Scudo Sports

Haramidere

Gökhan B.

Üye
Tepki
5
Bisiklet
Sedona
Merhaba,

Haramidere - Beylikdüzü bölgesinde yaşıyorum. Avcılar ve Büyükçekmece bölgesinde oturan arkadaşlarım var. birlikte turlar yapıyoruz ancak bisiklet üzerindeki vaktimin çoğunu Haramidere-Büyükçekmece-Haramidere, Haramidere-Avcılar-Sahil-Avcılar-Haramidere güzergahlarında "tek başına" yol yaparak geçiriyorum. muhabbet etmek güzel ancak ben uzun yol yapmayı daha çok seviyorum ve uzun mesafe binen arkadaşlara eşlik etmek isterim.

mtb biniyorum. sedona 761 ve salcano astro 241 bisikletlerim var. yaklaşık 3 yıldır düzenli olarak biniyorum. bugüne kadar sadece yaz aylarında biniyordum, ancak artık dört mevsim binmek istiyorum.

kondisyonumun çok kötü olmamakla birlikte, limitlerimi daha da zorlamak istiyorum. ortalama tempom şu an için 18-19 km/s, bireysel olarak max. sürüş mesafem 52 km, zaman olarak da 3,5 saat.

tempo, güzergah, yol, arazi gibi kriterlerim yok. sürüş mesafemi, tempomu artırmak ve yakın oturan bisikletçi arkadaşlarla ortak sürüşlere katılmak istiyorum.

teşekkürler vakit ayırdığınız için.

Scudo
@Gökhan B.

Merhaba,
Bende hadımköyde oturuyorum arada bir beylikdüzüne iniyorum bisikletle isterseniz uygun bir vakitte beraber turlayabiliriz.

Beylikdüzü Bisiklet Grubuna Bekleriz. Cuma Akşamları 20:30 Beylikdüzü meydanda buluşuyoruz. Hafta sonları çevre gruplar ile ortak turlarımız oluyor. 1 Aralık Pazar günü Küçükçekmece Grubu ile Hadımköy - Yassıören turu yaptık 35 kişi ile 85 km mesafe.

Merhaba,

Bende Bahçeşehir'de oturuyorum. Henüz bisikletim yok :) Sedona 345 siparişi verdim geldiği zaman katılmak isterim.

Merhaba Sezer,
Bisikletin hayırlı olsun. Bahçeşehirde de bisiklet grubu bulunmaktadır. Semih Saygın abimiz var orada. Ayrıca ortak turlarımız oluyor. beylikdüzüne de bekleriz.
Şimdiden keyifli turlar dilerim..

@Faruk Emre Kaya

selamlar faruk olabilir tabii ki. bu tarafa yeni taşındım. hadımköy tarafını bilmiyorum ama haramidere-beylikdüzü-büyükçekmece güzergahı bana uyuyor, sana da uyuyorsa beykent cıvarında bulusup çekmece'ye beraber inebiliriz. bakırköy bölgesinde otururken sahilden gece sürüşleri yapardım. ama bu güzergahtaki eğimi de dikkate alarak haftaiçi akşam pek çıkmıyorum. ancak haftasonları müsait oluyorum. buradan haberleşebiliriz.

selamlar.

@Caner HOCAOĞLU

merhaba caner bey, grubunuzu biliyorum. etkinliklerinizi facebook'tan takip ediyorum. katılmayı da çok isterim ama sizinki kadar kalabalık bir grupla hiç sürmedim. grubun performansına uyum sağlayabilir miyim tam kestiremediğim için etkinliklerinize gelmeye cüret edemedim :)

Merhaba Gökhan Bey,
Ben de B.çekmece Mimaroba'da oturuyorum.Bizim de küçük çaplı bir bisiklet grubumuz vardı.Fakat kurucumuz Baybars Bey vatani görevini tamamlamaya gittiğinden beri pek tur yapamıyoruz.Biz de genellikle B.çekmece,Beylikdüzü ve Haramidere güzergahında tur yapıyorduk.Kondisyon açısından sanırım uyum sağlayabiliriz.Pazar günü o güzergah üzerinde bir tur planlıyorum.Katılmak isterseniz bekleriz.

İyi pedallamalar.

• Beğen
Tepkiler: Gökhan B.
@tashoz

merhabalar,

aynı güzergahta gidip geliyormuşuz, memnun oldum. eğim çok sıkıntılı gibi görünse de bir iki seferden sonra alışılıyor. kış ayları için haftaiçi günler bahçelievler-bakırköy bölgesinde, haftasonu ise beylikdüzü bölgesinde kalıyorum. yazın ise vaktimin çoğunluğunu beylikdüzü bölgesinde geçireceğim. birlikte turlar yaparız. tekrar memnun oldum görüşmek üzere.

gökhan.

Selamlar bir beylikdüzü sakini olarak sizlere katılmayı canı gönülden isterim. Fakat şu sıralar gerek havaların soğuk olması gerekse yeni aldığım bisikletimin teknik bazı sorunlar yaşaması canımı sıkıyor. Caner kardeşimin dediği gibi bisiklet forumdan ve face'den belirlenen günlerde turlar olabilir. Sizlerle süpersonik geziler yapabilir. Ben de tek başıma yapıyordum. Tek başına git gel nereye kadar :) ?? : )...Görüşmek üzere

@Gültekin R. Demirkaya

selamlar,
tek başına sürmek de keyifli ekip olarak sürmenin tadı gerçekten bir başka. mart ayından sonra haftasonları beylikdüzü bölgesinde düzenli sürüşlerime başlayacağım. denk getirebilirsek birlikte süreriz.

bu arada yeni bisikletiniz hayırlı olsun, umarım yaşadığınız teknik sorunlar tez zamanda çözülür.

Çok sağol biraderim...neden olmasın beraber gezeriz. Bazen cidden sıkıcı oluyor tek başına olunca. Ben arkadaş listeme ekliyorum sizi.

En kısa sürede beraber pedallamak üzere...

Merhaba Gültekin ,
Beylikdüzün de eleman çok pedallayan , bekleriz her zaman. Cuma akşamları Beylikdüzü meydanda 20:00 -20:30 civarı toplanılıp kısa parkurlarda turlama ve muhabbet etkinliklerimiz oluyor.
Görüşürüz...

• Beğen
Tepkiler: Abdullah.R
arkadaşlar merhaba ismim Metin... yeni bisiklet aldım ve sizlerden haramidere civarında kullanabileceğim yerler hakkında bilgi verip yardımcı olmanızı istiyorum.. daha yeni başlayacağım çok zorlanmamak adına düz bır rota olmasını tercih ederim kondisyonumu arttırana kadar. ayrıca yeni başlayan birisi için verebileceğiniz tavsiyeleriniz olursa paylaşmanızı rica ederim. şimdiden teşekkür ederim.

Aramıza hoşgeldin. Bisikletini ve donanımını paylaşırsan daha çok tavsiye alırsın.

hoşbulduk teşekkür ederim.. bi arkadaşım yardımı ve tavsıyesi ile mtb aldım ORBEA MX 29 20 ekstra sizlerinde yardım ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Haramidere ve Beylikdüzünde düz rota bulmak çok zor. Ancak normal siteler çevresinde turlaman lazım ki o da pek keyifli değil.
Şahsen kullandığım ara ara rampaların olduğu ilk sürüşte biraz zorlanacağın ama birkaç turdan sonra alışabileceğin bir parkur öneriyorum
(link)

keyifli pedallamalar

teşekkür ederim... ambarlı dolum tesislerinin oradan avcılar sahile doğru kullanmak trafik yoğunluğu açısından bı sıkıntı yaratırmı acaba

Evvelden sıkıntılı olurdu ama oraya ışık koymaları trafiği biraz yumuşattı. Emniyet şeridinden rahatlıkla gidebilirsin. Avcılar sahili sizin için daha iyi olabilir.

Geri