bn televizyon fazla izlemiyorum bilgisayarı aldıktan sonra aram baya bi açıldı o bos kutuyla ama oturdugum zamanlardada genelıkle guzel fılmın oldugu her kanalı ızlerım
zaten 4 e kadar evde değil(-dim) 1 hafta evde kaldıktan sonra televizyon keyfimde hiç bir değişme olmadı. 16.00 - 18.00 arası nat. geo. veya discovery ch. 18.00 - uyuyana kadar cnbc-e. ara sıra kanallar arasında gezinirken kanal ayırt etmeden güzel birşeyler varsa izliyorum.
televizyonum en kucuk boy, ve calisma odamda.. Kanallar ise su siralamada:
0. NTV
1. CNBCE
2. BBC World
3. BBC (Prime)
4. CNN International
5. Discovery
6. Nat'l Geo.
7. MTV (ama inanin kumandada o kadar bile ileri gitmiyorum )
Sadece guncel ve aktif haber oldugu zaman televizyonum surekli acik. Bir seferde en uzun seyrettigim kanal da BBC World..
Haber için NTV, turkmax gurme tek hobim bisiklet değil , TV8(ütopya için o da. gece 2'de arka planda izlenecek nadir programlardan) İZTV Discovery Science, National Geographic Channel, ve diğer belgesel programları, beyaz futbol ve derin futbol için Beyaz TV
genel olarak belgesel kanalları discovery channel ve nat geo hd favorim ve akşamları dizi başkada izlemiyorum seksenler dizisi favorim can sıkıntısına birebir kanal varsa oda İZ tv'dir
Bu sınav sisteminin an....... ko.... şe..... hazırlayacağı ve biz öğrencileri köpek gibi çalıştırıp iyi bölüm iyi şirket iyi maaş iyi hayat sistemine getirenler yüzünden gülmek ve eğlenmek için derin futbolu izliyorum Özellikle Ahmet Çakar'ın muhabbetleri haydaaaaaa diye lafa atlayan Rasim Ozan'ın ve sürekli arada kalan Ertem Şenerin sunduğu komedi programını izlemek bana çok iyi bir terapi geliyor bu arada uzaylılar aramızda
Yalnız reyiz 2007 den kalma konuyu diriltmiş forumda