Scudo Sports

Hasan Berk Baysal kardeşimiz vefat etti

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Allah yakınlarına sabırlar versin.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Scudo
allah rahmet eylesin cok üzüldüm böle ölümleri insan oğlu haketmiyor.allah geride kalanlara sabır ve guc versin

Çok aci.Boyle haberler hic almayali. İstiyorum ama hep yenisi oluyor.Çok sarsildim.Ailesine sabirdiliyorum.Basimiz sağolsun.

allah rahmet etsin, yakınlarına başsağlığı diliyorum, bisikletin ulaşımdaki masumiyeti ve sadeliği anlaşılmıyor, kazasız belasız sürüşler dilerim

Allah rahmet eylesin. Ailesine ve sevdiklerine sabır versin. Çok üzücü. En acilinden düzgün bir araştırma ile katili yakalansın.

Allah rahmet eylesin en çok geride kalan evladına üzüldüm bir baba olarak. Arabanın şöförü için söylenecek çok şey var ama hepsi yerine tek dileğim olacak. Aynısı senin değil sevdiğinin başına gelsin!

Allah rahmet eylesin. Dün gece ölümlü bir kaza daha olmuş. Hergün bu haberleri duymaktan bıktık artık.

(link)

Allah rahmet eylesin. Ailesine sabır versin. Çok üzücü bir durum.
Ben de her gün trafikteyim. Manyağın birinin bir gün bana da aynı şekilde vurmayacağının garantisi yok.
O kadar farkındalık sürüşü yapıyoruz. Elimden geldiğince bu yakadakilere katılmaya çalışıyorum ama görülen o ki araç sürücülerinin kafaları değişmedikçe ne kadar farkındalık oluşturmaya çalışsak nafile...

hepimizin bası saolsun. gercekten cok üzücü. ALLAH geride kalanlarına sabır versin.

ailesi ve yakınlarına başsağlığı dilerim, ışıklar içinde yatsın.

Allah rahmet eylesin. Ölümlü bisikletli kazalarının ardı kesildiği günleri görebilecek miyiz ?

Merhum'a Allah'tan rahmet, ailesine baş sağlığı diliyorum.

-------

Bisiklet yollarını kapatan, trafikte yanımızdan geçerken el kol hareketi yapıp kafasını uzatarak bağıran, korna çalıp sıkıştıranları şikayet ettiğim, trafik ve emniyet mensuplarına sesleniyorum. Ceza kesmediğiniz her katil için bir kişi hayatını kaybediyor. Bravo size böyle devam edin...

Allah rahmet etsin. Bu tarz çarpıp kaçan araçları emniyet genellikle buluyor. İnşallah bu katili de bulurlar da cezasını çeker.

Hepimizin başına gelebilir... Çok üzüldüm, Allah rahmet eylesin. Unutmayalım arkadaşımızı.

Çok üzücü. Allah rahmet eylesin..

@Erdal YILMAZ
----------------------

Eğitim bizim milletimize gerçekten şart. Geçen gün emniyet şeridinde ve kalabalık olmayan bir yolda Düzce Merkez'e giderken dibimden geçenden tutun içtiği meyve suyunun kutusunu bana fırlatanına kadar denk geldim. Öncelikle kendimize saygıyı sonra diğer insanlara saygıyı öğrenmeliyiz. Yoksa böyle hastalıklı zihniyetler var olup gidecek.

Umarım bu cani bir an önce yakalanır ve cezasını bulur.

@Behram Belek

behram bey soylenene gore az ılerde kamera varmıs ınsallah bulunur

Geri