Scudo Sports

Hangi TV Kanallarını İzliyoruz?

Hangi TV Kanallarını İzliyoruz ?

• CNNTURK, HABERTURK, NTV-MSNBC, SKYTURK, CNBC-E

• ATV, KANAL D, SHOW TV, STAR

• KANAL 1, KANALTURK, TV 8

• TRT

• KANAL 7, TGRT, SAMANYOLU TV

• HİÇ İZLEMİYORUM

• HEPSİNDEN BİRAZ

• Toplam katılım
    121
ben daha çok belgesel kanalları izliyorum ve bunların yanında mtv ve cnn turk izliyorum

Scudo
bn televizyon fazla izlemiyorum bilgisayarı aldıktan sonra aram baya bi açıldı o bos kutuyla ama oturdugum zamanlardada genelıkle guzel fılmın oldugu her kanalı ızlerım:D

X-Files ve The Simpsons için Cnbce'yi..

Haber için NTV ve CnnTurk'u..

Belgesel için Discovery'i

Spor için EuroSport,(Zaten kabloda başka spor kanalıda yok)

Zap modundaysam 4 büyük kanal arasında gidip geliyorum..

ben genelde haberleri trt1 den başka kanalda izlemem ama cnbc cnn türk ntv bunlarda favori kanallarım onundışında film dizi falan ilan izlemiyorum

benimde tv ile hiç aram yok,fakat belgesel seviyorum, belgesel kanalı önerirseniz memnun olurum,
birde aile dizisi 'yaprak dökümü' arada izliyorum.

selamlar

Magazin programlarıyla uyutulmamak ve tehlikenin farkında olabilmek için Kanaltürk'ü izliyorum.

• Beğen
Tepkiler: güray
zaten 4 e kadar evde değil(-dim) 1 hafta evde kaldıktan sonra televizyon keyfimde hiç bir değişme olmadı. 16.00 - 18.00 arası nat. geo. veya discovery ch. 18.00 - uyuyana kadar cnbc-e. ara sıra kanallar arasında gezinirken kanal ayırt etmeden güzel birşeyler varsa izliyorum.

televizyonum en kucuk boy, ve calisma odamda.. Kanallar ise su siralamada:

0. NTV
1. CNBCE
2. BBC World
3. BBC (Prime)
4. CNN International
5. Discovery
6. Nat'l Geo.
7. MTV (ama inanin kumandada o kadar bile ileri gitmiyorum :) )

Sadece guncel ve aktif haber oldugu zaman televizyonum surekli acik. Bir seferde en uzun seyrettigim kanal da BBC World..

televizyon ile ayrıldık dostça...mecbur kaldığımızda görüşürüyoz...:rolleyes:

genelde her türlü belgeseller güncel programlar ve özellikle kaliteli filmler.
kanal olarakta kanaltürk favorim.

TV ile pek alakam kalmadı artık. Gerçi zaten doğru düzgün de yoktu.

Haber için NTV, turkmax gurme tek hobim bisiklet değil :) , TV8(ütopya için o da. gece 2'de arka planda izlenecek nadir programlardan) İZTV Discovery Science, National Geographic Channel, ve diğer belgesel programları, beyaz futbol ve derin futbol için Beyaz TV

genel olarak belgesel kanalları discovery channel ve nat geo hd favorim ve akşamları dizi başkada izlemiyorum :) seksenler dizisi favorim :) can sıkıntısına birebir kanal varsa oda İZ tv'dir :)

Dsmart'a Nat Geoların da eklenmesi muhteşem oldu non-stop belgesel :D

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
Bu sınav sisteminin an....... ko.... şe..... hazırlayacağı ve biz öğrencileri köpek gibi çalıştırıp iyi bölüm iyi şirket iyi maaş iyi hayat sistemine getirenler yüzünden gülmek ve eğlenmek için derin futbolu izliyorum :) Özellikle Ahmet Çakar'ın muhabbetleri haydaaaaaa diye lafa atlayan Rasim Ozan'ın ve sürekli arada kalan Ertem Şenerin sunduğu komedi programını izlemek bana çok iyi bir terapi geliyor bu arada uzaylılar aramızda :D

Yalnız reyiz 2007 den kalma konuyu diriltmiş forumda :D

Nat geo, nat geo wild, discovery chanel, animal planet, history

Müzik için kesinlikle VH1
Cumartesi gecesi de Kanal D (Arkadaşım hoşgeldin)

Onun dışında tv izlemem pek.(Full Battlefield 4) :D

• Beğen
Tepkiler: Sabih Bağcı
Geri