Scudo Sports

Hangi Printer ?

kalkmazdüşmez

Daimi Üye
Tepki
207
Hep hangi bisiklet diye sorulmayacak ya:D :D :D
iki printer arasında seçim yapmak zorunda kalsanız hangisini neden tercih ederdiniz?

Brother mfc-215c mi?
HP offiejet 5610 mu?

fiyatları hemen hemen aynı
cevaplar için şimdiden teşekkür

• Beğen
Tepkiler: Bülent ÖZER
Scudo
Özelliklerini de yazsaydınız en azından üyeler adına karşılaştırmak daha kolay olurdu ;)
Bu arada hangisi daha hafif? :D

Gerçi ikisinide kullanmadım fakat özelliklerine bakınca Brother bir adım öne çıkıyor. Tüm sayfa baskı yapabilir olma özelligi önemli (istenirse sayfa kenarlarında bosluk bırakmak zorunluluğu olmadan baskı alınabilyor) (HP´de yok). Memory-Card girişi varmış (HP´de yok), bilgisayar açık olmadan bellek üzerindeki fotoğraflardan baskı alabilme özelligi varmış.

Yazıcının alış fiyatından çok sonradan çıkaracağı masraflar göz önünde bulundurulmalı. Brother bu alanda da daha ekonomik, Siyah boya ile 500 sayfa baskı yapar yazmışlar ama 350 sayfa yaparsa yine iyi.

• Beğen
Tepkiler: kalkmazdüşmez
@HaliliOzturk

Halil Beyin sorusunun yanıtı; Brother 5,5 kilo ağırlığı ile HP´den 400 gram daha hafifmiş. :)

Yazıcılarda kartuşun büyüklüğü, ekonomiklikleri açısından en önemli kriterdir.
Kartuşlarının büyüklük ve hacimlerini araştırın.
Ben HP kullanmıştım ve kalitesinden memnundum.

• Beğen
Ben Hp iyi diye aldım.Çünkü babamda iş yerinde hp kullanıyor.İyi diye hp psc 1315 almıştım 3 yıl önce.kartuş konusunda iyi daha yeni bitti haddinden fazla en yüksek kalitede basım yaptım.Biraz sorun yaratıyor ama yine de iyi.Tavsiye ederim

• Beğen
Bazı markaların Kartuş fiyatı ile Sıfırının satış fiyatı çok yakın dikkat edin :)

Adam akıllı doldurulmazsa da güzel verim alınmıyor!

en iyisi Tonerli seçim yapmak bence :)
Toner dolumunu daha çok özen göstererek yapıyorlar :)

• Beğen
@sbs

evet tam istediği cevap gerçekten :D şimdi ben bir bilgisayarcı olarak ağırlık duyunca şaşırdım önemli aslında bu yazıcılar bize taşırken her gram önemli :D

valla az önce marka takıntısı ile ilgili bir yorum yazdım o yüzden hp daha tanınmış diyemem :D

• Beğen
hp hem bilgisayar hem yazıcı kullanıyorum bence hp den şaşma

Teknik ağı ve parçaların durumu göz ardı edilirse HP bu konuda çok iyi..alacağınız model iyi diyebilirim sıkıntı yok..

Brother hakkında bilgim yok..ama müşteriler tarafından tutulmadığı kesin..

Geri