Scudo Sports

Hareketsizlik / Durgunluk / Yorgunluk ve hiç bitmeyen iştah.

Kesinlikle satmayın ve kullanın.Diyetisyene gittiğinizde de size en az 3 ana 3 ara olmak üzere 6 öğün şunları yiyin diyecek.Günde 1 saat yürüyüş ya da bisiklet diyecek.Benden söylemesi.Nerden bildiğimi tahmin edersiniz.

• Beğen
Tepkiler: H.ibrahim Erdemir
Scudo
aynı belirtileri 2 yıl önce bende yaşadım.. önceleri stresli ve yoğun iş tempoma bağladım.. ama içimdeki şüphede artmaya başlamıştı inanılmaz kilo alıyor ve sürekli uyku modundaydım.. iştah tavan yapmıştı.. hemen tam kan tahlili yaptırdım ve uzun yıllardır haberim olmadan TIP2 denilen şeker hastası olduğum ortaya çıktı.. o kadar sinsi bir hastalık ki siz kendinizi kontrol etmezseniz asla ortaya çıkmıyor.. daha sonrasında ilk işim kilomu kontrol altına almak oldu.. epey kilo verdim ama hayatım boyunca dikkat etmem gereken bir diyetle başbaşa kaldım.. aslında korkulacak bir durum değil.. sadece yemenize içmenize dikkat ederseniz en sağlıklı insan siz olursunuz..
spor aktivitelerime iş yoğunluğumdan vakit ayıramadım ama 1 ay önce eşime ve kendime aldığım bisikletle bundan sonrası için daha da umutluyum..

bence ibrahim kardeşimizin sorunları benimki ile birebir örtüştüğü için yardımcı olmak adına tam kan tahlili yaptırmalı.. ondan sonra zaten doktor gerekli branşlara yönlendirecektir...
herkese sağlıklı ve bol pedalı günler dilerim

• Beğen
Gonçarov'un ünlü romanıdır "Oblomow" kimilerine göre 19. yüzyıl rusyasının o durgun ve dingin halini yansıtır,kimilerine göre ise sadece "Çok iyi işlenmiş bir öykü" dür Oblomov.O üzerinden hiç çıkartmadığı hırkası da aslında bir metafor değil,sadece "Hırka" dır.Kim ne derse desin Oblomov tarihte durağanlığın ve dingin ruh halinin sembolü olmuştur.Herşeye rağmen diğer roman kahramanı olan "Stulz" dan kat ve kat üstündür.
Bazen hepimiz Oblomov oluruz.Ne güzel yazmışsınız "Durumu" kıskanmamak elde değil.19.yüzyılın ortalarında yaşasaydım,gider, oblomov'un o yeşil hırkasını çıkartır ve onu özgürlüğüne kavuştururdum.Sizin yeşil hırkanız ise inanılmaz detaycı ve hassas yapınız olsa gerek.Çözmüşsünüz zaten:Bu gidişin olmaz sonu.Sevgiyle kalın.

• Beğen
Geri