Scudo Sports

Hangi TV Kanallarını İzliyoruz?

Hangi TV Kanallarını İzliyoruz ?

• CNNTURK, HABERTURK, NTV-MSNBC, SKYTURK, CNBC-E

• ATV, KANAL D, SHOW TV, STAR

• KANAL 1, KANALTURK, TV 8

• TRT

• KANAL 7, TGRT, SAMANYOLU TV

• HİÇ İZLEMİYORUM

• HEPSİNDEN BİRAZ

• Toplam katılım
    121
Herkes belgeselci herkes entel arkadaş:)

İşte gerçekler;

Flash tv - Ne çıkarsa bahtına,
Star tv - Benim Kuaförüm,
Show tv - Bu tarz benim,
Fox tv - Esra Erol la evlen benimle
Atv - Müge Anlı ile Tatlı Sert
Kanal7 - Kalp gözü

:D

Scudo
genelde belgesel kanalları Nat geo, discovery, history iz tv onların dışında o ses olduğu zaman tv 8 güldür güldür olduğu akşam show tv haber olarakta fox tv tercih ediyorum .. :)

Tv izlemem. Evlendirme programları, saçma sapan diziler vs. Denk gelirsem akşamları fox yada kanal d ana haberleri izlerim. Boş vaktimde de ntv spor yada müzik kanallarını açarım. Onu da izlemem, dinlerim :) Belgesel kanallarını izleyesim var. Ama onlarda ya digitürkte yada dsmartta. işin açıkçası Türk futbolunun içine eden -şahsi fikrim- tek amacı para kazanmak olan bu kuruluşlara para kazandırmak niyetinde değilim.

Yaklaşık 11-12 yıldır izlemiyorum.Arkadaş ortamında nat geo kanallarına falan bakıyoruz geyiğine.

uzun zamandır tv izlemiyorum. uydu kanallarının ayarları da değişince iyice kurtuldum

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
3 yaşında ki kızım hangi kanala onay verirse onu izliyoruz. Haliyle çocuk kanalları ve reklamlar oluyor. Evin reisi o çünkü. :(

Eurosport, National Geoprahic, VH1, Discovery channel, Cnbce. Bazı film kanalları, BBC HD.

aile olduğumuz için aile kanalı TV5 izliyoruz. Diğerlerinde Kanal 7 ve STV gibi müsbet olduğunu iddia edenler de dahil her an +18 çıkma ihtimali olduğu için izlemiyoruz. Haberleri alternatif olarak Bugün TV'den takip ederim.

Cuma güldür güldür Show, ardından beyaz Show , pazar şeref meselesi, salı kaçak, çarşamba yılanların öcü, perşembe kurtlar vadisi pusu, cumartesi gak guk. Boş kalan zamanlarda call of duty advanced warfare oynardım ama bitti. Hafta sonu lig tv maçları önceliğimdir. Dıgıturk sinema kanallarını izlerim. Dıgıturk bize yılbaşı sürprizi bir sinema kanalı daha ekledi. Tv izlemeyi dıgıturk sayesinde baya uzattım.

• Beğen
Tepkiler: Sabih Bağcı
National Geo ve Wild,
ATV (Kim milyoner olmak ister)
Lig TV (Beşiktaş maçları ve maç sonu yorumları)

belgesel kanalları ve arkadaşım hoşgeldin. Haber ve spor güncelini internettten takip ediyorum.

• Beğen
Ntv spor izlerim sabahları spor servisine bayılırım mehmet demirkol adamın dibidir feci muhabbet dönüyor birde o fuat akdağ'ın ntv spor müdürü olmasından gelen cool tavırları yok mu bitiriyor beni cidden :). Akşamları ise habertürk'de güzel filmler oluyor.

Yeşilçam filmleri oynatan yerel kanalları izlerim genelde. Mega serisini, yurdum tv, hamsi tv, planet Türk vs.. Kemal Sunal ve Şener Şen filmleri yetiyor zaten:)

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Tv ile pek aram yoktur birşey izlemek istersem de online film sitelerinden açıp izliyorum ama eurosport'u ayrı tutmak lazım :)

• Beğen
@Anonim
Ölü konuyu diriltmişiniz hocam :) konunun açıldığı dönemde LCD TV diye birşey yeni icat edilmişti, şimdi ise her evde mevcut :)

Geri