@Ahmet Bolgi
can dündarı neden beğenmediğinizi bariz bir kaç örnekle yazabilirmisiniz eğer beğenilmeyecek biri ise kim ve ne olduğunu görelim bizde beğenmeyelim , bu soruyu ınanın samımı olarak soruyorum
mesela bana sorsanız ben bekir coşkunun milletle bağdaşmayan saçma ve bariz cahilce ve kasten taraf tuttuğunu çok rahat söyleyebilir ve örnekleyebilirim hatta gerek yok biliyoruz ounn ne karakterde bri adam olduğunu diyecek bir sürü insanda vardır bence
insanların genelde yaptıkları değildir insanların karakterleri
bir kere dahi olsa bir lafı kasten bilerek ve isteyerek söylüyorsanız ve bu yanlışsa bu sizin karakterinizdir. çok doğru bir sürü laf edebilirsiniz. ama hiçbir mantıklı yanı olmayan bir laf ediyorsanız bütün kişiliğiniz biter(örnek:bekir coşkun)
objektif olabilmeyi başaran her gazeteyi okurum
ama sırf bizimle aynı siyasi ve dini yaklaşımları aynı değil diye birilerinin en azından bazı yaptıkları iyi şeyleri takdir edemiyorsanız objektiflikle hiçbir alakanız yoktur.
benim gözümde vatan hainidir bu insanlar
milleti yanlış düşüncelere itmek bu vatana zarardır
dolayısıyla bu vatana az veya çok kasten zarar veren kişi her halukarda acizane benım gözümde vatan hainidir
düne kadar amerikadan ödeneklerini alan özel harp dairesi (nasıl türk se) türk askeri personelleri (komutanları) bu şerefsizlere kim türk kimliği verdiyse adam olacak bunlar diye şimdi pişman olmuştur herhalde...
konu uzuyor ama yazmadan edemedim bu amerikadan ödenek alan özel harp dairesi personlellerini
parayı amaerikadan alıpnasıl türkiyeye hizmet edebiliyorlar anlamaıyorum
Tamam, Özel Harp NATO tarafından kuruldu, parasını da Amerika ödedi. Soğuk savaşta, Rusya Anadolu`yu işgal ederse işgal altındaki topraklardaki direnişi örgütlemek için özel harpçiler yetiştirdi ve silahlar depolandı..
ama ben yinede bu insanların türkiyeden çok amerikanın isteklerini karşıladıgını ve amerikanın menfaatlerine uygun harekelerde bulundklarına ister istemez inanıyorum
çünkü inanılmayacak şey değil
mühim olan insanların birbrine hoşgörüyle davranmaları hoşgörüyle bakabilmeleri, içtn içe düşmanlaşmaları değil
kısaca objektif bakıp ona göre yorumlamaları
hep birlikte olabilmeleri
acaba sizce türk milleti kurtuluş savaşından sonra ne zaman hep birlikteyiz tekyüreğiz hepimiz biriz imajı verebildi
o günden bu güne hiç veremedi
çünkü verdirmediler
böyle objektif yazamayan daha doğrusu kasten yazmayan şerefsizlerde bu duruma körükle gidiyor
ve bu milletin en büyük sorunu da budur
birlik ve beraberliğin bozulması
İNŞALLAH TÜRK MİLLETİ İYİ BİR SİLKELENİR DE TEK YUMRUK İMAJINI HEPİMİZ KARDEŞİZ İMAJINI DAHA FAZLA GEÇ OLMADAN VERİR ARTIK