Scudo Sports

Hangi zincir yağını seçmeliyiz?

Alperen KIR

Forum Demirbaşı
Tepki
77
Bisiklet
Scott
arkadaşlar bir şeyi çok merak ediyorum. acaba dağ bisikletleri için en uygun zincir yağı nedir? biliyorsunuz dağda toz toprak çok fazla. yani zincirin çok fazla toz tutmaması için hangi yağı veya yağları önerirsiniz?:cool:

şimdiden teşekkür ediyorum. . .

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
Scudo
teşekkür ediyorum önerileriniz için. peki hiç finishline dry ruble zincir yağını kullandınız mı? ya da finishline herhangi bir ürününü?

• Beğen
arkadaşlar bisiklet için hangi yağı kullanmalıyız. kullanıpta memnun kaldığınız. zincir üzerinde toz tutmayan ve yüksek performans sağlayan yağlar var ise yardımcı olur musunuz?

• Beğen
Beyler bizim evde koşu bandı var , onun yanındada büyük bir silikon yağ geldi bandın altına sürmek için spreyli. o yağı bisikletin zincirine sürsem olur mu ?

• Beğen
Motorex'in kuru havalar için olanından kullanıyorum iyi iş görüyor,Çok kullanmadıkça da zinciri rubleyi fazla kirletmiyor.

Toz toprak tutmayan, daha az kirlenen yag istiyorsaniz, 'dry' (kuru) tipte yag secmeniz yeterlidir. Marka olarak da daha iyiler var elbet, ancak piyasada bulabileceginiz herhangi kuru tipteki bir yag isinizi gorecektir.

@Anil Yavas

Evet, bu balata/parça temizleme spreyi neye sıktıysam çözdü şimdiye kadar... Buna yağlar ve etiket yapışkanı vs. de dahil...

@Bora Alben

teşekkür ederim. ben bi yağ alacağım. sizin kullandığınız yağ veya yağlar var ise isimlerini söyler misiniz? ben alacağım çünkü bi yağ. fakat tam özelliklerini bilemediğim için ne alacağımı bilmiyorum. :cool:

teşekkür ediyorum. peki bu motorex yağları gerçekten kaliteli mi?

Ben iyidir diye bilirim, bu markanın ıslak koşullar için ürettiği yağı kullandım bu sezon ve memnunum...

İsterseniz bir göz atın; (link)

• Beğen
Tepkiler: Alperen KIR
anladım kardeşim. sağ olasın. bu motorex yağları kafama yattı. en kısa zamanda alacağım. ilgilendiğiniz çok teşekkür ederim. :)

@Alperen KIR

Joe's dry lube kullaniyorum..

@Bora Alben

bende joe's kullanmaya geçtim daha önce finish line wet lube kullanıyordum. wet lube çok ağır koşullarda bile sorunsuz vites geçişi sağlıyordu. Joe's da en az onun kadar iyi ancak ıslak ortamda daha test edemedim :) birde joe's daha iyi kokuyor

• Beğen
Tepkiler: Alperen KIR
@temu90

:) peki finish line mı daha kaliteli yoksa joe's mu? ve siz neden joe'sa geçtiniz? yani finishline yeteri kadar iyi değil miydi? bi de benim istediğim yağ zorlu koşullarda toz topragı zincire yapıştırmaması. bunu yapabilen bir yağ var mı?

Geri