Scudo Sports

Hangi gazeteleri okuyoruz?

Hangi Gazeteleri Okuyoruz ?

• Akşam Gazetesi, Star Gazetesi, Posta Gazetesi, Vatan Gazetesi

• Birgün Gazetesi, Cumhuriyet Gazetesi, Evrensel Gazetesi

• Bugün Gazetesi, H. O. Tercüman, Türkiye Gazetesi

• Güneş Gazetesi, Şok Gazetesi, Takvim Gazetesi

• Hürriyet Gazetesi

• Milliyet Gazetesi

• Sabah Gazetesi

• Radikal Gazetesi

• Referans Gazetesi

• Vakit Gazetesi, Yeni Şafak Gazetesi, Zaman Gazetesi

• Toplam katılım
    408
posta ve sabah gazetelerin takip ediyorum spor ve köşe yazılarına da oldukça ilgim var

Scudo
çoğu hatta birçok gazete artık tarafsızlığını yitirdiği için okumuyorum. gerek de yok. her sabah reklam için 50 krş veremem.

Bu günlerde sadece Posta okuyorum. Haydar Dümen'de olunca ayrı bir güzel oluyor. :D

Star'la Vatan'ı hangi mantıkla aynı şıkka koydunuz anlamadım.
Birisi AKP yandaşı, Vatan ise Ulusalcı.

bence gereksiz bir konu bu anca insanları kamplara ayırırsınız bu hareketle bisikletseverler zaten ortak bir paydada buluşmuş daha neyini kurcalıyorsunuz ?bu bisiklet sevdasının içine siyaseti karıştırmanın ne alemi var !gazeteleri kategorize etmenizde son derece yanlış bu link bir an evvel kaldırılmalı bence son derece yıkıcı bir forum konusu olmuş yapıcı hiçbir tarafı yok!

Zaman, Yeni Şafak, Vakit gazeteleri nasıl ki din sömürüsü yapıyorsa Cumhuriyet gazetesi de Atatürk sömürüsü yapıyor. Hepsi aynı benim gözümde.

Türkiyede medya her dönem birilerine yandaş olmuştur. Merak ediyorum avrupada, amrikada da gazeteler arasında böyle taraflaşmalar var mıdır?

ağaçları korumak için gazete almayın internetten de haberlere bakabiliyoruz, izleyebiliyoruz, okuyabiliyoruz gazeteye gerek yok. boşuna ağaçların kesilmesin işlevini kaybetti.

Günlük Olarak Hürriyet Cumhuriyet Evrensel Okuyorum

Gün Ortasında İse Haberleri İnternet'net Takip Ediyorum İnternethaber.com

O Gazete Bu Gazete Önemli Değil ( Aslında Önemli Ama Yeri Burası Değil ) Okuma Alışkanlığı Çok Güzel..

çoğunluk bu üç gazeteyi oylamış ben buradan anladığım doğru ve tarafsız habere bu gazetelerden ulaşabileceğini düşünüyor demekki insanlar! bunların içindekilerden zaman zaten en çok satan gazete olması çoğunluğun oylaması ilede uyuyor çok sattığı

Birgün ve Evrensel'in Cumhuriyet'le aynı şıkta olması saçma olmuş sanki.

@tnt

bende arkadasıma katılıyorum ve aynı sebepten dolayı zaman okurum dıgerlerı magazın dergısı gıbı gelıyor bana

@Mustafa KILIÇ

arkadaşlar 2007'den beri devam ediyo mu bu anket.Sonuçları bekleyen varsa helak olmuştur..;)

Geri