Scudo Sports

Hangisi gerçek?

@Oktay Erkan

Evet o yazı 1500-2500 aralığı için de geçerli. Ben bisiklet, özellikle KADRO konusunda çokça araştırma ve inceleme yapmış biriyim. Merakımdan bir çok kadroyu denemişliğim vardır. Benim alanım şehir-tur bisikletleri olduğu için fiyat aralığınızda size onlardan örnekler vereyim. Süspansiyonlu şehir-tur bisikleti konusunda Trek DS derim. Kadrosu on numara. incelemesi için: Makale - Trek DS Kullanıcıları (İnceleme-Yardımlaşma)

Fiyat/fayda oranı yüksek olan süspansiyonlu model ise Merida Crossway 100 fiyatına göre harika bisiklet. Yalnız kadrosu Crossway 100 ve üstü olmalı. Alt serinin kadrosu farklı. Süspansiyonsuz şehir-tur bisikletleri içinde ise fiyatıyla ve kadrosuyla Merida Speeder serisinin T1 ve T2 modelleri muadillerine fark atıyor diyebilirim. Tabi herkesin gönlünde yatan aslan farklıdır.

• Beğen
Tepkiler: Oktay Erkan
Scudo
@MehmetAliB.

Verdiğin bilgiler ve yorumların için teşekkür ederim değerli kardeşim. Öğrenecek çok şey var...

Fırsat buldukça dükkanları geziyorum. Bilgi edinmeye, modelleri incelemeye çalışıyorum. Bugün şu an kullandığım bisikleti aldığım dükkana gidip forumda çokça sözü edilen Carraro 225 ve 227 modellerine bakayım dedim. Satıcı ile biraz muhabbetim olduğu için diğer müşterilere baktıktan sonra konuşayım dedim. Sıra gelmedi. Yarım saatte herhalde 4-5 tane sattılar. En sonunda 'sonra gelirim' deyip çıktım. Satışlar bayağı iyi :)

Beklerken bir beyefendi 5 dakika konuşup bir 227 aldı (benimkini 10 dk.da almıştım). Biraz sohbet ettik. Oğluna alıyormuş. Telefonla oğluna tarif etti. Rengi şöyle, şurası böyle diye. Diyor ki 'çocuğa bisiklet alıyoruz merak edip gelmiyor bile. Bizim zamanımızda çocuklar babaları sürükleyip getirirdi'. :)

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
Saygı duyarım ama Katılmıyorum elimde kuru cad 10 kadro kalacağına mosso kadro ve ultrega jant seti kalsın mesela ayrıca neden sram red apex neyime yetmedi bu halde satın alma maliyeti de yaklaşık eşitlenir bu sürede alınan haz kar (jant seti de kadro kadar önemli benim için)

Geri