Scudo Sports

Hangi işlemciyi kullanıyorsunuz?

İşlemciniz Hangisi?

• Toplam katılım
    141
@Deniz Gönen

dediğimden ne anladın bilmiyorum kabul ediyorum bende de anlatış problemleri var ama aynı şeyden bahsediyoruz 64 bit işlemciye 32 bit yüklü kullanıyorum sp 3 64 bit bulunamadığı için (çıktıysa bilmem 2 aydır bakmam) ama ram 4 gb iken 3.25 gösteriyo ve oyunlarda 64 bit yazılım performansını alamıyorum küçük donmalar yapıyor ram görmediği için yada işlemci performansını düşürdüğü için mi bilmiyorum ama nihayetinde yazılım bulmak problem oluyor.Amerika meselesi ise ne kadar konuştuğum dj programcı ya da bu tip adam varsa hepsinin tercihi apple dan yana özellikle mac book prolar çok gidiyo sadece bilgisayar olarakta düşünme adamların daha hem donanım hem yazılım ürettiği telefon mp3 bir sürü satış alanı var.Ayrıca eleştirilmeyi severim teşekkürler gerçektende ne anlatmak istediğimi anlatamamışım.

Scudo
@OzzYMKL
64 bit işletim sistemlerin sistem geleneksimi her zaman 32 bitlere göre daha fazladır zatn,yani sistem kötü ise-yada buna kötü dememek lazım çok iyi bir sistem yok ise biraz düşük performans alabilirsiniz,geleneksimleri karşılayamazsa sistem.
64 bit performansı almak için söz konusu yazılımın da 64 bit olması lazım.

siz bence windows 7 64 bit deneyin,açıkcası ben çok memmunum ve çok acaip bir şekilde oyunlarda bile xp den çok daha iyi performans alıyorum.
denemekte fayda var.

İki işlemciyide gün içerisinde sürekli kullanmaktayım ve kullandığım bir kaç program gereği üst sınırlarına kadar zorlamaktayım. Bu biraz tercihe kalır ama benim için daima AMD.

Aynı fiyat aralığında hangisinin performansı yüksekse onu tercih ederim:) , sonuçta para döküyoruz bu donanımlara ikisinden birini seç diye bedavaya dağıtmıyorlarki marka fanatikliği yapalım, şuan amd kullanıyorum

benim çok paramda yok tekelci intel i tercih etmemi gerektirecek bir sebepte yok AMD diyorum ve kullanıyorumda.

Birlgisayardan ekmeginizi kazanmiyorsaiz yada cok sIKI bir oyuncu degilseniz hangisi uygunsa onu alin derim .Yillarca pc ye cok para yedirmismis biri olarak.

Ben de yıllardır fiyat performansı yüzünden hep AMD kullandım özellikle masaüstülerimde, ama geriye baktığımda gördümki, arada tek tük yaptığım intel platformlar çok daha sorunsuz gibi, AMD ile çok daha fazla sorun yaşamıştım, bundan sonra ki sistemim muhtemelen Intel tabanlı olacaktır, rakip olarak Amd ye tabii çok şey borçluyuz, özellikle fiyatların stabilize olmasına yardımcı olduğundan dolayı ve rekabetle gelişimi hızlandırdıklarından dolayı...

@Köksal Taşci

Köksal bey bisiklet forumumuza hoşgeldiniz, tecrübelerinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz, ancak tartışma ortamını gerdirmeyecek üslupta mesajlar daha iyi olur kanımca. Seviyeli paylaşımlarınızın devamını dileriz.

• Beğen
Tepkiler: Soner Sarihan
Konu hangisi daha iyi diye değil,
kim ne kullanıyor diye açılmış.

Takım tutar gibi fanatik davranmaya gerek yok.

Benim masaüstüm intel, dizüstüm AMD ?

Selamlar

• Beğen
Tepkiler: Ercan Bayram
@Köksal Taşci

AMD işlemciye sahip olan bir bilgisayarı 7/24 saat çalıştırsak bunun hangi süre aralığı içinde donacağını veya kilitleneceğini veya reset atacağına vb hataların oluşabileceği belirliyen bir zaman aralığınız varmı bunu sormak istiyorum özelden atacakdım fakat benim gibi bu konuyu merak eden arkadaşlar mutlaka olacakdır. ( bu sırada kendim amd kullanıcısıyım her hangi bir şekilde o kötü veya bu iyi demiyorum üstüne basarak fakat benim evimdeki sistemler 7/24 saat açık ve nedense istek dışı kapatmam dışında buda genelde donanım la ilgili değişikliklerimde söz konusu olan bir konu bilgisayarımı kapatmıyorum tabi bu demek olmuyor ki benim bilgisayarım boş bekleme konumunda duruyor değil tabiki sürekli ağ üzerinde paylaşımım tabı bu paylaşım sürekliliğini koruyor kendi bireysel işlerim ve yapılan program ve programlar üzerindeki çalışmalarım ve bunlar için gerekli olan yazılımlar bilgisayarlarımı veya herhangi bir bilgisayarı yormak için sanırım yeterli etken ve ben buna rağmen bilgisayarımın bana kapalı gözle bakdığını görmedim sanırım diğer donanımlarında baya etkisi var yada benim bu amd baya iyi )

Eklemeyi unutmuşum dizüstü sistemlerim intel işlemci kullanıyor :)

Bu sırada köksal kardeşim bu forma yeni üye oldun sanırım ( öncelikle tabiki aramıza hoş geldin ) ve direk bu konuyla ilgilenmende şaşırtıcı doğrusu bisiklet foruma girip ilk mesajı ilk konusu bilgisayar üzerine olan bir arkadaş ( bilgisayar sektöründe yorumlar daima dikkate alınır tabiki aynı şekil bisikletforumda'da ) sanırım forumada ilk girişinde saat 2 miydi lütfen bu mesajımı şaskınlığımın bir ifadesi olarak kabul et senin bilgisayar üzerine yapacağın veya yapmış oldugun eleştirileri yorumları okumak isterim

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=434

Bu sırada bu konunun bir benzeri Barbaros nick name mini kullanan abimiz tarafından açılmıştı

Bu sırada bu konu tarih va zaman bakımından biraz eski olabilir nitekim oradaki yorumlarada bakmak istersiniz ( 22-10-2004, 01:07 ) Ey gidi yıllar sizce amd kullanan arkadaşlarımız yine amd kullanıyormudur veya intel

Dostum tamam sana inteli kötülüyen yok fakat bir konu atıyorsun ortaya amd berbat amd şöyle amd böyle tamam anladım intel üreticisine ortaksın hiç esneklik göstermiyorsun fakat bu kadar da acımasız olma yada bize nedenini acıkla ve ayrıca neden sürekli MCSE:S:M ( senin tabirinle sistem ve ağ uzmanı ) oldugunu neden sürekli hatırlatıyorsunki forumda okadar bilgili okadar uzman varki eğer onlar bunları saklıyorsa bir bildikleri vardır mutlaka

@Köksal Taşci

sanırım sadece dosya transferi ni okudun sonrası gelene lütfen dikkat edelim programlama dillerini kullandığımı ( isimlerini söyleme gereksiniminde bulunduğumu hissetmiyorum ) artı yeni çıkan programları incelediğim belirttim sence bunlar pc yi yorarmı yoksa sadece oyunmu oynamam gerekir cevabı oysa ok oyunda oynarız tabı önce oyun oynayacak boş zamanı ayarlamak lazım

dostum senin bu güzel sözlerine karşılık ne hacet bana kızmak aksine yogunlugumu birazda olsa senin yorumlarına cevap vererek atıyorum aksine teşekkür ederim
teknolojiyi geriden takip ettiğini söylediğimi söylüyorsun bu da bana şu sonucu gösteriyor çok dikkatli biri değilsin aksini idda ediyorsan o sözü benim söylemediğimi gözlemleyebilirdin değil mi ?
Bu sırada dünyanın her yerinde olaylar olur fakat zeki bir insan olayları benzetmede değil fikir almada kullanmalı ayrıca ben dünyada yokken dedin sanırım yaşımı biliyorsun fakat çogu insandan daha iyi bir çoçuklugum oldu ailemin çalışdığı yer sizin tabirinizle uzay çağı bilgisayarları dediğiniz bilgisayarların kullanıldıgı bir lab. dı ve bazi insanlar o dönemler arabalarla oynarken ki belirtmeliyim ben o dönemler arabay pek zaman ayırmakdansa o cihazları kurcalamak ve o cihazları yönetenlerin bana o cihazları ögretmesinden daha çok zevk alıyordum sanırım biraz şansızım bu konudu belki şimdi benim ne bilip bilmediğim değildir konunun açılış maksadı sizden sadece bir cevap istedim sanırım acıklıyamıyacaksınız ... ( soruyu merak etmeyin üst de yazdıgım cevaplarda yazıyor )

bu sırada cevaplarında gösterdiğin sabırdan dolayı teşekkür ederim Rakiplerim genelde çok çabuk yenilgiyi kabul eder malum dünya kuralları

Peki dostum tarık dostumla siz tam anlaşırsınız ikinizinde cevaplarını çözmek için elf dili de bilmek gerekiyor soruyu soruyorum cevap yok peki farklı bir yol izliyeyım sana

Neden İntel ?

Geri