Scudo Sports

Hangi hayvanları besliyorsunuz?

Scudo
bende kuzenimin golden köpeğine bakıyorum ara sıra ..gerçekten çok akıllı hayvanlar. adı cino.. çok şeker bi oğlan :)

balıklarım var tabiiki mükemmeller

Şu anda yok ama uzun süre muhabbet kuşu besledim. Özellikle kuşlar ve kediler çok hoşuma gidiyor. Bir kedim olmasını hep istemişimdir fakat bakamayacağımı bildiğim için almıyorum şu an.

bir arkadşımız yazmış,sibirya kurtlarına eziyet oluyo diye bende buna katılıyorum.
gösteris olsundiye bir insanın duramadıgı,sıcaklıkra maruz bırakıyolar.buhayvanlar soguk iklim hayvanı vücutları eksi derecelerde hayatta kallabilmeri icin yaratılmış,biz insanlar sıcak iklim hayvanları oldugumuz için bu eziyeti yapıyoruz,cok yazzık.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve mathcup
su kuşları olsun,köpek olsun,papağan ve kanarya olsun toplam 150vicarı hayvanım var.tek tek hepsinden bahsetmek zor olur.papağanlarım amazon ve pakistan cinsi.kanaryam gloster cinsi.köpeklerim :biri rottweiller diğeri amerikan pitbull kırması.kümes hayvanlarım : tavuz kuşları-kaz ve ördekler...

biricik kızım odie. 3 yıldır bizimle. bir bakışı yeter be :)
kırma köpektir cinsi.bir eşi/benzeri yoktur :)

@gatila

Altına imzamı atıyorum.Aynen denildiği gibi kedi köpek olur ama bir kuşun kafeste beslenmesi gerçekten o kuş için haksızlık aynı şey balıklar içinde geçerli.

Labrador cinsi dişi köpeğim var.Ultra akıllı.Adı da Gosha.Sonsuz iştahlı.:D

Yerinde duramayan, laftan anlamayan, hiperaktif, yaramaz ama dünyalar tatlısı bir erkek kedim var. 1 aylıkken arabanın motorundan çıkarttım ve bir senedir bizimle beraber yatıp kalkıyor, çocuğum gibi oldu artık valla. Ayrıca 120'lik bir akvaryumum var, içinde biri ryunkin cinsi, 3'ü altınbaş cinsi 4 tane japon balığım ve 2 tane cüce vatozum var...

• Beğen
Tepkiler: lepidoptera
ileride uygun bir evde oturursam köpek almayı düşünüyorum. onun haricinde balkonumuza yuva yapmış güvercinler var bikaç aydır :)

benımde 3 tane kopegım war ıkı tane fındık japonu balıgım ve bırde su yılanım:Dkopeklerımın adları cesi:leon:;whisky:Dcesı anne leon baba whısky yawru:Dcınsı de pıttbull terrıer yılan we balıklara ısım koymadım bırde konusan bı papagan dusunuyorum:D

• Beğen
Tepkiler: lepidoptera
Bende 5 yıldır Oğlum Paşa (bkn. avatar resim)ile herşeyimi paylaşıyorum. tam 1 yıl sürdü bize tam olarak güvenmesi çok uğraştırdı. Çok çok seviyorum ama duyanınız oldumu daha önce bilmiyorum ama çok horluyor ve uyutmuyor.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gürkan
@lepidoptera

videoya falan çekip koysanız keşke, çok merak ettim gerçekten... horlayan kedi ha! çok ilginç, bir rahatsızlık belirtisi değildir inşallah, veterinere danıştınız mı bu konuda?

• Beğen
Tepkiler: Ali Yarıcı
Haklısınız en yakın zamanda çekip videoya paylaşmalıyım. Evet danıştık herhangi bir sorunu yok sanırım azcık kilodan:)

Arkadaşlar yeni kedi aldım adı maviş sabah 9,30 da beni kaldırıyor.(yaklaşık 1 aylık)

Vallaha babamın sölediğine göre evin en sağdık evcil hayvanı benmişim :D Gerçekten komigime gidiyor :D

kesik boyun ispinozlarım ...ilk resimdeki anne ve babaları camdan kaçtı ... yavruları elle biz besledik... yeni resimleri gelicek ...IMAG1852.jpg IMAG1883.jpg IMAG1912.jpg IMAG1986.jpg

Geri