Scudo Sports

Hangi gazeteleri okuyoruz?

Hangi Gazeteleri Okuyoruz ?

• Akşam Gazetesi, Star Gazetesi, Posta Gazetesi, Vatan Gazetesi

• Birgün Gazetesi, Cumhuriyet Gazetesi, Evrensel Gazetesi

• Bugün Gazetesi, H. O. Tercüman, Türkiye Gazetesi

• Güneş Gazetesi, Şok Gazetesi, Takvim Gazetesi

• Hürriyet Gazetesi

• Milliyet Gazetesi

• Sabah Gazetesi

• Radikal Gazetesi

• Referans Gazetesi

• Vakit Gazetesi, Yeni Şafak Gazetesi, Zaman Gazetesi

• Toplam katılım
    408
cumhurıyet gazetesı okuyorum ama bırgun'le cumhurıyet aynı sıkka alınmıs bence cok sacma olmus...

• Beğen
Tepkiler: herbil
Scudo
gazetelerimizi okuyamıyorum:brutal324

Cumhuriyet gazetesi objektif olduğunu söylüyorum ama çarpıttığı birsürü palavralar ortada...
Sabah gazetesi okuyorum

• Beğen
Tepkiler: fatih gul
gazete alma adetimiz hiç yok bizim evde arada sırada nadir ama mutlaka gazete olmasada dergi fln okumak lazım Tv ve Pc nesili ileride gerizekalı toplum getiriyo Amerikanın istediğide bu

Milliyet, Cumhuriyet, Radikal, Posta , Vakit her gün okurum.
Vakit'i mizah dergisi niyetine okuyorum. Her gün acayip şeyler buluyorlar bravo.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Özkara
baskalaırını bılmem ama
ben gazete okumuyorum
ben yazar okuyorum
haber ogrenmek ise tabııkı sıkıntı cunku her gazete abrtıyor kendıne gore yazıyor
32 yasımın ıcındeyım ve bugune kadarkı yasamımda gercegını bıldıgım ve gazetlere yansıyan 20 cıvarında olay bılıyorum
ve bunların yuzde 90 hurrıyette ve dıger bır çok gazetede yer aldı
ve olayla alakası bıle olmayacak sekılde yazı yazma rekoru benım sahsı ıstatıstıklerımle HÜRRİYET te
bılgılerınıze sunulur

@pythia

Baska okunacak ne kaldı.Birde ulkenin altını oyanlar var.Ne oyma,curutuyorlar.Sessiz kalmak durumunda kaldık.Uzuluyoruz sadece.Turkan Saylan hanimefendinin cenazesine Antalyadan onbes kişi ancak gittik.Oda bir minubusle.:mad: Selamlar kardesim.

vakit-posta-hürriyet-fanatik gazetelerini okuyorum.

Hiçbir zaman gazete okumayan kişi, düzenli olarak gazete okuyan kişiden daha sağlam bilgilere sahiptir. Çünkü onun bilmedikleri, gerçeğe, aklı yanlış ve yalan bilgilerle dolu olan kişinin bildiklerinden daha yakındır. - Thomas Jefferson

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Tufan
Hakim sınıfların "tümüyle gerçekleri" öğrenmemize izin vermesi mümkün mü?
Değil elbet... Öyle bir oluşuma asla izin vermezler.

Örnekler:

1) Doğan grubu rekor vergi cezasına çarptırıldı. Önce kıyamet koptu. Sonra sessizlik... Aylar sonra mahkeme sessiz sedasız takipsizlik kararı verdi. Yani aklandı. Ama Doğan grubu bu aklanmayı manşetten duyurmadı. Çünk gizli anlaşmanın sessiz sedasız olması gerekiyordu. Sen beni cezalandırma, ben de daha ılımlı olayım. Görünürde bazı yazarlarım sana verip veriştirip solcuların gazını alsınlar. Ama mesela tekrar düzenlenen cumhuriyet mitinglerini haber yapmayayım ki katılım artmasın. Ya da Çiğdem Atakuman'ın Bilim ve Teknik'ten atılmasını duyurmayayım ki ortalık ayaklanmasın...

2) Kanaltürk aylarca süren maliye denetiminden sonra satıldı. Adamlar işimizi yapamaz hale geldik demişlerdi. Ofisin her tarafında aylarca duran denetçiler...

Bugünün hükümetinin örnekleri olabilir ama ben bugünde değilim. Sağ-sol, laik-islamcı derdinde değilim. Olay, hakim sınıflar ile emekçiler arasındadır. Sağcı da olsa, sözde solcu da olsa... Hiçbir hakim sınıf halka gerçekleri anlatan bir medyayı yaşatmaz.
Bizim yukarıda saydığımız tercihlerin hiçbirinden gerçekleri öğrenemeyiz. Sadece hoşumuza gidenleri okumuş oluruz. Ben Bekir Coşkun'u severek okurum mesela. Tam benim düşündüğüm doğrultuda düşünür ve çok güzel ifade eder. Ama çalıştığı gazetenin tek derdinin cebini doldurmak ve halkı uyutmak olduğunu da, Bekir Coşkun'u veya gazetesini okuyarak tüm gerçekleri asla öğrenemeyecimi de bilirim.

gerçekten artık birçok haber insanları uyutmak için yapılıyor. halkın zihnini boş şeylerle doldurmak için.asıl olayları saklamak için medya elinden geleni yapıyor. resmen ellerinde oynuyoruz.şu an hangi ünlünün nerede kimle tatil yaptığını herkes biliyor. ama urumçide katliama uğrayanların kim olduğunu sorsan sana sadece türkler diyebilirler. olnarın uygur türkü olduğunu kimse söyleyemez çünkü medyada bu haberler kısacık tutuluyor. ve bunun için hiçkimsenin hiçbirşey yapılıp yapılmadığını bile kimse bilmiyor. yani gönderici hiçkimse yollanan hiçbişey alıcı hiç .... bundan kurtulmanın tek yolu halkın kafasına artık kim ne giymiş değil kim nereyi bombalamış, niçin bombalamış gibi konular yerleştirilmeli. ve bunlar hep bir le başlar....

@gatila

katılmıyorum çünkü;hala doğan grubu ak partiyi karalamaya yönelik elinden gelen herşeyi yapıyor

ayrıca gerçekleri sadece bi kısım gazeteleri okuyarak öğrenemessiniz
araştırıp analiz yaparsanız gerçekleri kimin yazdığını bulursunuz

• Beğen
Tepkiler: bfatih
@fatih gül

Herşeyi yapıyor gibi görünse de yukarda verdiğim örnekler de gerçektir. Tekrar düzenlenen Cumhuriyet mitinglerini duyurmadı. Çiğdem Atakuman'ın görevden alınışı sadece Radikal'de küçük bir haberle geçiştirildi. Herşeyi yapıyor gibi görünmesi sadece bir kesimi rahatlatmak ve onlara satışa devam edebilmek için. Yoksa aslında birilerini karalayıp birilerini aydınlatmak gibi bir derdi yok.

Ben çok farklı gazeteler okudum bugüne kadar. Yukardaki tespitimi de sadece belirli bir görüşteki gazeteler için söylemedim.
Söylediğim şey net: Hakim sınıflar tüm gerçekleri öğrenmemize asla izin vermezler.
Yine de araştırıp analiz yapanlar sonuçlarını bizimle paylaşırlarsa biz de bu doğru haber kaynaklarından faydalanalım.
teşekkürler

@fatih gül

Aynı mantıkla Vakit, Zaman, Yeni Şafak vs gibi gazeteler de diğer partileri, ve kendileri gibi olmayan HERKESİ karalamak için ellerinden gelen her şeyi yapıyor.

Onlar niye ceza almıyor?

@Süleyman Uzunköprü

Sübyancı sapık ın haberlerini gözardı eden Vakit gazetesinin "gazetecilik" yaptığını mı düşünüyorsunuz ?

Cumhuriyet gazetesi yazarlarına atılan iftiralar, sahte belgeler, düzmece planlar ve hala bitirilemeyen, sonuçlandırılamayan davalar. Cumhuriyet yazarlarına yapılan suçlamalar olabilir, ama suçu kesinleşmedikçe herkes suçsuzdur. Ben de sizi suçlayabilirim. Bu durumda siz suçlu mu olursunuz ?

@drogheda61

Türkiye de palavra cı gazetelerin başında TARAF, SABAH, VAKİT geliyor.
Tarafın 50 gün önce darbe planı diye ortaya attığı fakat fos çıkan fotokopi hala hafızalarınızdadır umarım. Yoksa unuttunuz mu?

Bu arada ;

Zaman gazetesinin bedava dağıtılmadığını iddaa eden arkadaşlara her sabah apartmanın kapıcısına isimsiz olarak dağıtılan 2 adet zaman gazetesinin fotoğrafını çekip yollayabilirim.

Bu gazetenin tirajı bedava dağıtılmasından kaynaklanıyor. Eğer hala para verip de zaman gazetesi alan var ise aklına şaşarım.

• Beğen
Tepkiler: Efrahim ÖZCAN
internetten hepsini takip ederim evime eskiden zaman geliyordu ama şimdi artık internetten okuyorum

• Beğen
Tepkiler: bfatih
Geri