil 2000-3000 km kadar bunlar tutsa yinede %10 kadar bir hesap hatası var gibi duruyor bunu Hasana bir sormak lazım, en doğru cevabı o bilir... Ancak 10000 değilde 8000 bile olsa ben bir saattir hesaplamaya çalışıyorum bilgisayar başında yoruldum bide onu düşünelim :D karda kışta bu işi yapmak kolay değil büyük iş başardı...

Hasan Söylemez'in yaptığı gezi kadar kullandığı bisikletinde artık koleksiyon değeri var diye düşünüyorum. Delta Bisiklet binlerce km yol yapmış bu bisikleti vitrininde sergilese güzel olmaz mı? Ama üzerindeki tozuyla çamuruyla, bagajıyla heybesiyle.. Sevgili Hasan kardeşimiz Allah nasib ederse bu cumartesi İstanbul'da olacak. Bu bisiklet geldiği haliyle hiç dokunmadan muhafaza edilmeli diye düşünüyorum.
Saygılarımla.

Alper kardeş dediğin gibi, km.ce yol yapılan bisi. tin kısa bir süre sergilenme fikri ilginç olabilir ama, tozuyla, çamuruyla çürümeye terkedileceğine, aynı Hasan Söylemez kardeşimizin foto.sergi gelirlerini hayırlı işler için kullanması gibi, bisi.nin de açık arttırma ile elde edilecek gelirinin, hayırlı bir yöne kanalize edilmesi daha anlamlı olmaz mı? Delta'nın, sevgili Ulaş'ın, ya da sevgili Hasan Söylemez'in başka güzel düşünceleri olabilir.. Bekleyip göreceğiz...

Fikirler gerçekten çok güzel. Bir fikir de benden olsun. Ortalama güzel bir fiyatta anlaşılıp deltanın satın alması ve sergilemesi çok güzel olur. Hem geliride yine iyi bir yere gitmiş olur.

Arkadaşlar Hasan Söylemez 12 Mart Cumartesi günü Saat 14:30 Da Kadıköy Meydanı'na giriş yapacak. Başladığı noktaya gelecek olan Hasan Söylemez'e destek vermek için hep beraber biz de orda olacağız. Sizleri de bekliyoruz. 10.000 km lik yolculuk cumartesi günü son bulacak. Önemle duyurulur.

Geri