arkadaşlar bir şeyi çok merak ediyorum. acaba dağ bisikletleri için en uygun zincir yağı nedir? biliyorsunuz dağda toz toprak çok fazla. yani zincirin çok fazla toz tutmaması için hangi yağı veya yağları önerirsiniz?
arkadaşlar bisiklet için hangi yağı kullanmalıyız. kullanıpta memnun kaldığınız. zincir üzerinde toz tutmayan ve yüksek performans sağlayan yağlar var ise yardımcı olur musunuz?
Beyler bizim evde koşu bandı var , onun yanındada büyük bir silikon yağ geldi bandın altına sürmek için spreyli. o yağı bisikletin zincirine sürsem olur mu ?
Toz toprak tutmayan, daha az kirlenen yag istiyorsaniz, 'dry' (kuru) tipte yag secmeniz yeterlidir. Marka olarak da daha iyiler var elbet, ancak piyasada bulabileceginiz herhangi kuru tipteki bir yag isinizi gorecektir.
teşekkür ederim. ben bi yağ alacağım. sizin kullandığınız yağ veya yağlar var ise isimlerini söyler misiniz? ben alacağım çünkü bi yağ. fakat tam özelliklerini bilemediğim için ne alacağımı bilmiyorum.
bende joe's kullanmaya geçtim daha önce finish line wet lube kullanıyordum. wet lube çok ağır koşullarda bile sorunsuz vites geçişi sağlıyordu. Joe's da en az onun kadar iyi ancak ıslak ortamda daha test edemedim birde joe's daha iyi kokuyor
peki finish line mı daha kaliteli yoksa joe's mu? ve siz neden joe'sa geçtiniz? yani finishline yeteri kadar iyi değil miydi? bi de benim istediğim yağ zorlu koşullarda toz topragı zincire yapıştırmaması. bunu yapabilen bir yağ var mı?