Scudo Sports

Hangi gazeteleri okuyoruz?

Hangi Gazeteleri Okuyoruz ?

• Akşam Gazetesi, Star Gazetesi, Posta Gazetesi, Vatan Gazetesi

• Birgün Gazetesi, Cumhuriyet Gazetesi, Evrensel Gazetesi

• Bugün Gazetesi, H. O. Tercüman, Türkiye Gazetesi

• Güneş Gazetesi, Şok Gazetesi, Takvim Gazetesi

• Hürriyet Gazetesi

• Milliyet Gazetesi

• Sabah Gazetesi

• Radikal Gazetesi

• Referans Gazetesi

• Vakit Gazetesi, Yeni Şafak Gazetesi, Zaman Gazetesi

• Toplam katılım
    408
@BetterBeDead

lütfen öğrenin de gelin.yaratılışta önce akıl sonra iman vardır bu kişiden kişiye değişmez.kuran da bu "eşyanın tabiatı" olarak geçer. (türkçe,arapçaya göre dar bi dil olduğunda "eşya" kelimesi dilimizde kullandığımız nesneler gibi algılanmasın.çeviride sık rastlanıp önüne geçilemeyen bi durum)

siz çamur atmayla eleştirmeyi bir tutuyorsunuz ve daha kötüsü hristiyanlıktaki yanlışlıktan bahsederken sanki islamda da yanlışlar varmış gibi konuşuyorsunuz.islamda hata yok bu kadar basit YOK.çünkü değiştirilmeyen tek ilahi kitap Kuran.gerçek bir müslüman eleştirildiği için kimseye baskı uygulamaz

eleştriler, doğru gerçekleri çarpıtarak karalama aracı olarak kullanılmamalıdır

Scudo
Merhaba arkadaşlar,

Uzun zamandır iş yoğunluğum nedeniyle katılamıyor, "uzaktan" izlemekle yetiniyordum.

Zira "uzak" kaldığım dönem boyunca da gerek forumda gerekse sorumlu bulunduğum Ekonomi - Piyasalar bölümünde gerek forum kuralları gerekse bölüm amaçlarına uygun şekilde paylaşımların gerçekleştiğini görmek beni memnun ediyordu.

Burada amaç, birinin forum ve ya bölümü çekip çevirmesini beklemek değil, mümkün olan en yüksek katılımı sağlayarak, herkesin açılan konularla ilgili bilgisini / birikimini paylaşmasını ve genel faydanın artırılmasını sağlamaktır.

Buna hizmet ettiği sürece üretilecek faydanın hızla artacağını, beraberinde forumun genel kalitesininde yükseleceğini ummak hayal değil. Kaldı ki bunun önemli ölçüde gerçekleştiğini de hep beraber izliyoruz.

Bununla beraber, ne forumumuzla ne ilgili bölümümüzle ne de açılan mevcut topikle ilgisi olmayan tartışmalara ev sahipliği yapmak durumunda kalmak benim açımdan da , topiği izleyen arkadaşlar açısından da hoş değil.

Açılan her topik, bölümün konusuna ve amacına hizmet etmeli, topik içinde geçen konuşmalar da kesinlikle bu konu ve amaçla sınırlı olmalıdır.

Bunun dışında oluşabilecek tartışmalar / paylaşımlara müsade edilemeyeceğini hepimizin biliyor olduğundan hareketle, bu tür tartışma ve paylaşımlara müsamaha gösterilemeyeceğini tekrar hatırlatmak ve devam eden konu dışı tartışmaya derhal son verilmesini rica etmek durumundayım.

Bu zorunlu uyarı notundan sonra, devam eden tartışmaya dair bir "son söz" söyleme çabasına da girilmemesi, tartışmanın bu notla bitirilmiş olması ricasıyla konuyu kapatmak istiyorum.

İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Furkan Yavuz
ben okuyacak gazete bulamıyorum.hiçbirini beğenmiyorum.tvde izlemiyorum. 3 yıl önce malatyada işlenen cinayetin(misyoner cinayeti) katili tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı diye 2-3dk lık haber yapılır mı ya.haber mi bu??

Habertürk ve Zaman okuyorum.Haberleri okuyup kendim değerlendirme yapmayı seçiyorum.Çünkü her köşe yazarı kendi fikir dünyasına ve dünya görüşüne göre yorum yapıyor.Fazla uç olmadığını sürece farklı kaynakları ve yazarları okumayı seçiyorum.(ayrıca vakit in yeri farklı olmalı.radikal bir gazete)

Bu gruplandırma pek olmamış sanki bencede vatan akşam star posta grubu bir gazete değil . Ankete bakarak her görüşten insanın bisikletle buluşması bisiklete olan sevgimi bir kat daha arttırdı. Bu arada ben birgün okuyorum.

umarım ayrı bir tartışma ortamı oluşturmaz ama;
ona bakarsan vakit,yeni şafak ve zaman da aynı katagori de olmamalı...??

@ahmetdogan

Vatanı sadece önceki mesajda da söylendiği için örnek olarak vemiştim hiç bir gaztenin belli kategoriye kalıba sokulmaması gerektiğine inanıyorum. Haklısın vakit yeni şafak zaman aynı kategoride olmamalı cumhuriyet birgün ve evrenselde ... Amaç olarak güzel bir anket olmuş ama yapan arkadaşa teşekkürler

@Güven Kıray

çok haklısınız tabikide...;)
saygı duyarak size katılıyorum

• Beğen
Tepkiler: Güven Kıray
Cumhuriyet bayraminda bayramla ilgili hic bir yazi yazmayan-fotograf koymayan taraf adli gazeteyi kiniyorum, buyuk bir ayip.

:045: :045: :045:

• Beğen
Tepkiler: herbil ve SRT
Ben de katılıyorum kardeşim...Bunların ATATÜRK ve CUMHURİYET ile ilgili sorunları olduğu apaçık ortada...Yazıklar olsun!...

• Beğen
Tepkiler: Ozzgurr
30 senedir Türkiye'de yaşıyorun 1 kere bile para vererek zaman okuyamadım. Gerek yok ki her yerde bedeva dağıtılıyor.

@cihazxxx
Günlük bedava dağıtım yapıyorlar belli yerlerde..Veya kapınıza bırakıyorlar abone falan olmadığınız halde...

• Beğen
Tepkiler: ahmetdogan
sabah gazetesini daha doğrusu engin ardıç'ı okuyorum... zaten adam tek başına gazete gibi vermek istediğim mesajı kim olursa olsun 12'den vurarak veriyo ama sadece sadece muhalefetin komikliklerini yüzlerine vurması dışında iktidarında kendi hatalarını yansıtması bence hoş olurdu... ama bizim sürü mantığı felsefesindeki halkımız ozamanda dönek ne olduğu belli değil bi sağa bi sola çatıyo herkese yaranmaya çalışıyo gibi yaftalar atmaya çalışacaklardı...

Geri