Scudo Sports

Haramidere

Hoş geldiniz. Bisikletiniz hayırlı olsun. Allah kazasız, belasız kullanmanızı nasip etsin.

Scudo
haramidere.den beykent.e çıkarsanız,buradan gürpınar.a hiç pedal çevirmeden rahatlıkla sahile inersiniz.yaklaşık 4 km.lik Sahil de keyifli bir tur yapabilirsiniz. Uygun bir günde birlikte de turlayabiliriz.

@AKİF Y.

yarın sabah aksilik olmazsa ilk kez çıkacağım bisikletimle kendimi ve kondüsyonumu biraz daha geliştirdikten sonra elbette uygun bı zamanda bırlıkte turlayabılırız

@Gökhan Semiz

teşekkür ederim.. iyi dilekleriniz için ve hoşbulduk.

Ben de kismetse yarin sabah cikmayi dusunuyorum. Beykent'te bulusabiliriz arzu ederseniz. Ben de Buyukcekmece'ye gitmeyi dusunuyorum.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Foruma hoş geldiniz Metin bey. İyi vakit geçirmenizi dilerim.

@Ziya A.

ben sabah 7 gibi ambarlı dolum tesisleri istikametinden sahile inip askerlik şubesi civarına kadar gidip geri döndüm... henüz yeni olduğum için fazla rampa olmayan düz yerlerde kullanmayı tercih ediyorum şimdilik başka uygun zamanlarda birlikte kullanabiliriz. iyi hafta sonları dilerim..

@Ömer KARAN

teşekkür ederim hoşbulduk... bisiklet kullanmaya biraz kg vermek amaçlı bi arkadaşımın teşviki ve tavsiyesi ile başladım bu konuyu araştırırken de bu forum sayfasını bulup üye oldum çok faydalı şeyler öğrendim forum sayesinde ki daha da öğreneceğimden eminim sayfayı kuranların bilgileri ve tecrübeleri ile katkıda bulunanların emeklerine sağlık teşekkür ederim kendi adıma... bugün de bisikletle ilk turumu attım ve ne kadar doğru bişey yaptığımı anlamış oldum.

@Gültekin R. Demirkaya

abi arayı çok açtık ama :/ sağlık problemlerimden ötürü bir süreliğine annemlere taşındım. ufak ufak biniyorum ama yakında döneceğim. van halen seviyorsundur diye tahmin ediyorum. bu video sana gelsin o zaman :) görüşmek üzere kendine iyi bak.

(link)

Merhaba,

en son geçen hafta haramidereyi tırmanırken pedal dağıttım :) Güzel bi' rampa sağolsun. Allahtan carrefour'un arkasında salcano bayi varmış oradan baz bi' pedal taktırıp devam etmiştim :) Mimaroba'dayım, 761'im var benimde. Bir pazar etkinliğinde görüşmek üzere :)

Geri