Scudo Sports

Hangi telefon sizce?

Lenovo VibeX2 ....
Bu telefon 5inch,full HD ekran, 2 GB RAM, 32 GB hafıza , 13 MP arka, 5 MP ön kamera ve 8 çekirdek işlemcisi var. Fiyatı 900 TL ancak hızlıal ilk alışverişe 25 TL indirim cardfinansa 50 TL para puan kampanyası ve ücretsiz gönderi ile 825 TLye gelir. Bu fiyata çok iyi bie seçenek..
Bizde var çok memnunuz

Scudo
benim gibi telefona para vermeyi sevmeyen biriysen saglamlik ve sarj onemli bence bu konuda z3 onde
Suan iphone5 kullanmamin sebebi ise bunu bana kardesim verdi yoksa tel.e para vermem elime gelirse kullanirim
Iphone nun sarzi hic gitmiyo lanet bisey
Uzun sure android te kullandim hala da kullaniyorum

Birkaç ay öncesine kadar afyonların üç kuruşluk değerinin olmadığını düşünüyordum,şimdi biraz daha ılımlıyım.(gerçi çok da fark etmedi:D)Fakat bu tamamen telefondan ne beklediğine bağlı.Sanırım yaşın genç yani fotoğraf,müzik.nette surf,oyun,facebook twitter,telefonu kurcalama ve çeşitli düzenlemeler,kişiselleştirmeler gibi şeyler yapacaksan ve ortalama 2-3 yıl kullanacaksan kesinlikle android seç (bu arada lg g3-g4 en iyisidir,fiyatları da uygundur.)Ama ben iş adamıyım,telefonla görüşürüm,e- maillerime bakarım,kafede masanın üstüne koyarım:D,ikide bir affyon şarj aleti olan varrr mııı diye pili bitik telefonla bile markanın reklamını yaparım,ve 4-5 yıla kadar sorunsuz kullanırım diyorsan (ki bu takdir edilir)afyon al.(5 lerin tipi klasiktir,güzeldir)

İphone candır, gerisi heyecandır:)

Valla sen bilirsin en büyük telefon markasıyla bütün markların taklit ettiği bir markayla borç rekoru olan battı batıcak bir firma kıyaslanıyo android pişmanlıktır

@Berke Sony Z1 var eşimde, fotoğraf ve video kalitesi mükemmel.....

Özellikler müthiş

Ayırt Edici Özellikler
İşletim TürüAndroid
İşletim SistemiAndroid 5.0.2 (Lollipop)
İşlemci Kapasitesi1.8 GHz Quad Core
RAM Kapasitesi4 GB RAM
Dahili Hafıza16 GB
Arttırılabilir HafızaVar
Ön (Selfie) Kamera 5.0 Megapixel
Wi-Fi.802.11 a/b/g/n/ac
3GYok
GPSVar
Assisted GPSVar
NFCVar
Pil Gücü3000 mAh
Ekran Çözünürlüğü1080 x 1920 Pixel
Bağlantı Özellikleri
Ekran TipiIPS
BluetoothVar
Dahili ModemVar
EDGEVar
Eğlence
Video KayıtVar
Sesli Video KayıtVar
Video OynatmaVar
MP3 ÇalmaVar
TV Özelliği3G Mobil TV
RadyoVar
MMSVar
OyunVar, Yüklenebilir
Ekran Özellikleri
Kamera Çözünürlüğü13 Megapixel
Dokunmatik EkranVar
Ekran Renk Çözünürlüğü16 Milyon
Genel Özellikleri
Boyutlar152.5 x 77.2 x 10.9 mm
Ağırlık170 Gr
Java DesteğiYok
HandsFree (Eller Serbest)Var
Resimli Telefon DefteriYok
Ses KayıtVar
Sesli AramaVar
Bas KonuşYok
Zil TipiPolifonik , Monofonik , MP3
Telefon TipiBar Tipi
Push E-mailVar
E-mail DesteğiVar
PC SenkronizasyonuVar
Açıklama
  • Ürün özellikleri, üretici-distribütör firmalar ve çeşitli internet kaynaklarından alınmıştır. Özellik bilgilerinin doğruluğu tarafımızdan %100 garanti edilmemektedir.
  • Paket içerikleri üretici-distribütör firmalar tarafından haber vermeksizin değiştirilebilir.
Güç Özellikleri
Ekran Boyutu5,5"
Pil TürüLi-Po
Hafıza Özellikleri
Telefon HafızasıVar
Telefon Rehberi HafızasıVar
Hafıza Kartı TipiMicro SD
Kamera Özellikleri
Görüntülü KonuşmaVar ( Uygulama ile data kullanır )
Entegre KameraVar
Kamera Zoom2x
Kamera Zoom:Var
Entegre Flaş Var
Diğer
Garanti Süresi (Ay)24
Yurtdışına SatışYok

https://www.technopat.net/sosyal/eklenti/asus-zenfone-2-france-1-jpg.67076/

Ya ben onu bunu bilmiyorum da ne telefon ne bisiklet ne de başka bir şey alırken şu forumlara konu açmamak lazım konuyu 2. sayfadan sonra takip etmemiştim konu Zenfone'lara gelmiş vay be. :D

Arkadaşınızın Android'le bir sıkıntısı yoksa kesinlikle Z3.

Z3 aldı. Konu kapatılabilir. Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Geç oldu ama fotoğraf çekeceksen iphone al derim. Işığı, netliği ve fotoğrafın gerçekçiliğini diğerlerinde yakalayamazsın. Sadece net çeker diğerleri. Ama apple retina ekran kullandığı için (bildiğim kadarıyla) fotoğraflar daha gerçekçi çıkıyor.

Geri