Scudo Sports

Hangi bisiklet kilidi?

@murat cömez

bende 2 gün önce bisiklet aldım kırılmaz kaliteli bir kilit sorduğumda bunu gösterdi usta fiyatı 140 tl idi almadım ama hala aklım o kilitte.sanki bisikleti çizermiş gibi bir izlenim verdi bende bu kilit sürtünme vs olduğunda bisikleti gövdeden kilitliyorum ben çünkü sizin bir kullanıcı olarak fikriniz nedir bu konuda çizme vs yaparmı gövdeden bisikleti kilitlediğimde.

Scudo
@semih_07

Vallaha cizme konusun da nedesem yalan olur. Ama cizilme olacagini sanmiyorum cünkü disi silikon kaplama. Ben bu kilidi aldim ama hic kullanmadim. Benim icin en güvenli kilit bisikletlerimi yanimdan ayirmamak. Ben nereye gitsem bisikletimi hic gözümün önünden ayirmam.

Bu kilitden ben iki tane almistim ve birisini kaynimin ogluna vermistim, oda bisikletini okula gidince kilitliyordu. Birgün anahtarini kayip etmis ve kilidi acamamis. Biz de testere cekic vs kilidi acmaya gitdik, ama sonuc basarisizdi, hic bir sekilde acamadik. Testere kesmedi (granit oldugu icin) ve cekicle falan da kilidi kiramadik. Bu yüzden güvenli diye tavsiye ediyorum.

Tabiki hirsiza engel yoktur ama acmak istesede uzun bir süre ugrasacagi icin birak gidecektir.

Arkadaşlar konuyla ilgili; Güvenlik Görevlisi olan bir bisiklet parkı yapılması için İBB'ye imza kampanyası başlatılmıştır.
(link)

Ayrıca Facebook ve diğer forumlar gibi alanlarda imza kampanyasını paylaşalım lütfen.

Adres:
(link)

çok sağolun içim rahatladı zaten gittiğim bir yer yok alışveriş merkezine gidiyoruz orada da genellikle güvenlik görevlisi oluyor 1150 lira para verdim bisiklete belki çok değil ama bana göre çok :) yani çalınsın istemem o yüzden bundan alacağım bende tek korkum çizik vs yaparmı sorusuydu ama oda sorun olmayacak sanırım.

gidon bandı ile sarsanız kilidi? gerçi bu sefer kilit katlanmayacak portatif olmayacak ancak çizilme sıfıra inecek.

• Beğen
Tepkiler: semih_07
flood olarak algulanmasın. bilerek ayrı post ta yazıyorum.

bisikletim olmadığı için soru acemice gelebilir. bisikleti kitledik ok! birde pedalları söksek? alsak yanımıza. biraz daha caydırıcı olmazmı. alarmlı kilit+ sökük pedal. gece yada çok sapağı bir yer değilse etraftan birileri muhakkak derki noluyo. belli yani adam çalıyor kendi bisikleti olsa pedalları takmazmı diye????

evet katlanmaz sanırım birde şu kilidi gördüm koçtaş a uğramıştım bugün (link) bayağı ağır ama 2 kilodan fazla olduğuna eminim 90 cm de kısa geldi ama benim kilitten daha güvenilir olduğu kesin zaten yanlız bırakmamaya karar verdim bisikletimi uzun süre :D birde şu videoyu izleyin hoşuma gitti adam hangi kilitleme yöntemi daha iyi onu anlatıyor ayrıca ilgimi çeken diğer bir konu adamlar 100 dolarlık bisikletlere 2 3 kilit takıyorlar yeni bisiklet göremedim hiç videoda ben kendimden utandım yani bizim bisikletler bunları 5 e katlar ama bir tane kilidi takmaya üşeniyoruz üşeniyorum diyeyim yani :D (link) son olarak bu kilitleme sistemini sevdim benim gibi yarım saat veya maksimum bir saatliğine bir yere gidiyorsanız ve bisikletinizi insanların yoğun olduğu bir yere bırakıyorsanız ne olur ne olmaz bisikleti sağlama almak için güzel bir sistem (link)

Merhaba arkadaşlar,

Ben de yeni bisiklet aldım, Salcano Bodrum M26. Kilit arayışına girdim :) Küçükçekmece Sefaköy Metrobüs üst geçidin altında bisiklet kilitleme demirleri var, sabah 6 civarı orada kilitleyip servise bineceğim. Aleti 450'ye aldım, umarım başına bir şey gelmez, hiç yoksa taksitlerini ödeyene kadar :)

8mm kilit buldum ilk olarak koçtaşta, onu aldım idareten bakalım. Bugün yarın gerçek bir kilidin siparişini geçeceğim. Aldığım kilit bilyalı anahtar, orası iyi ama 8mm çözülür her türlü. İki üç gün dayansa yeter...

(link)

şu ürünü aldım ürün sağlam görünüyor ama hem çok ağır hem de kadroya koysam kadrodan sökene kadar çok uğraştıracak -sele altı çok dolu-, sağı solu çizecek . çok zor açılıyor.

kadroya sabitlenebilen hafif sağlam bir ürün tavsiyesi var mı?

@the_dr o kilitten bendede var kullanisli ama cok guvenli degil derecesi 3.1
20160222_210601.jpg bu kilidi tavsiye ederim koruma derecesi iyi 8.1

@wenom

hocam güzel de bunu çanta olmadan taşımak mümkün mü ?

@the_dr
Screenshot_2016-03-05-00-59-17.png bu sekilde tasiyabilirsin

Abus marka zincirli kilitler çok iyi diye biliyorum.Deneyinde ,inşaat demiri makası kesemiyordu kilidi.Ama ağır yani 1 kg var

Geri