Scudo Sports

Hangi gazeteleri okuyoruz?

Hangi Gazeteleri Okuyoruz ?

• Akşam Gazetesi, Star Gazetesi, Posta Gazetesi, Vatan Gazetesi

• Birgün Gazetesi, Cumhuriyet Gazetesi, Evrensel Gazetesi

• Bugün Gazetesi, H. O. Tercüman, Türkiye Gazetesi

• Güneş Gazetesi, Şok Gazetesi, Takvim Gazetesi

• Hürriyet Gazetesi

• Milliyet Gazetesi

• Sabah Gazetesi

• Radikal Gazetesi

• Referans Gazetesi

• Vakit Gazetesi, Yeni Şafak Gazetesi, Zaman Gazetesi

• Toplam katılım
    408
Scudo
Gerci bu devir 22/4/08 tarihinde gerceklesmisti, yani anketin baslangic tarihinden 8 ay sonra.. Onun icin, secenekler en azindan o zaman icin dogruydu diyebiliriz.

HATALI ANKET
Hürriyet, Milliyet gibi gazeteler tek başına diğer gazeteler gurup olarak okunan gazeteler mi acaba. Ankette öncelikli okunan ve ikinci okunan gazete sorulsaydı daha isabetli olurdu. Öncelikli olarak Cumhuriyet okuyan biri ikinci olarak hangi gazeteyi tercih ederdi gibi.

@ramazan35

eet haklsınız kimi gazeteler böyle....:in:
madem isim verdiniz:
bende öle bir çok kere şahit oldum hafta sonu müşteri potansiyelini fırsat bilip kasada
radikal,milliyet ve bir kaç vs gazeteyi gülümseyerek poşetinizin arasına sıkıştırıldığını;)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Türkölmez
@gatila

Burada şunu belirtmek isterim bahsettiğiniz gazetelerin hepsi bir tarafı tutar...dogrudan olmasada dolaylı olarak...ornek cumhuriyet ve aynı kapsama alınan gezetelerde muhalefetin yandaşıdır......
Bence taraf gazetesi bunu bi nebze kırmıştır....

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Türkölmez
@murty

Hocam bu konuda yeterli bilgiye sahibim ve bu bir realitedir ki, Zaman gazetesi tirajı gerçeği yansıtmamakta. Hatır gönül, kalp kırılmasın, dostlar alışverişte görsün maksadı ile yapılan aboneliklerin yanı sıra, 4 kişinin yaşadığı bir eve gelen 10 zaman gazetesinin akşamları sofra bezi niyetine kullanılması da dikkat çekilesidir.
Sevgiyle...

Milliyet-köşe yazıları güzel oluyor:)

Gerci hepsi bambamcı ama neyse iste haber icin gazete okuyorum. Haftasonları alıyorum. Haftaici internet yayıncılıgı favorim.

@Ceyhun Pekuz

büyük kısmına katılmkla birlikte can dündar da oraya yakışmadı bence. evrenselin yakışmadığı gibi.

@Tugkan emir

taraf ın taraf olmadığına eminmisin? :boese157:

Taraf gazetesinin tarafsız olup diğer gazetelere göre daha farklı yazdığını,doğruyu yazdığını ifade ediyorsanız yanıldığınızı söyleyebilirim.Taraf,sabah(sabah biraz daha renkli),zaman ve bu gazete gibi çalıklar grubun veya damat erdoğanın yakınında ki gazeteler her zaman sol ve askeri grupların karşısında,bu doğal olarak aşırı sağcı kesimin gözünü boyamaya yetiyor.Bu çok güzel bir satış politikası sağcıların ağzına pekmez sürmeye benziyor.

Gelelim tarafın tarafsız gazeteceliğine :D Bu taraf gazetesinin ankara şubesinde bir genel müdür benim kendi mükellefim..Ben dönen dolapları bazen konuşmalarını dinleyerek şahit oluyorum.Çok uzadı toplamak gerekirse herkes kendi kesimine Şirin gözüküyor
the last prophet erdoğan :smily143: :smily143:

@Ahmet Bolgi

can dündarı neden beğenmediğinizi bariz bir kaç örnekle yazabilirmisiniz eğer beğenilmeyecek biri ise kim ve ne olduğunu görelim bizde beğenmeyelim , bu soruyu ınanın samımı olarak soruyorum

mesela bana sorsanız ben bekir coşkunun milletle bağdaşmayan saçma ve bariz cahilce ve kasten taraf tuttuğunu çok rahat söyleyebilir ve örnekleyebilirim hatta gerek yok biliyoruz ounn ne karakterde bri adam olduğunu diyecek bir sürü insanda vardır bence

insanların genelde yaptıkları değildir insanların karakterleri
bir kere dahi olsa bir lafı kasten bilerek ve isteyerek söylüyorsanız ve bu yanlışsa bu sizin karakterinizdir. çok doğru bir sürü laf edebilirsiniz. ama hiçbir mantıklı yanı olmayan bir laf ediyorsanız bütün kişiliğiniz biter(örnek:bekir coşkun)

objektif olabilmeyi başaran her gazeteyi okurum
ama sırf bizimle aynı siyasi ve dini yaklaşımları aynı değil diye birilerinin en azından bazı yaptıkları iyi şeyleri takdir edemiyorsanız objektiflikle hiçbir alakanız yoktur.
benim gözümde vatan hainidir bu insanlar
milleti yanlış düşüncelere itmek bu vatana zarardır
dolayısıyla bu vatana az veya çok kasten zarar veren kişi her halukarda acizane benım gözümde vatan hainidir

düne kadar amerikadan ödeneklerini alan özel harp dairesi (nasıl türk se) türk askeri personelleri (komutanları) bu şerefsizlere kim türk kimliği verdiyse adam olacak bunlar diye şimdi pişman olmuştur herhalde...

konu uzuyor ama yazmadan edemedim bu amerikadan ödenek alan özel harp dairesi personlellerini
parayı amaerikadan alıpnasıl türkiyeye hizmet edebiliyorlar anlamaıyorum

Tamam, Özel Harp NATO tarafından kuruldu, parasını da Amerika ödedi. Soğuk savaşta, Rusya Anadolu`yu işgal ederse işgal altındaki topraklardaki direnişi örgütlemek için özel harpçiler yetiştirdi ve silahlar depolandı..

ama ben yinede bu insanların türkiyeden çok amerikanın isteklerini karşıladıgını ve amerikanın menfaatlerine uygun harekelerde bulundklarına ister istemez inanıyorum

çünkü inanılmayacak şey değil

mühim olan insanların birbrine hoşgörüyle davranmaları hoşgörüyle bakabilmeleri, içtn içe düşmanlaşmaları değil

kısaca objektif bakıp ona göre yorumlamaları
hep birlikte olabilmeleri

acaba sizce türk milleti kurtuluş savaşından sonra ne zaman hep birlikteyiz tekyüreğiz hepimiz biriz imajı verebildi

o günden bu güne hiç veremedi

çünkü verdirmediler

böyle objektif yazamayan daha doğrusu kasten yazmayan şerefsizlerde bu duruma körükle gidiyor
ve bu milletin en büyük sorunu da budur

birlik ve beraberliğin bozulması

İNŞALLAH TÜRK MİLLETİ İYİ BİR SİLKELENİR DE TEK YUMRUK İMAJINI HEPİMİZ KARDEŞİZ İMAJINI DAHA FAZLA GEÇ OLMADAN VERİR ARTIK

@Şafak Atilla Akpınar

:) Zaman gazetesine aşırı sağcı demişsiniz vb bir çok da elestiride bulunmuşsunuz sanırım sizde solcusunuz :) benim aklıma direk bu gelir...Ben bir zaman okuyucusuyum ve yerine göre askerin yanında yerine göre karşısındayım solunda yerine göre karşısında sağında yerine göre karşısındayım bunu yönlerle bağdaştırmayın.Askeri karşısına alır eyerki çıkıp içinde bir kaçı darbe planı yaparda deşifre edilirse!! ne yani askersin ne yaparsan yap haklısın mı demeliydi..Artı Dünyada Türk askeri kadar nizamiyetine düşkün bir asker daha yoktur ama işine geldiğinde :) neden böyle konuşuyorum askerin işi değildir siyaset başbakanlığa bağlı bir kurum olmakla beraber ülkenin baş koruyucularıdır bu nedenle gazete askeri karşısına alır :) Şimdi bu şekilde düşünenlerede saygı duyuyorum neden sonuçta düşünce özgürlüğü yönetimi sevemeyen çok :) bir söz vardır ya ''Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar''..

Arkadaşlar burda siyasi içerikli görüş yada yazılar yazamasınız, bunu forum kurallarında açıkça belirttik, devam eden arkadaşlar olursa yaptırım uygulanır konuda kilitlenir.

Ücretsiz gazete zamanı okuyanlar yine sahte üye ile öne geçmişler galiba :) satış rakamlarında olduğu gibi. Ayrıca Emin Çölaşanlar için sözcü de alınası bir gazete..

Ayrıca siyasi bir cevap da olmadığını şurdan söyleyebilirim. Zamanın satış rakamı günlük 20bin bu bayi satış rakamı geri kalan 880bin gazete ise üye olanların aldıkları gazetelermiş yani doğanının dağıtım şirketiyle(yaysat) illere gidiyor. Buradan kimliği belirsiz kişiler 100-200 belki daha da fazla adet gazeteyi alıyorlar. Böylece zaman en çok okunana gazete ünvanına sahip oluyo. Bu bir araştırma benu ydurmuyorum.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Özkara
bu arada birgün okuyan birisi eğer batı yanlısı bir solcu ise cumhuriyeti eline bile almaz anket hatalıdır yani :)

Geri