Scudo Sports

Hangisini Seçeyim ?

Tepki
15
Merhabalar, şu an elimde 550 tl para var. Salcano city fun 60 veya 70 alabilirim şu an. Ama ben biraz daha bekleyip 850 tl ye Carraro sportive 224 almaya karar verdim . Onun da bir sıkıntısı var. K.Maraşta Carraro satıcısı yok. Başka ile gidip de alıp gelemem . O yüzden güvenilir ve ucuz bisiklet alabileceğim site önerebilir misiniz? Teşekkürler...

Scudo
@Salih Korkmaz
Bunun yerine Salcano ng550 hd(hidrolik disk) almanı önerrim.Zaten yol lastiği takarsın on numara olur hidrolik fren olması ayrı güzel.Fiyatı da uygun 800 lira Pazarlıkla fiyatı aşağıya bile çekebilirsin :cool:

@Hasan KRN

Forumda hidrolik frenden çok şikayetler var... Ben pek bilmem bisikletle aram yok lastikleri değiştirme vs. :) Yorum için teşekkürler..

Lastik değiştirecekseniz mtb almanın bir anlamı yok. Hidrolik fren sandıgınızın aksine bence gayet iyidir. Tabi modellerine göre değişiklik gösterebilecektir..

@Salih Korkmaz
Senin bahsettiğin Carraro sportive 224 de fena değil yine de senin tercihin :)

@Hasan KRN

Şimdi bisiklet ekipmanlarını araştırdım.. alyan takımı matara pompa vs..tahmin etmiyorum 150-200 lira tutacagını.. zaten bütçem az... bende salcano city fun 60 almaya karar verdim kesin olarak.. hadi hayrola..

Bende salcano city fun alacağım fakat maşasını öyle istemiyorum :) Onun bir düşük modeli city fun 70 var düz maşa onu önerir misiniz ? Bisiklette hiçbir şekilde maşa istemiyorum ben .

hayret kim şikayet ci hidrolik frenden.hidrolik frenden iyisi yok arkadaş üç yildir kullaniyorum daha bakim görmedi.butce uygunsa al derim

Geri